Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones
Super optie t.o.v. de duurdere toestellen
Specificaties zijn vergelijkbaar met de Samsung S7. Goede beeldresolutie, helder en groot scherm. Camera is top!
Pluspunten
- Hoge resolutie camera
- Prijsklasse
Mooie telefoon
Mijn ouwe samsung a5 2015 was aan vervanging toe en was daar al zeer tevreden over. Heb nu dus de nieuwe van 2017 en deze is nog fijner en sneller als de oude. Heb hem pas een paar dagen maar kan niks bedenken wat tegen valt.
Pluspunten
- Groot scherm
- Mooie kleuren
Minpunten
- Vinger afdruk
Mooi en snel toestel!
Heb de A5 2017 nog maar een paar dagen in mijn bezit, maar ben tot nu toe erg tevreden. Toestel werkt soepel, is erg snel en heb de A5 nog maar 1 keer op moeten laden in de 5 dagen dat ik hem nu heb. Bij het toestel zit tevens een verloopje zodat je toch nog van je oude micro usb oplader gebruik kunt maken. De A5 beschikt namelijk over USB C aansluiting.
Ik heb er een origineel Samsung Clear view cover hoesje bij besteld en dat maakt de A5 helemaal af. Als je het klepje sluit zie je mooi de tijdsweergave door het klepje heen maar je kan ook gesprekken aannemen zonder het klepje te hoeven openen.
Tot nu toe, heel erg tevreden! Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
- Groot scherm
- Uitstekende accuduur
- Snel
- Goede camera, ook selfie
Minpunten
- Nog geen minpunten...
Blij met de samsung a5 2017
Ik heb een beetje pech gehad, eerste telefoon kwijtgeraakt, tweede met een fabrieksfoutje, maar 3 maal is scheepsrecht en dus nog een keer voor de samsung a5 2017 gegaan. Een fijne telefoon, werkt naar behoren, maakt goede foto's en ik ben er erg blij mee. Drie maal is scheepsrecht zullen we maar zeggen, tot nog toe vind ik het een top telefoon!
Pluspunten
- Mooie foto's
- Snel
- Radio weer in telefoon(!)
- Goede Accu
Minpunten
- Vingerafdruk werkt niet nauwkeurig
Samsung A5 2017
Zojuist mijn oude Samsung S5 vervangen voor een nieuwe A5. Strak design maar bovenal snel met veel geheugen. Naar mijn mening de beste koop momenteel.
Gekocht bij KPN XL in Eindhoven! prima service.
Pluspunten
- geheugen
- snelheid
- prijs
Helder scherm
Ik ben erg blij met mijn nieuwe toestel, de Samsung A5 2017: hij is niet te groot, maar wel ruim genoeg om bijv. de krant te lezen op het scherm. Het scherm is helder en scherp, het toestel werkt lekker snel en is zeer gebruiksvriendelijk.
Pluspunten
- fijn beeldscherm
- gebruiksvriendelijk
mooi en strak gewoon perfect
dun goed in de hand licht in gewicht het grote scherm kijkt erg mooi en helder en wat ik zelf prettig vindt hoe makkelijk hij werkt een topper
Design, luid, slim, aangenaam
Ik koos voor de telefoon voor een lange tijd. Zag ik vergeleken. Wat nodig was, was een combinatie van bepaalde functies. Niets is goedkoper, zelfs Chinese voertuigen gevonden: de Simca twin (of de kaart SIM, kunt u niet tegelijkertijd), de HDR niet, dan is er iets anders ontbreekt. Wel waren er enkele grillige modellen zijn niet veel goedkoper, maar het ontwerp er was te provocerend. In het algemeen heb ik de telefoon en was blij. Ja, een beetje duur. Maar het netwerk vangt niet slechter dan andere telefoons, de geluidskwaliteit tijdens telefoongesprekken goed en luid (relatief, zijn er modellen luider, maar er is geen bescherming tegen water). De camera die ik wil, fijn steken panorama's, HDR getest: Venster gefilmd in een kamer zonder licht - uitvoering, verlicht en black-out was niet, zoals het gebeurt in de automatische modus. Continu-opnamen 10 frames per seconde. Digital "soap-box" scoorde (er was ook geen optische beeldstabilisatie, dus ik ben niet kritisch). Comfortabel surfen op het web. Ik hou van de schil van Samsung. In sommige programma's van Samsung heeft met spraakherkenning een weer en adresboek. Er zijn vele extra functies die ik niet heb gezien op andere telefoons voor hetzelfde geld. En al de buzz is altijd opgebouwd uit kleine dingen. Natuurlijk zou ik graag vlag, maar S8 twee keer zo duur. Daarom is blij met deze A5 2017)))
Pluspunten
- vertoning
- vochtbescherming
Schermafmeting goed, accu laadt snel, apparaat werkt snel.
Handzame, snel werkende Smartphone waarvan de accu snel oplaadt en langzaam ontlaadt tijdens gebruik. Het apparaat heeft veel mogelijkheden.
