Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G - Smartphones
Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G - Smartphones
Prettige telefoon
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Prima toestel, al die dure functies gebruik je toch niet.
Kamera is goed.
Pluspunten
- Goedkoop
Minpunten
- Smal scherm
- Plastic achterkant lijkt beetje goedkoop
Mooie en goede telefoon voor weinig geld
Het is een leuke telefoon voor weinig geld. Zit mooie camera op. Veel reviews gezien en gelezen voordat ik deze telefoon hen aangeschaft en tot nu toe bevalt de telefoon mij erg goes.
Pluspunten
- Goedkoop
- Goeie camera
- Ligt lekker in de hand
- Mooi beeld
Minpunten
- Batterij had iets meer gemogen
Top product
Makkelijk in gebruik. Een fijne telefoon in vergelijking met een samsung.
Nog niet zo lang in gebruik maar nu al Huawei-fan.
Pluspunten
- Gebruikersgemak
- Duidelijke display
Minpunten
- Nog niet gevonden
Handzaam, gebruiksvriendelijk
Gewoon een lekker toestel. Al het nodige zit er op. Geen onnodige poespas. Wel uitkijken met het instellen van de e-mail account, anders geef je toestemming tot algehele beheer van al je mailtjes. Jammer dat je 5 weken op het gratis horloge moet wachten.
Mooi toestel, mooie foto's
Prijs kwaliteit zou top zijn volgens andere reviews. Tot nu toe kan ik dit alleen maar beamen! Zeker de camera heeft mijn verwachtingen overtroffen
Pluspunten
- Prijs
- Camera kwaliteit
- Formaat ( niet te groot voor in je broekzak)
Zeer tevreden met de aankoop van deze telefoon
Na lang twijfelen toch besloten om te gaan voor een Huawei toestel, gezien de goede recenties en de gunstige prijs. Tot nu toe nog niks tegen gekomen wat me niet bevalt. Super mooi groot scherm, goede camera, de batterij gaat lang mee, en het toestel ziet er mooi afgewerkt uit.
Pluspunten
- Groot scherm
- Goede batterij
- Maakt mooie fotos
Minpunten
- Camera steekt wat ver uit
Goede deal
Goeie telefoon voor het geld wat je ervoor betaald, laat snel op maar vind de accu toch wat tegenvallen. maar dat is alleen omdat ik iets te zeuren moet hebben.
Pluspunten
- Mooi design
- Handig in gebruik
Minpunten
- Accu valt tegen
hele goede telefoon, scherpe camera. uitstekende accuduur.
prijs kwaliteit is echt heel goed. de telefoon is snel en werkt heel fijn.
de accu is super en kwaliteit van de camera ook.
voor zo een lage prijs kan je niks beters kopen!
Pluspunten
- camera
- accuduur
- veel scherm
Zeer goede telefoon voor zijn prijs.
In mijn zoektocht naar een nieuwe telefoon waar ik weer de komende anderhalf jaar mee door kan komen ben ik uitgekomen op de p20 telefoon van Huawei. Deze telefoon is naar mijn mening in zijn prijsklasse zeer goed en bied alles wat je nodig hebt om de dag mee door te komen zoals: Mooie foto's maken, redelijk snel systeem en hij ligt daarnaast ook goed in de hand. Iets wat je bij de mate versie nog wel als minpunt kan omschrijven.
Pluspunten
- Omvang
- Mooie foto's
- Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Goede telefoon
Het is een zeer goed werkende telefoon. Erg goede camera ziet erop en zo kun je leuk spelen met de dieptes. Hij is ook erg snel een goede batterij en ook super fijn dat het fast charging is.
Pluspunten
- Camera
- Kwaliteit
Super prijs-kwaliteit verhouding
Telefoon heeft een mooi scherm, werkt snel, maakt goede foto's een heeft een prima accuduur. Erg handig in het gebruik; kan ontgrendeld worden met vingerafdruk, gezichtsherkenning én code. Vooralsnog geen minpunten ontdekt.
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Goede camera
- Mooi scherm
- Goede accu
Perfect formaat, Snel en precies goed
Ik gebruik nu een maand de Huawei P20 Lite en hij bevalt mij heel goed. Ik heb nog nooit een huawei gehad hiervoor maar ik heb zeker geen spijt. Het is een perfecte prijs kwaliteit.
Ik ben ook erg tevreden over de grootte en gevoel van de telefoon als ik hem vast houd.
Ik raad hem aan iedereen aan en zelfs mijn beste vriendin heeft er ook gelijk een gekocht.
Pluspunten
- Grootte
- kleur
- Camera
- Batterij duur
- Uiterlijk
Minpunten
- Achterkantje heeft snel zichtbare vlekken
Geweldig mooi groot scherm, helderheid is goed
Geweldig mooi groot scherm, helderheid is goed en accu duur ben ik heel erg tevreden mee.
het formaat is perfect en het toestel maakt hele mooi foto;s. Veel mooie functies.
