Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud

Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1049 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ria11-06-2017

Prima toestel! een echt soort s7 lite

Dit toestel ter vervanging van mijn note 3 gekocht, bevalt echt super! laadt snel op en is echt vlot. Het scherm is super mooi (super amoled) en geluid is prima. Een aanrader!!
Pluspunten
  • Laadt snel op
  • mooi scherm
Minpunten
  • geen lampje voor meldingen
Angelique11-06-2017

Geweldig toestel met veel mogeljkheden!

Samsung Galaxy A5 is een bijzonder mooi en fijn toestel met veel voordelen. In een korte tijd heb ik mooie foto's gemaakt en gebruik ik het toestel op een efficiëntere manier dan mijn vorige Samsung. Het is echt een goede keuze geweest.
Pluspunten
  • Mooie uitstraling
  • Mooie foto's
  • Uitbreidbaar geheugen
  • Toestel die van alle gemakken is voorzien
funky11-06-2017

Mooie scherm!

Kom van een nexus5x maar deze heeft een mooier scherm en is ook sneller. Ook ging het overzetten van mijn gegevens vlekkeloos.
Pluspunten
  • scherm
  • snel
Margo11-06-2017

Mooi slank uiterlijk en mooie kleur (Peach Cloud)

Mijn vorige Android was een Wolffgang maar had niet meer genoeg opslagcapaciteit daarom voor het eerst een Samsung gekozen. In het begin vond ik het nog wel wennen maar uiteindelijk wijst alles zichzelf. Heerlijk toestel, lange accuduur (tot nu toe), laad snel op en heeft een erg duidelijk leesbaar scherm. Aanslag op touchscreen heel licht en toetsenbord (met cijfers en letters tegelijkertijd) groot en duidelijk.
Harold11-06-2017

Snelle goede bediening, groot helder scherm

De a5 werkt precies zoals overal beschreven, snelle processor, groot scherm en lange batterij duur ideale telefoon tegen een schappelijke prijs.
Pluspunten
  • Batterij
  • helder scherm
diaantjuh198111-06-2017

Gave telefoon maakt mooie foto's

Ik heb voor deze telefoon gekozen omdat ik een telefoon wilde met een niet al te groot maar ook niet te klein scherm en die mooie foto's maakt. dat is gelukt. Het enige minpuntje is, is dat hij zo kwetsbaar is. Dus snel een goed hoesje eromheen kopen.
Pluspunten
  • Mooie telefoon
  • goede Camera
Minpunten
  • kwetsbaar
Thom10-06-2017

Goede accuduur voor een prima prijs

De batterij gaat lang mee in vergelijking tot mijn oude galaxy s6. Het is geen flagship mobiel, maar doet wat hij moet doen voor mij.
Pluspunten
  • batterij
ineke brands10-06-2017

goed leesbaar

ja je kunt er veel mee en toch betaalbaar zeer mooie foto eigenlijk te veel om op te noemen en goed begrijpbaar dus ook voor mensen die pas beginnen is het zeer begrijpelijk
BvG10-06-2017

samsung A5

Een erg mooie telefoon met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Er zit een goede camera op en deze telefoon heeft een lange batterijduur
Pluspunten
  • goede camera
  • lange batterijduur
Faber10-06-2017

Robuust

Vandaag de Samsung Galaxy A5 (2017) in ontvangst genomen. De telefoon reageert erg snel op mijn handelingen en de telefoon voelt erg stevig aan. Gelijk een hoesje bij gekocht omdat het omhulsel wel van glas is. Echt een aanrader dan ook om er gelijk een hoesje bij te kopen. De vingerafdruk ontgrendeling is erg handig en de foto's voldoen aan mijn verwachtingen. Daarbij nog een box (tot juli 2017 kan dat) aangevraagd.
Pluspunten
  • Stevige bouw
  • water en stofdicht
Minpunten
  • oude android versie
Lena10-06-2017

Goede Camera!

Mooie telefoon met een lange batterijduur en goede camera. De FM-radio is ook erg fijn! Heb de telefoon nu even maar deze is fijn in gebruik en ook nog eens erg mooi.
Pluspunten
  • Camera 16MP
  • lange batterij
Minpunten
  • is wat groot
Ada10-06-2017

Review algemeen A5 2017

Het is een mooie vormgeving, formaat en helder scherm. Modern en degelijk handzaam toestel. Schitterend kleuren; amoled HD scherm en stevige aluminium (metalen) achterzijde, plus spatwaterdicht en erg goede accuduur (de telefoon laadt daarnaast supersnel op). Kortom, niks aan te merken.
Pluspunten
  • Goeie camera
  • Lekker snel
  • Veel functies
  • Leuke promotie actie vanuit Samsung
Minpunten
  • 4K video opname niet ondersteund
Iris10-06-2017

Goede kwaliteit

- De telefoon is van goede kwaliteit - Super goede camera (zowel voor als achter 16 MP) - Vingerscanner werkt prima - Goed geheugen - Mooi scherm
Pluspunten
  • Goede camera's
  • 32 GB geheugen
  • Uitbreidbaar geheugen
  • Regelmatig vernieuwde software
Bp10-06-2017

Groot scherm en goede kwaliteit

Het toestel bevalt me heel erg. De scherm is groot en heeft een goede kwaliteit. Dat is een extra voordeel tijdens het bekijken van filmpjes. Daarnaast voelt het toestel erg fijn aan, ondanks dat het iets groter is dan mijn vorige telefoon (iPhone 6). Ik heb dit toestel gekozen, omdat ik goede reviews erover had gelezen en ik wilde een keer iets anders dan een iPhone. De lay-out is erg mooi en sprak me meteen aan. Wat betreft functies heeft het toestel alles wat een telefoon zou moeten hebben. Qua prijs-kwaliteitverhouding is het toestel zeker aan te raden.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Kwaliteit scherm
  • Voelt fijn aan (licht)
  • Prijs-kwaliteitverhouding
Y. van Alphen10-06-2017