Pluspunten
- accu laadt snel
- schermgrootte
Gemakkelijk toestel
Fijn toestel, was er na mijn oude S5 mini zo aan gewend geraakt. Ondanks zijn schermformaat past het toch nog steeds in mijn broekzak. Prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Pluspunten
- Design
- ook in roze
Minpunten
- vaste accu
Super Cool phone!!!
Amazing phone in the price range. I am super satisfied and happy! First time Samsung user, and I hope that for years to come I will be coming back to Samsung.
top toestel .
Dit toestel uitgekozen omdat het een lekker licht model is . Makkelijk te bedienen en geweldig goede camera
Pluspunten
- lange accuduur
- licht in gewicht
- makkelijk menu
Mooi toestel en gebruiksvriendelijk
Een mooi en toch handzaam toestel wat zeker tegen een stootje kan.
Zelfs water en stof kunnen dit toestel niet kapot krijgen.
Werkt snel, mooi beeld en top foto's!
Pluspunten
- Degelijk
- vormgeving
- mooie foto's
- processor snelheid
Fijne telefoon
Fijne telefoon het scherm is groot genoeg en de batterij gaat lang mee. De helderheid is ook prima en maakt mooie foto's.
Pluspunten
- Groot scherm
- Mooie foto's
- Fijn geluid
- Prima baterijduur
Zeer mooi toestel en waterdicht
Als vervanging van een defecte Galaxy S2 dit toestel aangeschaft.
De reden voor deze keuze ligt in het feit dat het een groot helder scherm heeft EN een groot geheugen.
Dus een toestel met haast de specs van een S7, en niet de prijs.
Het IP68 is een groot pluspunt
Pluspunten
- Groot scherm
- groot geheugen
- waterdicht
Minpunten
- geen "pure" android
Helder display. Snelle accu oplading. Gebruiksvriendelijk.
Zeer mooi toestel, licht van gewicht en ligt lekker in de hand. Zeer goede camera ( Selfie ) en mooie kwaliteit van de foto's.
Het opladen van de accu gaat zeer snel en is dus echt een pluspunt. De A5 reageert zeer snel en is tevens ook nog eens waterdicht. Echt waar voor je geld!
Pluspunten
- Snelle accu oplading
- Vingerherkenning
- Waterdicht
- Mooie vormgeving
Groot scherm, heel mooi strak dessign, goede batterij,
Een hele mooie telefoon met veel geheugen, mooie camera, waterdicht, goede geluidskwaliteit en mooie beeldweergave
Snel, fijn in gebruik
Nu een paar dagen in bezit en tot nu toe erg tevreden. Soepel in gebruik, erg snel en ziet er mooi uit. Ik was in eerste instantie van plan de A3 te nemen maar uiteindelijk toch de A5 gekozen vanwege het sterker vermogen en betere camera.
Pluspunten
- Snelheid
- Afwerking
Minpunten
- Grootte scherm wellicht, maar is smaak
Zeer mooie en goeie telefoon.
Ik heb deze telefoon nu net en hij bevalt heel goed.
Het is een mooi formaat duidelijk beeldscherm en maakt mooie foto's
Ik ben blij en zeer tevreden met mijn aankoop!!!!
Pluspunten
- duidelijk
Vergelijkbaar met samsung s7 (Lite)
Uitstekende telefoon met bijzonder goede camera. Zeer heldere display. Het toestel is te vergelijken met de samsung s7. Maar technisch wel een lite versie daarvan.
Pluspunten
- Goede accu
- Goed scherm
- Zeer goede camera
Minpunten
- Geen
Flagship kwaliteit Mid-klasse Prijs
Ik wilde eigenlijk Moto G5 Plus of Lenovo P2 maar koos uiteindelijk deze A5.
Chapeau naar medewerker van Media Markt voor de suggestie.
Mooie body, echt mooie scherm.
Camera op papier vrij standaard maar toch mooier in het praktijk dan die twee genoemd boven.
Pluspunten
- Scherm
- Geheugen 3B
Minpunten
- Camera
Goed kwaliteit voor een redelijk lage prijs
Tot nu toe erg tevreden over de snelheid en kwaliteit van de hardware en software van deze telefoon. Grotere smartphone dan ik voorheen gewend ben, maar nog zeer gemakkelijk met één hand te gebruiken. Al met al een hele goede telefoon voor de prijs die ik ervoor betaald heb (€375,-).
Pluspunten
- Goede prijs
- Stof- en waterdicht
- Snel en makkelijk in gebruik
- Goed scherm
- Vingerafdrukscanner
Minpunten
- Geen instellingenknop
- Speakers zijn niet uitzonderlijk
Groot scherm, dun toestel
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle manier van opstarten van nieuw toestel. Eenvoudige bediening
Net binnen ziet er uit als een degelijke telefoon
Gekozen voor de A5 omdat dit een mooie telefoon is voor zijn prijs klasse.
Met een geheugen van 32 g en de mogelijkheid voor een sd kaart.
Pluspunten
- accu duur
Minpunten
- nieuw type lader
Groot geheugen, super snel
Ik ben ontzettend tevreden met de snelheid en kwaliteit van deze telefoon. De grootte van het scherm is ook perfect, en de kwaliteit van het scherm ook. Hij is daarnaast reuze snel.