Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim) - Reviews

Bekijk 10 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marinda85 12-06-2021

Doet wat ik ervan verwacht alleen camera is mwah..

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Hij is iets sneller dan mijn A5 was, helaas had ik niet goed op de afmetingen gelet. Het is echt een grote telefoon. De camera is niet wat ik ervan verwacht had. Prima foto's, maar had gehoopt dat de foto's scherper zouden zijn. De batterijduur is wel echt geweldig. Kan gerust 3 dagen zonder opladen en dat met filmpjes kijken, spotify luisteren, social media en appen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 12-06-2021

Het is een fijne telefoon voor een goedkope prijs.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
De Samsunf A12 is een telefoon die de hele dag meegaat, hij laat alleen net ietsjes langzamer op(ongeveer 3 uur) maar dan heb je ook wat! Het enigste nadeel is dat sommige wat grotere games bijvoorbeeld : Call of duty er wat minder opgaan door de procesoor. Verder is de camera super en ben ik er super blij mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-06-2021

Volgeladen accu gaat makkelijk 5 dagen mee.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Blij met mijn nieuwe Galaxy A12.
De accu hoeft slechts 1 maal per 5 dagen opgeladen te worden.
Ruime opslag voor foto's. En een groot toetsenbord. Kortom een fijne mobiel waar ik weer jaren mee vooruit kan.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-06-2021

Superfijn ,makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is voor mij een perfect toestel, formaat is goed. Reageert supersnel, makkelijk te bedienen. Ruime mogelijkheden en instellingen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 09-06-2021

Mooi groot scherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Fijne smartphone met groot scherm en duidelijke bediening, verder is de prijs ten opzichte van andere telefoons zeker erg sterk argument om deze telefoon te kiezen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 09-06-2021

Goed en fijn te bedienen.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ben gehandicapt en deze telefoon is prima te gebruiken voor mij.
Ik heb altijd samsung gehad, maar hiervoor 2 jaar een ander merk, wat mij niet beviel.
Dus weer teruggegaan naar samsung.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wpc18 07-06-2021

Makkelijke bediening

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ondanks het formaat ligt hij goed in de hand. Lekker veel opslagruimte en simpel om mee om te gaan. Dik tevreden. Ook voor mijn schoonzus een besteld.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 01-06-2021

Geweldige

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Hij is veel zijdig genoeg cappasiteid pracht telefoontje voldoet aan alles wat ik graag wil. Ben er super blij mee .Kan ik iedereen aan raden super telefoon.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Lejo 30-05-2021

Spijt van het goedkope scherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

6,0
Het lcd scherm geeft in vergelijking met mijn vorige A5 toestel vlakke, onscherpe beelden met harde kleuren
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 26-05-2021

Telefoon die super goed is

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Als werkt naar behoren telefoon is snel en hapert niet telefoon gaat niet snel leeg verder geen opmerkingen wat er beter moet
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Joyce13 23-05-2021

Super toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Super fijne telefoon dat heel fijn in de hand ligt en simpel in gebruik..Opslag capaciteit is geweldig. Een echte aanrader dus..
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Rob 18-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima smartphone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 64 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Aangeschaft ter vervanging trage Nokia 2.1.
Eerste indruk is goed. Snel, eenvoudige bediening en met 64gb opslag ruim voldoende voor dagelijks gebruik. Tevens vriendelijk geprijsd.

Pluspunten

  • Geheugen en opslag
  • Prima scherm
  • Eenvoudige bediening
  • Snel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Reind 16-05-2021

Prima phone met scherpe prijs.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze telefoon nieuw aangeschaft tr vervanging van mijn A3 -2016 die begon te haperen.
Deze A12 is lekker vlot in gebruik, meer dan zat geheugen (128G) duo-sim en groot duidelijk scherm. Hoeveelheid en type beltonen tikkie minder dan ik gewend was helaas.
Maar goed voor deze prijs kan je niet alles hebben tenslotte.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Johnnyboy62 14-05-2021

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb jaren lang andere merken gehad, maar ben toch weer teruggegaan naar Samsung. Het gebruikers gemak van deze apparaten bevalt me zeer goed.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 14-05-2021

Blij mee!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een betaalbaar model, Samsung spreekt me erg aan en de functies en kwaliteit doet echt niet onder! Hij is snel, maakt mooie fotoos en heeft 128 mb dus ik kan weer even vooruit
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

David57 13-05-2021

In elk opzicht goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het grote scherm is scherp en mooi. Met 4 gig werkgeheugen werkt hij vloeiend en de 64 gig opslagruimte is fijn als je veel apps nodig hebt. De telefoon heeft ook gezichtsherkenning en een vingerprint-scanner om snel je telefoon te vergrendelen. Met de nieuwste android versie werkt hij prachtig. Zowel de back camera en de selfie camera zijn scherp en maken mooie foto's. Het enige nadeel is dat het een best wel grote telefoon is. Voor de prijs is het meer dan waard.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ricardo29 13-05-2021

Zeer goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
De Samsung werkt fantastisch. Ik ben er super blij mee. Ik kan alleen geen foto's meesturen omdat ik de telefoon juist nu ook gebruik maar ik ben nog nooit zo blij geweest om weer een Samsung telefoon vast te houden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Mustaffa 07-05-2021

Goede functies

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik kan deze telefoon makkelijk bedienen, en er zijn vele functies en instellingen, die makkelijk te vinden zijn. Ook de apps zijn makelijk de instaleren. Ook het geheugen is ok
Alleen de snelheid waarmee de telefoon of apps worden opgestart kan beter
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Marnzm20 06-05-2021

Snel en duidelijk mooi helder scherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Werkt perfect en doet wat die moet doen.
Goede batterij duur met anderen woorden gewoon een prima toestel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Kees60 06-05-2021

Snelle telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A12 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Hij is snel, goeie camera, veel opslag, goeie batterij, alleen net iets te groot voor in je broekzak
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews