Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud

Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1049 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

J.17-05-2017

Snelle telefoon

Deze telefoon is een super keuze. Het uiterlijk is mooi en wat ook erg fijn is, is dat de telefoon heel snel is en de accu lang mee gaat. Nog een voordeel is dat de telefoon zo opgeladen is en je nooit lang hoeft te wachten.
Pluspunten
  • snel
  • lange accuduur
  • mooi uiterlijk
M17-05-2017

Groot scherm

Mooi toestel, makkelijk te bedienen. Tot nu toe tevreden, ik moet wel zeggen dat ik het pas 1 dag gebruik. Vingerafdruk als beveiliging werkt goed.
J. Rongen17-05-2017

Groot scherm, laadt snel op en scherpe camera

Ik heb deze mobiel gekozen omdat het voor de relatief lage prijs een prima toestel is. Ik heb hem nu een week in gebruik en ik ben dik tevreden! Het snelladen is echt heel snel, de scherpe camera is echt heel scherp (je ziet elke porie, zelfs met selfiecamera) en ik vind het oprecht een mooie telefoon. Ook is hij erg snel, zeker vergeleken met mijn vorige telefoon (galaxy S5). Ik raad hem iedereen aan, want ik heb nog niet kunnen merken waarom dit model nou zo veel goedkoper is dan de Galaxy S serie!
Pluspunten
  • Camera
  • Snelladen
Minpunten
  • Andere oplaad-aansluiting
Thio17-05-2017

Good price, sleek and beautiful design

The smartphone has a beautiful design and you will feel comfortable when holding/ using this device. With affordable price, you can get a water-proof phone and high performance.
Pluspunten
  • Water-proof
  • Good price
  • Always-On-Display
  • Middle-level performance
Minpunten
  • No LED indicator
Ingrid17-05-2017

Groot scherm, lekker snel, goede accuduur

Groot scherm, lekker snel, goede accuduur. Echt een verbetering!!! Mooie aankoop. Alles werkt stukken sneller en deze loopt tenminste niet vast met apps open
Pluspunten
  • accuduur
  • groot scherm
Manuela Vervoort17-05-2017

Duidelijk en goed scherm. Goede afmeting.

Product voldoet aan de door mij gestelde eisen qua telefoon. Duidelijk en helder scher, handzaam en mooi. Bovenal betaalbaar!. Goede kwaliteit prijsverhouding.
Tevreden klant17-05-2017

Samsung Galaxy A5 2017 Pink

Zeer tevreden klant, prima toestel! Makkelijk in gebruik, groot scherm en schitterende foto's. Nog geen minpunten tegengekomen
Albert16-05-2017

mooi display

super mooi scherm, snelle processor. mooie fotocamera. Daarom raad ik iedereen deze telefoon aan. Is nog beter dan de Samsung S7
Corry16-05-2017

Mooie vormgeving en mooie prestaties

Mooie vormgeving en mooie prestaties. Voldoende ruimte voor eigen apps. Voor mij een logisch vervolg op mijn vorige instap Samsung.
Daniëlle16-05-2017

Samsung Galaxy A5

De Samsung Galaxy A5 2017 is een prima telefoon. Hij ligt fijn in de hand, heeft een helder beeldscherm, maakt mooie foto's en de batterij gaat lang mee. Ook is hij waterdicht wat erg fijn is, en het geheugen van 32 gb is top!
Toine16-05-2017

Als de kwaliteit nog steeds is als voorgaande mod. Perfect.

Kwalitatief zeer goed. En als deze het gaat doen als mijn voorgaande modellen komen er van mij geen klachten.
Heidi16-05-2017

goed toestel

goede prijs kwaliteit verhouding.ligt fijn in de hand groot scherm .duidelijk leesbaar.mooie uitvoering
Pluspunten
  • kleur
  • foto
Bianca15-05-2017

Mijn samsung A5

Mooie telefoon, goeie kwaliteit, super scherp beeld, mooie HD camera en dit voor niet een zo veel geld!! Echt een aanrader!!!
Pluspunten
  • HD camera
  • Scherp beeld
  • Goeie kwaliteit
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Nathan15-05-2017

Schitterende telefoon voor weinig geld

Na reviews te hebben bekeken was ik overtuigd van deze telefoon. Hij doet niet onder aan de Galaxy S6. De accuduur kan beter, maar hij houdt het prima vol. Ook ben ik geen fan van de lay-out, maar dat is een kwestie van een nieuw thema downloaden.
Pluspunten
  • Scherm
  • Snelheid
  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Accuduur
  • Lay-out
Karin15-05-2017

