Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G - Smartphones
Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G - Smartphones
Groot scherm
Ik heb het aanbevolen gekregen van een vriend. Hij bevalt me tot nu toe zeer goed. Goede batterijduur en scherp scherm
Pluspunten
- Vingerafdruk werkt snel/goed
Fijn en makkelijk toestel voor een mooie prijs
Dit is nu al de tweede Huawei P20 Lite die in een paar maanden tijd door ons is aangeschaft (eerst voor onze oudste dochter, nu voor de jongste). Dat zegt wel iets denk ik. Een fijn toestel voor het bijhouden van o.a. mail, Social Media en het doen van de lichtere games. Groot genoeg om online nieuws goed te kunnen lezen. Het toestel maakt ook nog eens mooie foto's en dat voor een relatief lage prijs van nog geen €250. Geen zware jongen (wel een 64gb geheugen dat uitbreidbaar is) maar wel een mooie jongen die fijn en makkelijk in het gebruik is. We deden een gorilla glass protector op het scherm, een hoesje erom en het is nu een nog steviger toestel dat ik ook aan de handen van m'n kind (10) toe vertrouw. Let op: er past alleen een nano-simkaart in. Wij moesten deze apart aanvragen bij onze provider (die in een goede bui was want we kregen m gratis opgestuurd).
Pluspunten
- De prijs
- Gebruiksgemak
- Goede camera, mooie foto's
Minpunten
- Er past alleen een nano-simkaart in
Mooi toestel
Ben erbij met mijn nieuwe toestel heb een blauwe.
Mooi dun model en heel mooi beeld
Het geluid had ik anders verwacht maar toch wel blij mee
Pluspunten
- Mooi scherm mooie kwaliteit
Minpunten
- Het geluid
Fijne kwaliteiten
Top telefoon! Mooi groot en leuk met gezichtsherkenning. Ook fijn dat hij niet zo zwaar in de hand ligt. Mooie telefoon voor een goede prijs.
Pluspunten
- Groot scherm
- Geluid
- Touchscreen
- Mooi beeld
- Inderdaad Light!
Minpunten
- Niet aangetroffen hij is prima
Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Ik ben erg tevreden over het toestel. Het Heeft een mooi groot scherm. De camera is goed. Veel geheugen.
Prijs kwaliteit verhouding
Het is voor een telefoon uit deze prijs klasse de beste die je kan kopen. Je krijgt alle functies van dure telefoon, zoals een 16m camera, groot scherm, face ID enzovoort voor een heel lage prijs.
Na 10 jaar iPhone overgestapt op Huawei. Aangenaam verrast!
Ik ben aardig verrast door de Huawei P20 Lite.
Na 10 jaar iPhone dacht ik dat ik zou inleveren op kwaliteit, gebruik en ergonomie met de Huawei P2 Lite. De Huawei is aanzienlijk goedkoper dan een iPhone, dus dit verwacht je dan ook.
Maar niets is minder waar.
Deze telefoon is top! Sterker nog, deze telefoon is in sommige gevallen zelfs beter dan een iPhone.
Om toegang te krijgen tot de telefoon zijn er meerdere opties.
Je kan gebruik maken van de klassieke code, de vingerafdruk scanner en gezichtsherkenning.
De gezichtsherkenning werkt heel snel en werkt ook in een donkere omgeving.
Klein minpuntje, als je je gezicht ook maar ietsjes afdekt, dan werkt de gezichtsherkenning vaak niet meer. Mocht dit gebeuren, dan kan je altijd nog vertrouwen op de vingerafdruk scanner.
Het beeldscherm is helder, scherp en contrastrijk. De touch functie is erg snel en werkt zonder problemen. Het is geen OLED scherm zoals de andere P20’s, maar als je naar het scherm kijkt mis je dit absoluut niet.
De camera's zijn niet ontwikkeld door Leica, die je wel vind op de duurdere P20's vind.
