Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones
mooie telefoon
De Galaxy A5 2017 maakt prachtige foto's, heeft een makkelijke bediening en reageert snel! Het toestel ligt fijn in de hand en heeft een mooie vormgeving.
Pluspunten
- aparte opslag mogelijk
Top mobiel
Mooi groot en helder scherm, makkelijk te gebruiken, ligt erg fijn in de hand en heeft uitstekend geluid. Voor de mooie prijzen een prachtige telefoon!
Pluspunten
- Goed geluid
- Groot scherm
samsung galaxy A5 (2017) pink
Fijne, moderne telefoon voor een zachte prijs. Premium bouwkwaliteit, waterbestendig, een mooi scherm met een prima camera. Ook de accu gaat lang mee. Nadelen zijn de slechte vingerafdrukscanner en Android 6, maar hier valt mee te leven. Aanrader!
Pluspunten
- Design
- Accu
- Camera
- AMOLED scherm
- Stevig en waterdicht
Super telefoon met vriendelijk gebruikers gemak.
Prijs kwaliteit verhouding is oke. Fijn toestel en makkelijk te bedienen.
Helder scherm. Ligt prettig in de hand en is zeer overzichtelijk.
Pluspunten
- Snel opgeladen
Zeer gebruikersvriendelijk, goede camera
Alles werkt perfect en snel. Echt een super Phone. Ben er erg blij mee !!! Dus ja, ik beveel deze telefoon, de Galaxy A5, absoluut aan !!!!
Mooie vormgeving, dun, goede accuduur - een plaatje!
Ik heb bewust gekozen voor de Samsung A5 2017 ivm de juiste prijs / kwaliteit / prestatieverhouding. De vormgeving is gelikt en de telefoon werkt uitermate prettig. Daarnast geeft de Gold kleur de telefoon een sjieke uitstraling - een zeer tevreden klant dus.
Pluspunten
- Kwaliteit / prestatie
- Vormgeving
- Prijs / kwaliteit
- Snelheid
- Sjieke uitstraling
Supermooi apparaat
Het ontwerp is mooi en alle toepassing starten snel op. De accu gaat lang mee en dankzij de snellader ook weer snel vol als hij leeg is. Mooi geluid uit de microfoon en fantastische foto's.
Mooi groot en vlak scherm
Ik vind de samsung A5 echt heel mooi design hebben en een hele fijne telefoon in gebruik. Perfect formaat niet te groot niet te klein. Je kan er alles mee doen en de camera is ook echt heel goed. Gewoon een heel mooi product!
Heerlijke telefoon met super gebruiksgemak
Ik zocht een goede vervanging voor mijn oude Note 3. Deze telefoon maakt dat voor een scherpe prijs meer dan waar. Het meest maak ik gebruik van Facebook, WhatsApp en Insta.. Dit werkt allemaal top op de telefoon!
Pluspunten
- Prijs
- Software
- Beeldscherm
- Geluid tijdens bellen
Minpunten
- Lastig sommige functies te achterhalen
.Perfect
Prachtig fijn toestel met perfecte camera`s en heel helder scherm. Precies zoals ik van Samsung gewend ben maar dan weer veel verbeterd.Topper
Pluspunten
- Duidelijk helder scherm
- Camera 16Mp
- Camera voor 16Mp
ideale telefoon, mooi scherm, makkelijk systeem
Deze telefoon is echt heel fijn. Heel mooi helder en groot scherm. Perfect dat het water en stofdicht is. Systeem werkt eenvoudig. Lange batterijduur.
Kortom top toestel.
Pluspunten
- helder groot scherm
- water en stofdicht
Minpunten
- geen
Groot beeldscherm, duidelijke foto's, aantrekkelijke prijs.
Deze A5 was aantrekkelijk geprijsd en met zijn mooie grote beeldscherm doet hij niet onder voor een duurdere Samsung versie vind ik. (Ikzelf heb de 7 edge.) Mijn zoon is er erg blij mee. Hij maakt hele duidelijke mooie foto's ermee die hij bewerkt. Aandachtpuntje is wel op te letten de oplaadsnoeren niet te verwisselen indien er meerdere Samsung versies in een huishouden met kinderen zijn. Ik beveel deze A5 dus aan.
mooi groot en helder scherm. makkelijk te bedienen
maak mooie foto's
makkelijk te bedienen en een mooi helder scherm
batterij duur valt me tot nu toe mee
Samsung A5 2017
Reeds eerder een A5 in ons bezit en nu een nieuwe erbij aangeschaft. Veel kwaliteit voor zijn geld. de scherpte van de foto's, en het extra geheugen van 32 GB zijn eindelijk marktconform.