Samsung A5 (2017)

Mooi toestel, ligt goed in de hand. Makkelijk te bedienen. De instellingen opties zijn erg duidelijk, overzichtelijk en goed te bedienen. Je hoeft om bij een bepaalde instelling te komen niet door veel menu's heen. Dit is fijn ook voor mensen die wat minder 'handig' zijn met technologie. Ook is je telefoon niet direct helemaal volgeladen met vervelende apps die je toch niet gebruikt. Ik wilde graag een niet te dure telefoon die toch wel mooie foto's kan maken en waar ik verder gewoon mijn agenda, mail, whatsapp, fb etc. makkelijk op kan gebruiken. Ben nu al meer dan tevreden!
Pluspunten
  • Waterdicht
  • Prijs/kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Accuduur
Minpunten
  • Batterij kan niet vervangen worden
Ellie10-06-2017

prachtige samsung galaxy A5

mooi groot en helder scherm en goede camera en een prachtige telefoon . kortom een aanrader. Net in gebruik, dus later meer details over gebruiksgemak en batterij-duur e.d.
Pluspunten
  • groot helder scherm met prachtige kleuren
ruth10-06-2017

great product

I am impressed with the performance and the quality of this phone.overall I am very satisfied . the camera is very good , it charges really fast (less than 2 hours) , it is water and dust resistance . design and size are good. only minus point for me is microphone's location on the side of the phone, because when watching videos and flipping the phone horizontal the finger closes the microphone
Brian.S10-06-2017

Eerste impressie

Heb naar de reviews gekeken, en deze leek een goed prijs/kwaliteit verhouding te hebben. In de hand voelt die stevig in vergelijking met de S5. De camera autofocus zou wel wat beter kunnen, dus als dat heel belangrijk is, dan zou je beter naar een andere telefoon kunnen kijken.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Veel geheugen
Minpunten
  • Snel vingervlekken
Mies09-06-2017

makkelijk in gebruik

Het is een mooi toestel. Een groot scherm, maar de telefoon is dun. De telefoon is makkelijk in gebruik en ziet er mooi uit. De lay-out spreekt voor zich. De geluidskwaliteit had beter gemogen voor zo'n telefoon.
Pluspunten
  • formaat
  • dun
  • water resistent
Minpunten
  • geluidskwaliteit
SamsungFan09-06-2017

Mooie telefoon

Ik vind de Samsung A5 2017 een mooie telefoon om te zien en het voelt ook heel goed in de hand. Heel veel opties en makkelijk in gebruik. Je kan het qua looks en werking vergelijken met de Samsung S7, alleen een light versie. Mooie heldere scherm en goede camera's aan de voor en achterkant. Kortom, mooie en zeer goede telefoon voor een mooie prijs. Een hele grote pluspunt is dat de telefoon waterdicht is en dat je je geheugen uit kan breiden met een MicroSD kaart. Altijd mooi meegenomen.
Pluspunten
  • Voelt lekker in de hand
  • 16M camera aan voor en achterkant
  • Always on scherm
  • Waterdicht
  • Uitbreidbare geheugen met MicroSD
Sandra Griese09-06-2017

Beste samsung qua prijs-kwaliteit

Prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend. Mooi design, geen batterijklepje meer.Toestel is heel gemakkelijk in gebruik, werkt fantastisch.
Pluspunten
  • Design
  • Prijs-kwaliteit
Hugo09-06-2017

Galaxy A5 van 2017

Dit is mijn 3e Galaxy. Begon met de Note 1 daarna Galaxy S4 en nu de A5. Gewoon omdat deze toestellen me nooit in de steek hebben gelaten De A5 ziet er prachtig uit en heeft alle opties die een goed toestel moet hebben. Gps , mooi formaat scherm en makkelijk mee te nemen. Goed in de hand bij het bellen. Ik voelde mij met mijn 68 jaar net een klein kind met Sinterklaas toen ik het toestel mocht ontvangen. Snel open maken en het heerlijke gevoel van een mooi kado over je heen krijgen. Ik kan de Galaxy A5 aanbevelen het is een zeer goede keus.
Pluspunten
  • Scherm grote
  • Snelle processor
  • Goed in de hand
  • Vele leuke functies
  • Geschikt voor jaren vooruit.
Jing Jang09-06-2017

Samsung A5 2017

Kwaliteit en prijsverhouding een zeer goed toestel. Dit toestel is zeker aan te raden aan vrienden en kennissen. Als je kijkt naar de specificaties en de mogelijkheden van het toestel en de prijs dan is dit echt een goede deal. Tegenwoordig kan je ook beter lossen toestellen kopen icm sim only waar je veel goedkoper uitkomt.
Marc6509-06-2017

Fantastische vlotte telefoon

De A5 2017 heeft een luxe uitstraling gelijk aan die van de s7 maar is een stuk betaalbaarder en een stukje groter. De telefoon heeft alle pluspunten van de nieuwe samsung lijn zoals water- en stofdichtheid en een plaats voor een microSD geheugenkaartje! Ik maak elke dag selfies met de 16MP selfiecamera, ben er superblij mee!!!
I. Steeghs08-06-2017

Mooie uitstraling en snelle werking

Goede kwaliteit voor de prijs. Gemakkelijk te gebruiken en een fijn toestel. De keuze op het toestel viel, doordat het een moderne telefoon is die ook water en stofdicht is.
Pluspunten
  • scherm
  • Snel