Maar alsnog produceren deze camera's zeer scherpe afbeeldingen. ( Zelfs beter dan mijn oudere iPhone 7) Nog een pluspunt is dat de camara's ook in RAW formaat kunnen schieten. Dit zorgt ervoor dat je de foto's beter kunt nabewerken op de computer of laptop.
De telefoon bevat geen stereo luidprekers maar een enkele speaker.
De speaker is goed, maar vind hem niet beter dan mijn oude iPhone 7.
Het geluid over de koptelefoon is prima niets op aan te merken.
Verdere functie op de telefoon zijn een uitbreidbaar geheugen en een DUAL SIM mogelijkheid.
Helaas moet hieruit gekozen worden. Je kan niet beide opties tegelijk gebruiken aangezien deze op dezelfde plek opereren.
Ik had zorgen dat ik wat problemen zou ondervinden met de overstap van iOS naar Android.
Gelukkig is dit niet het geval, de overstap vergaat mij heel soepel en ondervind maar weinig problemen. Wat mij het meeste beviel aan deze telefoon is de spraak functie een simpele
“ OK Google” en je vraag, en je hebt direct een antwoord. Meer accuraat en sneller dan Siri op iOS.
Ben je op zoek naar een goedkope telefoon zonder te veel poespas maar met “flagship” functies?
Zoek dan niet verder! Koop de Huawei P20 Lite, je zal er geen spijt van krijgen.
Pluspunten
- Google spraak functie werkt perfect
- Uitbreiden van geheugen via micro SD
- Dual sim is mogelijk
- Afbeeldingen in Raw formaat mogelijk
- Gezichtsherkenning.
Minpunten
- Keuzen maken: Duel sim of Micro SD
- Enkele speaker
- Gezichtsherkenning werkt niet altijd
Fijne telefoon met super scherm
Ik had hiervoor een Huawei P8 lite.
Nu gekozen voor de P20 lite en erg tevreden. Toestel is erg snel en maakt mooie foto's.
Mijn vrouw zag hoe deze telefoon werkte en
heb afgelopen week er ook 1 voor haar gekocht
Pluspunten
- Mooi groot scherm
- Snel
- Menu duidelijk
Minpunten
- Tot nu toe geen
Een goed toestel, groot, duidelijk
Ik twijfelde tussen 2 merken, (Samsung en Huawei, liet me informeren bij de consumenten gids, en uiteindelijk besloten voor de Huawei, de prijs was heel erg aantrekkelijk voor wat ik uit kon geven, en met dezelfde mogelijkheden. Ik ben tevreden tot nu toe. Ik heb er geen spijt van.
Pluspunten
- prijs
- mooi duidelijk
- grote scherm
Minpunten
- meer handelingen
Geweldige telefoon
Handig formaat scherm, de fingerprint scanner is echt ideaal en de camera maakt goede foto's en video's. Kortom een goede koop.
Pluspunten
- Camera
- Fingerprint scanner
- Snelle processor
Minpunten
- Geen fysieke homeknop
Groot en mooi helder beeld goede camera,en goede pijs
Goede telefoon groot helder scherm, goede camera, telefoon werkt snel en gemakkelijk, accu gaat lang mee ondanks zwaar gebruik, al met al veel waarde voor je geld
Pluspunten
- Mooi groot scherm
- Snel
- Lange accuduur
- Goede camera
Super mooie telefoon
Ik heb zelf voor dit product gekozen omdat ik niet heel veel met de telefoon doe. Maak wel heel veel foto's daarom dat ik wel gekozen heb voor de optie met 2 camaras en ben er super blij mee maakt mooie haarscherpe foto's. Kwa prijsverhouding is dit echt een super telefoon
Pluspunten
- Compact
- Niet duur
- Perfecte camera kwaliteit
Snel apparaat en mooie camera!
Mooie telefoon met groot en helder scherm.
