Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones
Prima telefoon
Goede mobiele telefoon, ligt fijn in de hand. Grote opslag en mooie uitstraling. Enige jammere is de USB C stekker.
Pluspunten
- Grootte
- Voldoende opslag
Minpunten
- USB C aansluiting
- Kleur misschien
Design en functioneel.
De design, functionaliteit en qualiteit is veel beter dan zijn voorganger. Wat betreft de scherm, overdag is het goed zichtbaar, ook als de zon erop schijnt. Het levert geen irritaties op om het vast te houden. Foto's zijn scherp en ziet er professioneel uit. Samsung A5 is zeker een aanrader!!!
Mijn nieuwe A5
Ik had al een A5 en heb net mijn nieuwe A5 2017 ontvangen. Iets groter, iets ronder en mooi scherp beeld. Ik ben er blij mee!
Ligt goed in de hand.
De Samsung A5 is een snelle telefoon die doet wat het moet doen. De telefoon ligt goed in de hand, al is hij wel wat lang. De foto's zijn scherp en helder. De waterdichtheid heb ik nog niet getest, maar was wel een reden om deze aan te schaffen.
Pluspunten
- Ligt goed in de hand
- Scherpe foto's
- Waterdicht
Minpunten
- Lang
- Gewicht
Samsung A5 2017 echt iets voor mij
mooie vormgeving, handig. duidelijke scherm functioneel, vele optie mogelijkheden, m.a.w. Samsung is echt iets voor mij
Groot scherm, snelle processor, mooi uiterlijk
Ik ben overgestapt van een Samsung galaxy s5 mini naar de Samsung galaxy A5 2017. Budget was voor mij een reden om af te stappen van de beroemde S serie. Tot nu toe ben ik erg blij met de overstap. De Galaxy A5 heeft een mooi groot scherm waarop filmpjes kijken erg prettig is. Ook is de processor lekker snel. Schakelen tussen de verschillende lopende programma`s kost geen moeite. De accu redt het zeker 1,5 á 2 dagen vanaf het moment dat hij vol geladen is (en ik gebruik mijn mobiel behoorlijk intensief). Ook ben ik erg blij met het mooie en luxere uiterlijk door de combinatie glas en aluminium en in mijn geval een redelijk unieke kleur (peach), waar ik helemaal vrolijk van word. Alles bij elkaar werkt het toestel erg prettig en ziet er super mooi uit en is de prijs-kwaliteitverhouding echt een zeer groot pluspunt. Wat mij betreft een aanrader!
Pluspunten
- luxe uiterlijk
- snelle processor
- prijs-kwaliteit verhouding
- groot scherm
Minpunten
- is wat groot van formaat
Top telefoon!
Ontzettend blij met deze telefoon. Ik kom van een Nokia, maar werd helemaal stapelgek van de Windows besturing. Heel blij met deze mobiel. Enige minpunt voor mij is dat ie al veel voorgeïnstalleerde bestanden heeft, waardoor de opslaggrootte kleiner wordt. Camera werkt prima, vingerafdrukherkenning ook. Al om al een goede telefoon voor een goede prijs.
Pluspunten
- Stevigheid
- Uiterlijk
- Camera
- Vingerafdrukscan
- Waterdicht
Minpunten
- Deel opslag al bezet
- Vraagt veel gegevens bij installeren
Samsung Galaxy A5 2017 goud
Groot scherm en duidelijk beeld.
Mooie goud zandachtige kleur.
Water bestendig.
Batterij gaat heel lang mee.
TIjdelijk met gratis slim level box.
Samsung A5
Goede telefoon, ligt goed in de hand en ziet er mooi uit. Hij is vrij zwaar, maar daardoor weer fijn in de hand
Pluspunten
- Helder scherm
- Fingerprint
Minpunten
- Zwaar
Lange accuduur, prettig scherm, instellingen eenvoudig
Apparaat ligt prettig in de hand ondanks zijn afmeting. Camera gedeelte is goed. Buiten gewoon helder scherm.
Prima aankoop
Ondanks dat ik gewend ben aan iPhone ben ik hartstikke tevreden. Hij is supersnel en de camera is zowel voor als achter superscherp
Pluspunten
- Goede camera
- Snelle telefoon
- Snelle vingerafdruk
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- Kleur is anders dan verwacht
Gebruikscomfort
De telefoon ligt lekker in de hand. De grootte is precies goed, en de randen voelen lekker aan. Daarnaast is hij ook nog eens erg licht.
De overige prestaties van de telefoon zijn prima, zeker in verhouding tot de prijs die je er voor betaald.
Overigens mis ik het LED-lampje voor meldingen. Dit is vervangen door het always on display (wat gewoon even wennen is)
Pluspunten
- Comfort
- Accuduur
- Prestaties
- Design
- Snel opladen
Minpunten
- Geen melding lampje
Goede Mobiel
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik een goede mobiel wou die niet belachelijk duur is. De A5 is daar perfect voor een uitstekende mobiel met een voor de klant erg voordelige prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
- accu
- scherm groote
- camera
mooi design, fijn toestel
Fijn mobieltje, mooi design, kan tegen waterspatten en langdurige batterij! Aanrader, goede prijs/kwaliteit.