Top telefoon, camera iets minder

Echt een super telefoon. Heb hem nu kort in mijn bezit maar vanaf het begin af aan merk je al dat het goede kwaliteit is. Voelt stevig aan, mooi helder scherm, ligt lekker in de hand (mits je niet al te kleine handen hebt) en hij is razendsnel. Ben erg blij met mijn aankoop. Als ik een negatief punt zou moeten noemen zou dit de camera zijn. Hij maakt mooie foto's alleen in het donker of met weinig licht werkt hij niet top. Ook jammer dat er geen 4k video functie op zit. Ondanks dit raad ik de telefoon zeker aan.
Pluspunten
  • Snelheid
  • Mooi scherm
  • Ligt goed in de hand
  • Grootte
  • Stevigheid
Minpunten
  • Camera geen 4k video functie
kirsten15-05-2017

fijn toestel. makkelijk te bedienen

de Samsung A5 is een fijn toestel en makkelijk in gebruik. Hij maakt mooie fotos. Zeer tevreden over prijs - kwaliteit verhouding
Pluspunten
  • mooi ontwerp
  • makkelijk te bedienen
lilweazul14-05-2017

Galaxy a5 2017

Veel meer dan ik verwacht heb...accuduur gewoonweg langer dan de meeste gangbare toestel van zijn kaliber... zeker als ik het op z'n allerzuinigst heb gezet. meer dan 3 dagen. Zeer overzichtelijk, lekker leesbaar in de zon. Films kijken op z'n best...hahaha nu nog een doos over mn hoofd en lekker bioscoop maken net tele2 commercial. compact, snel... maar extra software van 3e partij mag ietsje minder. beste is nl. nog steeds de 3gb werkgeheugen toppie!!! dus mensen... normaliter was ik al jaren geleden van de samsung afgestapt na de s2plus, maar nu heb ik weer vertrouwen in het toestel. sterk ook door de gorillaglass.. yea en niet te vergeten stof en waterdicht. voor een midrange toestel is het net alsof je een s serie heb.
Pluspunten
  • licht en snel en sterk
  • verbruik accu zeer weinig
Minpunten
  • 3e partij software mag ietsje minder
Pinske14-05-2017

Koele kleur en rap apparaat

Frisse kleur voor de dames. Snel reagerende telefoon. Fijn dat ze tegen een spatje kan. Tevreden tot nu toe.
Pluspunten
  • accu
  • kleur
  • snelheid
  • schermkleur
Minpunten
  • geen microsim of dualsim
  • wel een ander laadkabeltje.
Didi14-05-2017

Chique design

Ziet er goed uit, werkt naar behoren, goede camera, scherp beeld. Heb hem nu 1 dag en ben er nog steeds erg tevreden mee.
Pluspunten
  • Goede camera
Minpunten
  • Geen beeldstabilisatie
Sherin Elkady14-05-2017

Snel om te internetten en een goede kwaliteit

Ik heb veel positieve dingen gehoord over Samsung A5 van bijvoorbeeld vriendinnen. Ik heb het advies van mijn vriendinnen opgevolgd en kwam tot een conclusie dat ze inderdaad gelijk hadden een zeer goede kwaliteit
Pluspunten
  • Goede camera
  • Snel internetten
Patrick13-05-2017

mooie prijs kwaliteit verhouding.

Mooi toestel. Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi helder scherm. Gewoon prima toestel. Kan hem iedereen aan raden.
F.Boerman13-05-2017

Mooi groot en duidelijk scherm

Was in het bezit van een Galaxy S4 en toe aan een nieuw toestel, gekozen voor de A5 (2017) vanwege het grotere geheugen en de betere accucapaciteit. Ook voorbereid op beter internet G4+. Tot nu toe geen spijt.
Pluspunten
  • betere accu
  • groot scherm
Onno-Jan13-05-2017

Mooie telefoon, ligt lekker in de hand, erg snel

Lekker vlot werkende telefoon, ligt door z'n vorm lekker in de hand, goeie snel werkende camera, zet erg simpel de gegevens en apps uit m'n oude telefoon over naar de nieuwe.
Melissa13-05-2017

helder beeld, werkt snel. goede aankoop

mooie grote telefoon. Helder beeld. Goede camera. Werkt snel. zeer tevreden. zeer makkelijk in gebruik.
Farzaneh Mozafari12-05-2017

Samsung A5

beste en makkelijke toestel ooit. met heel veel functie beste camera. waterproef ik zal het zeker aan raden en mijn vrienden en kennissen