Pluspunten
- camera
- accuduur
- formaat
- functies
- ligt lekker in de hand
Minpunten
- geen
- geen
Mooi design en makkelijk te bedienen
Ik was op zoek naar een toestel voor mijn dochter, welke betaalbaar was en over voldoende geheugen beschikt. Al vrij snel kwamen wij uit bij de p20 lite. Bijkomend voordeel was dat hij ook in roze verkrijgbaar is! Ze is er superblij mee.
Pluspunten
- Groot scherm
- Makkelijk te bedienen
- Voldoende geheugen
- Betaalbaar
Gebruiksgemak
Ik vind de Huawei P20 een heerlijke Phone.
Een duidelijk helder scherm. De accuduur is bijna 48 uur! De reactiesnelheid is verbluffend beter dan mijn vorige Huawei P8. De foto's zijn een stuk scherper!
Kortom: Een plezier om te gebruiken, en te hebben, zijn blauwe glans maakt hem een sierraad.
Pluspunten
- Snelle surfprestaties
- Vormgeving
Minpunten
- Geen knop om het scherm langer open te houden?
Reactiesnelheid
Laatste paar jaar is Huawei hard omhoog gegaan in de markt, toen de model P20/P20lite/P20pro uit kwamen, hebben meeste mensen vergeten over iPhone en samsung. Ik zelfs wau deze model uitproberen en ben erg tevreden mee.
Pluspunten
- Baterijsduur
- Processor
- Vingerafdruk scanner
- FACE ID
Minpunten
- Geen
Voor mij TOP TOESTEL
Dit is inmiddels mijn 3de Huawei toestel, Mijn ervaring is dat het mooie en gewoon top telefoons zijn.
Zeker als je naar prijs/kwaliteit verhouding kijkt dan hebben ze veel te bieden.
En wederom aangekocht bij Belsimpel gewoon top service.
Pluspunten
- Mooi design
- Veel opslag
- prijs/kwaliteit
Minpunten
- Gladde achterkant moet je echt mee opletten
Goede mid-range Smartphone
Goede prijs / kwaliteit verhouding. Super tevreden over Huawei. 2e Huawei telefoon alweer (1e was een P8) . Mid-range toestel, maar voelt premium aan. Snelle en soepel bediening. De'glazen'achter kan is wat kwetsbaar. Dus een hoesje en screenprotector is aan te raden. Accuduur schijnt wat matig te zijn, maar nu (direct na aankoop) nog weinig van gemerkt.
Pluspunten
- Goed scherm
- Goede camera
- Goede vingerafsdrukscanner
- Gezichtsherkenning voor schermontgrendeling
- Snellader meegeleverd
Minpunten
- Accuduur
- Cameralens steekt iets uit
- Achterkant kwetsbaar (glas)
Goed toestel
Goed toestel, zeker voor de prijs. Accu gaat goed mee, apps werrken snel en prima camera voor gewoon gebruik
Pluspunten
- Camera
- Prijs kwaliteit
Prachtige telefoon
Dit is een zeeer handige en mooie foon. Makkelijk in omgang en super fijn in gebruik. Gewoon een super telefoon. Heb altijd de Sony gehad maar geen spijt dat ik ben overgestapt.
Pluspunten
- Mooi scherm en beeld
- Langere batterij
Mooi scherm, handige beveiligingsfuncties
Mooi toestel met groot scherm en handige beveiligingsfuncties. Camera maakt mooie zuivere foto's en accu laat snel op en gaat lekker lang mee. Super telefoon voor scherpe prijs.
Pluspunten
- Camera
- Groot scherm
- Scherpe prijs
Mooi toestel, lekker groot beeld
Heb voor Huawei gekozen omdat het een mooi toestel is, met alle noodzakelijke functies en hele goede camera en dit voor een scherpe prijs
Pluspunten
- Uitstekende camera
- Groot scherm
- Snelle werking
Groot, snel, duidelijk, goedkoop
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, hij werkt echt super! snel, veel geheugen, groot scherm, super camera, mooi beeld. al met al: een echte aanrader!
Pluspunten
- Goed beeld
- snel
- veel geheugen
- goede camera
- goedkoop
Fijne telefoon, waar voor je geld
Mijn vorige telefoons waren van Samsung en Huawei. Deze Huawei bevalt goed vanwege de accuduur, scherp beeldscherm en gebruiksvriendelijkheid. Ik heb nog maar één ding gevonden dat ik minder goed vind, namelijk het keyboard. Die is net even anders dan mijn vorige Huawei. Kan een kwestie van wennen zijn, of ik heb niet alle instellingen ontdekt.
Pluspunten
- Prijs kwaliteit verhouding
- Gebruiksvriendelijk
- Display
Super telefoon.
De batterij gaat zeker 2 dagen mee. Mijn Samsung trok dit niet! De telefoon heeft een prachtige look en werkt makkelijk. De foto's zijn prachtig en het geluid is ook goed. Kortom zeker een aanrader. Het is een betaalbare smartphone met alles erop wat ik nodig ben. Tevens heeft ie genoeg opslagruimte. Ik ben er enorm blij mee.