Pluspunten
- Design
- Heldere foto's
Tof toestel!!
Ik heb dit toestel nu een dag en hij bevalt mij heel goed!
Echt goede looks en dat voor een prima prijs.
Het scherm is lekker helder en de batterij gaat echt lang mee. (nog niet opgeladen sinds ik hem heb)
Pluspunten
- Groot scherm
- Goede looks
- Batterij!
- Niet duur
Minpunten
- Niet de nieuwste android
Fraaie vormgeving
Veel positieve verhalen gehoord. ga ik nu graag zelf ontdekken. Mijn oude S4 was aan vervanging toe en dit is een mooie betaalbare keus. Voldoende geheugen voor wat ik ga doen en prettig scherm. ligt prettig in de hand.
Pluspunten
- vormgeving
- grootte scherm
Fijne Smartphone
Fijn Toestel grote verbetering met de Samsung Galaxy S4 & S5 zeker een aanrader zou hem aanraden bij vrienden en Familie
Goede accuduur, scherp scherm, goede camerakwaliteit
Ik heb voor deze telefoon gekozen omdat ik voorheen de Samsung Galaxy A5 (2016) had. Deze is me zeer goed bevallen en de verbeteringen richting de Samsung Galaxy A5 (2017) spraken me ook aan, waardoor de keuze niet moeilijk was.
Pluspunten
- Camera
- Waterbestendig
- Accuduur
Minpunten
- telefoon geheugen raakt snel vol
Bijzonder mooi toestel
Ben zeer tevreden over een Samsung mobiel toestel,had een S5 nen heb nu gekozen voor de Samsung A5 2017. Zeer mooi toestel met meer mogelijkheden. Vind de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Schitterende 16 MP Camera. Kan deze zeker aanbevelen.
Pluspunten
- Groot scherm
- Goede camers
Net gekocht
Op zoek naar een telefoon met 32gb kwam ik op deze uit, omdat ik de voorkeur geef aan een Samsung.
En ik dit een mooie telefoon vondt met de juiste specificaties EN voor een redelijke Samsungprijs.
Ik merk nu al dat de accu prima in orde is.
Voor al het andere, dat ben ik nu aan het uitzoeken. Maar Samsung kennende zit dat wel goed.
Pluspunten
- Accu
Groot scherm, en mooi design
Ik heb deze telefoon voor mijn zoon gekocht. Hij wilde eerst de S7 maar die vond ik te duur voor hem. Na vergelijken op internet, kwamen op deze A5 uit, Bijna identiek qua prestaties. Dus de keuze was snel gemaakt.
Ook deze GSM is snel genoeg 3Gb intern kloksnelheid, en 32Gb opslag met mogelijkheid tot vele meer via mico SD. Prestaties liegen er dus niet om. Ook kwaliteit van het ruim 5" scherm is boven verwachting. Een prima alternatief voor de S7. Zeker prijs/kwaliteit bekeken.
Verder moet hij nog kijken hoe deze bevalt, maar ik denk dat het wel goed komt.
Pluspunten
- snelheid procesor
- opslag
- groot scherm
- strak design
Minpunten
- nog geen
Altijd top telefoons
Ik heb al ruim 10 jaar samsung telefoons en ben altijd dik tevreden! Gaan lang mee, goede batterij, veel geheugen en mooie foto's. Veel meer als gewoon een telefoon!
Premium look, goede accuduur
De Samsung Galaxy A5 is een nieuwere telefoon dan de S7 edge. Hij ziet eruit als een premium model en ligt heel fijn in de hand. De accu duur is perfect. Als ik de hele dag spelletjes zit te spelen is de batterij aan het eind van de dag nog steeds niet helemaal leeg.
degelijk, gemakkelijk en goede telefoon
Ik vind de Samsung A5 2017 een uitstekend toestel en zeer makkelijk te hanteren.
Zeker voor mij (digibeet 1e klas) is dit een fijn en simpel toestel , en van vele gemakken voorzien. Heeft een mooie vormgeving, geeft hele mooie foto's, geluid is perfect en altijd bereik. En lange gebruiksduur voordat je het opnieuw op moet laden
Pluspunten
- makkelijk hanteerbaar
- lange gebruiksduur batterij
Minpunten
- geen
- geen
Mooi helder scherm
Het is een erg fijne telefoon. Hij is snel, de camera doet het goed en hij heeft een mooi scherm. De telefoon is bovendien ook groot en ligt lekker in de hand. De accu duur is ook super!