Accuduur is prima maar als je de telefoon een lange tijd gebruikt gaat hij redelijk snel leeg. Verder ben ik heel erg tevreden met deze aankoop!
Pluspunten
- Mooi scherm
- Goede camera
- Zeer degelijk
Minpunten
- Accu
Niks anders meer dan Huawei.
Hiervoor ook al 2 keer een Huawei smartphone gehad en wil eigenlijk niet anders meer. Fijne telefoon, werkt snel, goed geluid, fijn en helder beeldscherm. De foto's die ik maak met dit toestel zijn super scherp zowel van de voor als achter camera.
Pluspunten
- Lange accuduur en laadt snel op
- Goed geluid (muziek)
- Scherpe foto's van beide camera's
Minpunten
- Geen algemene Android lader.
Huawei p20 Lite
een fijn makkelijk toestel voor een nette prijs. ik raad dit toestel aan omdat het toestel niet te duur is en alle opties heeft die je nodig hebt.
Pluspunten
- mooi toestel
- alle opties
Minpunten
- batterij gaat iets sneller leeg
p 20 lite een paar dagen in bezit
ik heb voor huawei p20 lite ook p6,p8 lite ,p8,p9, p10 lit ,en p10 gehad,ik wil eigenlijk niks anders dan huawei.
P20 lite is en Prima smartphone. Heeft alles wat de duurdere telefoons ook hebben.
Ik kan mij voor deze prijs geen betere wensen.
Pluspunten
- Ligt prettig in de hand
- Lange accuduur
- camera
- Prettig formaat en niet zo zwaar
Minpunten
- geen kunnen vinden
Groot scherm en zeer snel
Gekocht vanwege goede review en de prijs. Veel opslag ruimte, goede camera. Makkelijk te bedienen en super snel.
Pluspunten
- Prijs
- Opslag ruimte
- Bediening
Minpunten
- Wel vrij glad
Top toestel
Doet wat ie beloofd. Snel, mooie foto's en handig gebruiksgemak. Fijn formaat en laadt snel op.
Ietwat gladde body, maar met een case los je dit makkelijk op. Mooi vormgegeven toestel
Pluspunten
- Mooie vormgeving
- Lange batterijduur
- Snel
Minpunten
- Gladde body
Goed toestel
In deze prijsklasse is het een goed toestel voor de middenklasser gebruiker. Perfect voor Social media en een beetje de standaard apps.
Pluspunten
- Usb-c poort
- Groot en duidelijk scherm
Minpunten
- Mis extra instellingen
- Buttons onderin te wisselen
Groot mooi scherm
Ik ben normaal een iPhone liefhebber, maar ik was opzoek naar een telefoon die betaalbaar was. Ik heb de P20 Lite gekozen en ben er enorm blij mee! Heel mooi scherm en lijkt erg op de iPhone X alleen een stuk goedkoper. I like it.
P20 Lite | Zeer veel functionaliteit & scherp geprijsd
Nadat ik mijn Huawei P9 Lite verloren had was ik op zoek naar een geschikte vervanger. Omdat ik zowel zakelijk als privé bereikbaar wil zijn viel mijn keus op een dual sim. Ik heb de volgende toestellen vergeleken:
Huawei P Smart+ (2019) Black
Huawei P20 Lite Black
Huawei Mate 20 Lite Dual Sim Black
Huawei Y7 (2019) Black
Zaken die voor mij van belang zijn:
- value for money (prijs/functionaliteit/kwaliteit verhouding
- spreektijd (meer dan 1200 mins)
- single hand bediening / handzaam formaat
- connectiviteit zoals NFC en 5 HGZ wifi
- grote range gebruiksfrequenties (multiband) voor goede bereikbaarheid in NL en voor beurzen in buitenland
- Li-ion accu met snellaadfunctie
- 64 GB opslag minimaal en 4GB werkgeheugen, octa-core
Op basis van mijn wensen bleven uiteindelijk de P20 Lite en Mate20 Lite over.
Punten waarop de Mate20 beter scoort:
- Megapixels camera 24 MP + schermresolutie tegenover 16 MP bij P20
- 4k opname mogelijkheid..(hetgeen weer een aanslag kan zijn op je opslagverbruik).
- upload snelheid 150 mbit tegenover 50 mbit
Uiteindelijk heb ik gekozen voor de P20 Lite om de volgende redenen:
- qua afmetingen en gewicht/kleiner en lichter en single hand bediening, past makkelijk in broekzak
- lange spreektijd
- value for money; de P20 kost € 67 euro minder
Ik heb mijn P20 Lite voorzien van Edge 2 Edge Panzer Glass en TPU geborsteld backcase voor de bescherming. Het materiaalgebruik van de P20 is zeer degelijk maar het blijft glas.
Zeer tevreden met mijn aankoop. (En nu met de maart 2019 actie een Huawei Band 3 Pro er gratis bij)
Pluspunten
- formaat en gewicht
- connectiviteit: NFC / 5 GHZ wifi
- lange spreektijd
- single hand bediening
- Li-ion accu
Minpunten
- geluidskwaliteit speaker
Groot scherm, fijn toestel
Nadat ik dit toestel heb vergeleken met de mate en pro, toch gekozen voor de lite.
Ik vond de extra's niet opwegen tegen het prijsverschil. Ik als gemiddelde telefoon gebruiker heb meer dan genoeg aan de Huawei p20 lite.
Het is een heel mooi en fijn toestel. En wat ik graag wilde is de vingerafdruk-scanner... echt ideaal, ook voor bankieren.
Pluspunten
- Groot scherm
- Vingerafdruk scanner
- Goede prijs kwaliteit verhouding
Mooi en efficiënt toestel!
Ik was op zoek naar een goede telefoon. Wat ik belangrijk vind zijn een goede camera, snelle werking, een mooi model, grote opslag, praktisch formaat en een Android Software (deze ben ik namelijk gewend).
Ik heb vele telefoons vergeleken en deze kwam naar voren als het totaal pakket. Als ik kijk naar de prijs/kwaliteit verhouding is dit product een 10 waard, hij kostte me namelijk niet eens zó veel. Ik heb hem nu ongeveer een maand en hij bevalt me zeer goed. Bovendien vind ik het persoonlijk erg efficiënt als het geheugen uitbreidbaar is met een SD kaart, dat is bij deze telefoon ook het geval.
Het enige wat ik er op aan te merken heb is de zogenaamde 'audio ducking' functie, maar gelukkig heb ik deze uit te weten schakelen, hierbij is het zo dat de muziek wordt gedempt als je een melding hebt. Een ander puntje is dat de camera niet helemaal goed werkt in het donker. De foto's zijn dan minder scherp. Daarbij moet ik wel vermelden dat deze camera voor de rest echt super is. Met goed licht zien je foto's er professioneel uit. Dit geldt voor de back & front camera. Hiernaast heb ik geen op of aanmerkingen.
Al met al een echte aanrader!
Pluspunten
- Dubbele camera achterop
- Goede selfie camera
- Groot scherm
- Mooi model
- 64 GB opslag uitbreidbaar tot 256
Minpunten
- Camera werkt minder goed in het donker
- de 'audio ducking' functie
Ideale telefoon, boven de verwachting
Ideale telefoon, boven de verwachting. Het heeft niet veel troep als andere telefoons. Ik heb alle andere telefoons gehad en de afgelopen jaren gebruik ik alleen Huawei. Ik zelf heb Mate 10 pro. Ik wacht nu op mate X
Pluspunten
- Snelheid
- Battery
Zeker de prijs waard
Deze telefoon biedt heel veel aan voor zijn prijs: Grote en schrepe schrem, veel geheugen en snelle applicaties. Ik heb er nog geen minpunten gevonden.
Pluspunten
- Grote en scherpe scherm
- Veel geheugen
- Snelle applicaties