Geweldig voor deze prijs!
Voor deze prijs is het echt een aanrader. Alles werkt top en de camera is erg goed. Van de resolutie tot de snelheid is alles erg goed. Enige nadeel is dat het waterdichtheid snel kan worden beïnvloed door vocht in de lucht wat als gevolg heeft dat hij voor een tijdje niet meer kan opladen voor de veiligheid. Hoe dan ook: Echt een aanrader!
Pluspunten
- Camera
- Schermresolutie
Minpunten
- Te veilig
heldere layout
Het opstarten en installeren ging perfect. In een handomdraai alles simpel geregeld!
Alle bestanden van mijn oude telefoon naar mijn Samsung A5, door simpel de twee elkaar te laten raken. Hoeveel gemak wil een mens hebben ?
Ligt zeer prettig in de hand, en is lekker rap met reageren. Supersnel ! Moest even wennen na mijn vorige telefoon, maar dat is altijd natuurlijk na een nieuwe aanschaf. Ben zeer content !
Fijn toestel
Makkelijk toestel, duidelijk scherm, goede kwaliteit foto's.
Ik ben nog bezig met het ontdekken van alle mogelijkheden, maar tot nu toe heel tevreden.
Groot scherm. Makkelijk in gebruik. Mooie foto's.
Mijn oude telefoon viel regelmatig uit. Ik wilde een opvolger die net zo makkelijk is in het gebruik. Het bevalt mij zeer goed. Groot scherm en mooie foto's. Ik ben er erg blij mee!
Perfect voor SocialMedia tieners
Een goede telefoon die zeker niet onder doet aan de duurdere toestellen zoals de Samsung galaxy 7. Heeft een hoge snelheid dus makkelijk om mee te werken. Doordat je het scherm kan opdelen in 2 helften is het ideaal voor studenten om mee te werken. Door de goede kwaliteit camera (FHD) is de Samsung A5 2017 ook heel geschikt om te gebruiken voor het maken van YouTube video's als je net begonnen bent of simpel weg je camera vergeten bent. Ook maakt hij perfecte foto's (16 MP ) voor het bloggen. Al met al ben ik zeer tevreden over deze telefoon. Het enigste nadeel is dat het een andere oplaad kabel gebruikt maar ook hier is aan gedacht! Bij het openmaken van mijn pakketje was ik zeer verrast toen ik een verloopje erbij zag zitten zodat ik toch mijn oude kabeltjes kan gebruiken. Helemaal top!
Pluspunten
- Camera
- Schermresolutie
- Snelheid
- Design
- Groot geheugen
Minpunten
- USB C oplaad kabel
Mooie telefoon
Het is een mooi toestel.
Niet te klein niet te groot en hij ligt lekker in de hand.
Past in broekzakken.
Mooie camera en leuke functies.
Pluspunten
- Camera
- Formaat
- Handige oplader
Minpunten
- Duim inlog moeilijk in te stellen.
Mooi toestel van binnen en van buiten
Uiterlijk van de Samsung galaxy A5 2017 is prachtig. Ook van binnen zijn er mooie vernieuwingen aanwezig. De vingerscan werkt goed. Het scherm heeft precies de goede grootte, niet te groot niet te klein. Het HD-scherm geeft een prachtig helder beeld. De prijs-kwaliteit verhouding is prima. Het is een prima niet al te dure telefoon voor normaal gebruik.
Pluspunten
- Helder scherm
- Vingerscan
- Veel opslag
- Niet te groot niet te klein
Minpunten
- Niet verkrijgbaar in wit
- Batterij is niet super zuinig
Helder scherm, zeer snelle oplaadtijd
Snelle reactie mooi geluid, en gebruiksvriendelijk. Toestel levert alle meestgebruikte mogelijkheden op hoog niveau, zonder fratsen. Ziet er ook nog mooi uit..
Pluspunten
- snelle oplaadtijd
- groot helder scherm
- mooi geluid
Minpunten
- jammer dat er weer een andere oplader bijzit
Hele mooie telefoon!!!
Hij ziet er super compact en mooi uit. Mooi groot scherm en mooie grootte.
Ben erg tevreden met deze telefoon! Helemaal omdat hij de kleur goud heeft!
Fijn groot scherm
Een prima mobiel voor een goede prijs. Fijn groot scherm en goede accu. Maakt mooie scherpe foto's. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.
Prima toestel, handzaam en goede prijs/kwaliteit
Gekozen om zijn prestaties en relatief lage prijs. Tevens hoge resolutie aan beide zijden om mooie foto's en selfies te kunnen maken. Het gehele huis is van aluminium en geheel waterproof zelfs onder water!!
Pluspunten
- groot scherm
- Waterdicht
- goedkoop