Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones
GOEDE accuduur en heeft en hele goeie camera !!
ik heb deze telefoon gekocht omdat ik zelf wel hou van de merk samsung en heeft ook super goeie camera kwalieteit ik ben heel tevrden met de samsung
Pluspunten
- goei camera
- lange accuduur
- groote scherm
ligt lekker in de hand
eerst een lumia met Windows gehad ,slechtte bediening ,nu met de Samsung kan ik wel alles doen en makkelijk
Pluspunten
- mooi
Snelle telefoon, prima scherm
Heel tevreden. Werkt snel, scherm is groot. Camera is niet geweldig maar prima. Helaas niet meer van plastic zoals voorgaande telefoons, dus ik hoop dat het glas een beetje stevig is. Zeker voor deze prijs is er niks mis met de A5.
Pluspunten
- Groot scherm
Minpunten
- Camera
- Glas ipv plastic
Groot scherm
Door zijn grote scherm is alles makkelijk en goed te overzien. Ook is hij erg snel ! De mogelijkheden zijn eindeloos met deze telefoon !
makkelijke beveiliging
Ideaal toestel. Alle galaxy´s die ik tot nu toe heb gehad waren perfect maar deze bevalt zeer zeker door de mogelijkheid om het te beveiligen met een vingerafdruk, lekker snel en veilig. Ideaal ook dat hij stofvrij en waterdicht is. Goede camera die perfect foto´s maakt of het nu de voor of achter camera is. mooie vormgeving en ligt heerlijk in de hand.
Pluspunten
- vingerafdruk beveiliging
- goede camera voor en achter
- stofvrij en waterdicht
- speaker aan de zijkant dus niet snel afgedekt
Groot toestel, Lekker snel.
De telefoon is zijn geld meer dan waard, Lekker groot scherm wat vooral een mooi scherm is.
Telefoon is niet te zwaar en ligt prima in de hand.
Pluspunten
- Groot scherm
- Mooi scherm
strak modern model. ligt goed in de hand snel
omdat windows Phone, qua gebruik prima, maar niet of nauwelijks nog wordt ondersteund heb ik gekozen voor Android en dan wel a5 2017 van Samsung. Geen spijt van gehad, even wennen in het begin maar nu gaat het vlotjes
Pluspunten
- kwaliteit
- vormgeving
- spatwaterdicht
Minpunten
- geen
Heel fijn toestel, helder scherm, fijne touch, snel
Overgestapt van Windows naar Android, is wel ff wennen, mooi toestel, snel en werkt goed, goede camera, goede accu. Ik wacht op de upgrade naar Android 7.0, verwacht er veel van. Betaalbaar toestel in deze klasse.
Pluspunten
- mooi groot helder scherm
Minpunten
- geen icoon per mailbox
Samsung Galaxy A5
Mooie telefoon voor een nette prijs. Werkt snel en vingerafdrukscanner maakt het helemaal makkelijk. Zeker aan te raden.
Pluspunten
- vingerafdrukscanner
- scherm grootte
- accuduur
- snellader
- nette prijs
Minpunten
- te veel apps vanaf fabriek
goede camera
Het toestel heeft zowel voor als achter een camera met flink wat megapixels; spatwater- en stofdicht lijkt me ook erg handig.
Pluspunten
- camera
- gratis level box erbij
Minpunten
- aan de grote kant
Prima toestel, goede prijs
Een goede kwaliteit/prijs verhouding. Langdurige accu, spatwaterdicht, voor en achter een 16m pixels camera.
Pluspunten
- Goede camera
- Spatwater- en stofdicht
groot scherm,lange batterijduur
voor de prijs een zeer leuk toestel met een super camera en superscherp beeldscherm.
ook de touchscreen werk er goed, zeer tevreden over de A5 2017
Mooie telefoon, goede baterij en prachtig scherm
Telefoon biedt veel waar voor zijn geld. Goede foto's, mooi beeld, goed geluid.
Toestel neemt goede selfies en de processor is snel.
Pluspunten
- telefoon laadt snel op
- Mooi beeld
- goed geluid
- mooi uiterlijk
- goede prijs kwaliteit verhouding
Super telefoon
Super telefoon ligt goed in de hand, duidelijk scherm, mooi design en niet te groot pas dus makkelijk in de broekzak.
foto's zijn overdag kraakhelder. (bij weinig licht nog niet kunnen testen)
En nu met een Level Box Slim helemaal compleet.
Pluspunten
- Schermresolutie
- Afmeting
- Gemakkelijke ingebruikname
Mooi scherm, supercamera
Groot scherm met heel scherp beeld. Beide camera's superscherp. Telefoon voelt heel snel aan, zit geen merkbare vertraging in.
Pluspunten
- Camera
- Scherm
- Snelheid
Minpunten
- Geen gemerkt
Mooi toestel
Scherm Amoled in combinatie met scherpe foto's, zijn perfect voor de veeleisende tiener van tegenwoordige. Filmpjes delen Instagram en alle andere primaire levensbehoeftes verlopen vlekkeloos.
Pluspunten
- camera
- boxje erbij (leuke set)
- amoled scherm
Minpunten
- prijs
groot scherm
Ik heb voor deze gekozen omdat de a5 van 2015 me ook goed beviel. En deze bevalt me ook super. leuke telefoon, genoeg geheugen. lekker compact en er zit meer op dan op die van 2015. zeer tevreden
Goede camera
Mooi product met een goede kwaliteit prijs verhouding. Zeker aan te raden. Maakt ook super scherpe foto's.
Groot en scherp scherm, goede accu duur, heel goede camera
was tevreden met a5 2015; de 2017 heeft dubbele geheugen; precies wat ik nodig heb.
Pluspunten
- camera
- geheugen
- vlotte werking
Minpunten
- vingers herkenning lukt niet altijd
Prachtig mooi groot beeldscherm
Ik heb deze telefoon net een week, heb er gelijk een transparant hoesje om gedaan. Heel mooi design, ik heb de goud kleurige. Hele scherpe foto's!
fijn groot scherm zeer duidelijk
Ben heel blij met mijn nieuwe telefoon werkt perfect, lekker snel zeker een aanrader.
Alles zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
Toppertje die Samsung Galaxy A5 (2017)
Naast dat hij erg fijn in de hand ligt, is hij ook supersnel en werkt de vingerafdrukscanner uitstekend. Daarnaast is het een prachtig beeldscherm! Ik kan niets anders dan de Samsung Galaxy A5 (2017) aanraden!
Pluspunten
- Prachtig beeldscherm
- Water en stofdicht
- Batterij gaat lang mee
- Vingerafdrukscanner
Fijne telefoon
Het is een fijne telefoon met een makkelijk systeem en goede kwaliteit in vergelijking met de prijs.
Mooie telefoon. Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Ik heb vooral voor deze telefoon gekozen vanwege de goede camera. Ik heb altijd een samsung telefoon en daarom heb ik nu ook deze keuze weer gemaakt. De telefoon bevalt me goed en het is ook een mooie kleur (pink)!
Pluspunten
- Mooie uitstraling
- goede prijs
- uitstekende camera
- ligt fijn in je hand
Mooi groot en scherp beeld
Een verademing na de Windows Phone 8X is dit apparaat veel gemakkelijker in te stellen en de mogelijkheden zijn te over, we hebben hem slechts 1 dag in bezit maar zijn er dik tevreden mee. Deze "machine" is echt een aanrader!
Pluspunten
- Prima gebruiksaanwijzing
- Overzetten van gegevens draadloos
- van Windows naar Android vlekkelooss
Minpunten
- Niet gevonden