Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim) - Reviews

Bekijk 10 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 18-06-2021

Voordelige alleskunner

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Eerlijk gezegd heb ik mijn A12 alleen opgestart om te vergelijken met mijn Huawei, die ik nog in gebruik heb. De bedoeling is om de A12 te gaan gebruiken wanneer mijn huidig toestel gek begint te doen. Ik vond het een prachtig toestel en ik heb ook 1 voor mijn bejaarde moeder gekocht
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

ConurePot 18-06-2021

Maakt mooie foto's

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

6,0
Toestel is een beetje traag met verbinden naar mijn mening, zelfs met 4G ingeschakeld blijft dit probleem zich voor doen.
Ook de screenshot knopjes zijn onhandig. Bij mijn vorige A6 kon ik gewoon 1 vinger en 1 hand gebruiken, nu lukt dat niet zonder 2 handen.
Ook het 'gat' voor geluid is onhandig zeker voor een aantal auto bevestigingen.
Verder maakt ie perfecte foto's, al mis ik de nachtmodus functie.
Al met al voor dit bedrag moet je eigenlijk niet klagen. Ik heb een kleine beurs en heb eigenlijk alleen de camera functie en sommige apps wat echt belangrijk is.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 17-06-2021

Een telefoon met alle gemakken van deze tijd.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Een prima telefoon met alle gemakken van deze tijd.met een goede camera die mooie foto's maakt, een prima bedienings gemak, ben dan ook zeer te vrede met de A12.
Ook de kwaliteit prijs verhouding zijn prima.
Chappo met dit apparaat.
Met vriendelijke groet
P.C.M.van 't Hof
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Royyy 16-06-2021

Perfect

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Heb nu de a 12 hiervoor de a 50 deze doet niet veel onder

Perfect kwaliteit prijs verhouding
Echt waar voor je geld
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Game0N 16-06-2021

Veel voor weinig!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Wat een super toestel. Aanrader! Groter dan de S10 plus, minder geavanceerd, maar meer dan waar voor z'n geld!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Saskia L 16-06-2021

Een batterij met capaciteit!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Blij met mijn nieuwe samsung A12 na de laatste A7..
Zelfde formaat prima camera. Voldoende capaciteit batterij! Jammer dat ik geen schermafbeelding kan maken door over het scherm heen te vegen. Dit zou wel een verbeterpuntje kunnen zijn! Verder dik tevreden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 15-06-2021

Het is een geweldige telefoon en duidelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is een fantastische mobiele telefoon. Hij is makkelijk in gebruik.de batterij gaat lang mee.
Je maakt heldere foto's. Een toestel waar je veel plezier van hebt.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Roger enschede 13-06-2021

Loopt zeer soepel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Fijn toestel loopt als n trein prijsverhouding is top mooi duidelijk scherm met geweldige functies byv vingerprint ogen en je hand om hem te ontgrendelen laat snel op ! Geen klachten !
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 13-06-2021

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik had altijd budgettelefoons maar deze is echter zijn geld waard. Groot scherm. Goede accu en snel. Video's zijn vloeiend. Ben blij met deze aankoop
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Marinda85 12-06-2021

Doet wat ik ervan verwacht alleen camera is mwah..

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Hij is iets sneller dan mijn A5 was, helaas had ik niet goed op de afmetingen gelet. Het is echt een grote telefoon. De camera is niet wat ik ervan verwacht had. Prima foto's, maar had gehoopt dat de foto's scherper zouden zijn. De batterijduur is wel echt geweldig. Kan gerust 3 dagen zonder opladen en dat met filmpjes kijken, spotify luisteren, social media en appen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 12-06-2021

Het is een fijne telefoon voor een goedkope prijs.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
De Samsunf A12 is een telefoon die de hele dag meegaat, hij laat alleen net ietsjes langzamer op(ongeveer 3 uur) maar dan heb je ook wat! Het enigste nadeel is dat sommige wat grotere games bijvoorbeeld : Call of duty er wat minder opgaan door de procesoor. Verder is de camera super en ben ik er super blij mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-06-2021

Volgeladen accu gaat makkelijk 5 dagen mee.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Blij met mijn nieuwe Galaxy A12.
De accu hoeft slechts 1 maal per 5 dagen opgeladen te worden.
Ruime opslag voor foto's. En een groot toetsenbord. Kortom een fijne mobiel waar ik weer jaren mee vooruit kan.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-06-2021

Superfijn ,makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is voor mij een perfect toestel, formaat is goed. Reageert supersnel, makkelijk te bedienen. Ruime mogelijkheden en instellingen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 09-06-2021

Mooi groot scherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Fijne smartphone met groot scherm en duidelijke bediening, verder is de prijs ten opzichte van andere telefoons zeker erg sterk argument om deze telefoon te kiezen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 09-06-2021

Goed en fijn te bedienen.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ben gehandicapt en deze telefoon is prima te gebruiken voor mij.
Ik heb altijd samsung gehad, maar hiervoor 2 jaar een ander merk, wat mij niet beviel.
Dus weer teruggegaan naar samsung.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wpc18 07-06-2021

Makkelijke bediening

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ondanks het formaat ligt hij goed in de hand. Lekker veel opslagruimte en simpel om mee om te gaan. Dik tevreden. Ook voor mijn schoonzus een besteld.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 01-06-2021

Geweldige

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Hij is veel zijdig genoeg cappasiteid pracht telefoontje voldoet aan alles wat ik graag wil. Ben er super blij mee .Kan ik iedereen aan raden super telefoon.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Lejo 30-05-2021

Spijt van het goedkope scherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

6,0
Het lcd scherm geeft in vergelijking met mijn vorige A5 toestel vlakke, onscherpe beelden met harde kleuren
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 26-05-2021

Telefoon die super goed is

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Als werkt naar behoren telefoon is snel en hapert niet telefoon gaat niet snel leeg verder geen opmerkingen wat er beter moet
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Joyce13 23-05-2021

Super toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Super fijne telefoon dat heel fijn in de hand ligt en simpel in gebruik..Opslag capaciteit is geweldig. Een echte aanrader dus..
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews