Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G

Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G - Smartphones

Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G - Smartphones

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 754 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Karin01-04-2019

Super telefoon

Vind het een erg fijne telefoon die makkelijk te gebuiken is. De vingerscan werkt erg goed. Erg tevreden.
Pluspunten
  • Vingerscan
Noa01-04-2019

Prima telefoon

Super telefoon! Groot scherm en heel helder. Na paar dagen al gewend aan het gebruik. Camera is ook super scherp en heeft veel functies.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Mooie camera
Minpunten
  • Android systeem
Douwe01-04-2019

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Ik vind de Huawei P20 Lite een fijne telefoon, en de rede dat ik voor dit toestel koos is de relatief lage prijs (220 + 25 euro cashback) en hoge kwaliteit. De telefoon is snel en loopt nooit vast (volgens mij). Ten tweede is de telefoon makkelijk te unlocken met de vingerafdrukscanner (die altijd werkt, zelfs als je vinger nat is) ! Ook vind ik de grootte van het scherm erg handig, je kan er namelijk prima games op spelen en toch voelt hij niet zo groot in je hand of broekzak door de dunne randen. Het enige minpunt dat ik heb gevonden is de oplader, daarvoor gebruik je namelijk een USB-C kabel en die hebben niet veel mensen.
Pluspunten
  • Groot scherm met dunne randen
  • Goed werkende vingerafdrukscanner
  • Goede gezichtsherkenning
  • Lekker goedkoop :)
  • Goede kwaliteit/prijs verhouding
Minpunten
  • USB-C kabel
Rik01-04-2019

Fijne budget telefoon

Ik heb de telefoon pas net, maar tot zover is het een duidelijk upgrade over mijn Huawei y6. Sneller. Mooier. Groter scherm en een duidelijk betere camera. Vooral in laag licht.
Mel01-04-2019

Goede betaalbare telefoon

Ik heb deze telefoon gekocht omdat ik de iPhone en Samsung te duur vind. Ik hoorde goede verhalen over het merk huawei en door de prijs vond ik het proberen waard. Tot nu toe heb ik nog geen minpunten kunnen vinden van deze telefoon. Batterij is enigszins wel snel leeg maar daarentegen ook onwijs snel opgeladen. Goed besturingssysteem en veel mooie en goede opties die je ook bij de iPhone en samsung weet te vinden. Erg mooie Camara en maakt scherpe foto's.
Sander01-04-2019

Mooi scherm, goeie batterij, goede priis

Telefoon ziet er goed uit. Mooi scherm, goeie camera en batterij gaat lang mee ivm andere toestellen.
Pluspunten
  • Camera
  • Vormgeving
  • Batterij
Minpunten
  • Kwetsbaar zonder hoesje
Berk01-04-2019

Prima apparaat!

Mijn vorige telefoon was een Xperia T uit 2012. Begon nogal traag te worden dus ik ben naar een telefoon gaan zoeken met een budget van 200 euro. Voor dat bedrag is deze telefoon op dit moment een van de beste. Het scherm is heel mooi, en de helderheid wordt goed aangepast gebaseerd op de omgeving. De vingerprintscanner werkt ook prima. All in all fijne telefoon waar ik na 3 dagen vrij intensief gebruik nog geen nadelen aan heb ondervonden!
Pluspunten
  • Helder, mooi scherm.
  • Met widgets is informatie goed in te delen
  • Batterij gaat voor mij meerdere dagen mee
Minpunten
  • Niet alle notificaties zijn nuttig.
Johnny01-04-2019

Scherm is duidelijk en de accu duur is goed

Prima toestel en in verhouding betaalbaar en ziet er goed uit en heeft heel veel mogelijkheden en een goede camera
Chrisje01-04-2019

Fijne telefoon

Voor het eerst een Huawei gekocht en ik ben er erg blij mee! Het is een fijne telefoon, mooi formaat, hij werkt snel en heeft een goede camera!
Wilma01-04-2019

Mooie grote scherm

Een vriend heeft ook deze en die was erg positief over dit toestel. Ik vind de scherm grote perfect en batterijduur goed.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Ideaal gezicht herkenning
Peter31-03-2019

Super fijn toestel met helder scherm, simpel te bedienen.

Ik was iPhone-fan maar ben obv ervaring van mijn Kids geswitched. Had ik eerder moeten doen. Groot overzichtelijk scherm, veel mogelijkheden en groot bedieningsgemak. Hele goede camera. En bijzonder scherp geprijsd!!
Pluspunten
  • Groot helder display
  • Supergoede Camera
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Scherpe prijs
Minpunten
  • kwetsbare glazen achterkant
Miesje31-03-2019

Huawei p20lite

Ik vind dit een hele fijne toestel het bedieningspaneel is hrel gemakkelijk en deze telefoon heeft veel geheugen saardoor je veel kan opslaan. Camera is goed genoeg voor 100 selfies op eend ag
Pluspunten
  • Camera voor
  • Geheugen
Chelsea31-03-2019

Prachtige foto's en goede batterij.

Ik heb de Huawei p20 lite 64gb in goud aangeschaft tijdens de merkensale van de mediamarkt. Ik heb deze telefoon toen gekocht voor €205,- euro. Zeker voor deze prijs is deze telefoon het helemaal waard. Je krijgt een groot scherm waarop je haarscherp filmpjes kan kijken. Ook maakt de p20 lite prachtige foto's (de foto modus pro-foto is ook echt aan te bevelen). De batterijduur is ook echt super ik laad mijn telefoon in de avond 2uurtjes op (van 0% naar 100%) vervolgens staat hij de hele avond aan en gaat de batterij tot de volgende avond mee (en heb ik 2 Netflix films gekeken op mijn telefoon). Ik vind het een super telefoon en raad hem dan ook echt aan.
Pluspunten
  • Maakt mooie foto's.
  • Laad snel op.
  • Batterij gaat lang mee.
  • Vingerafdruk ontgrendeling.
  • Gezicht herkenning ontgrendeling.
Kimberley30-03-2019

Lekker in de hand mooi, mooi model en een goeie accu

Ik zocht een goeie mobiel omdat mijn oude Samsung s6 overleden was. Ik ben supper blij met mijn nieuwe mobiel hij werkt beter. De accu gaat verrassend erg lang mee. Goeie touchscreen en een betere beveiliging dan dat ik normaal gewend ben.
Pluspunten
  • Beveiliging
  • Accu
  • Scherm
  • Mooi model
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Emma29-03-2019

Handig formaat

Handig formaat, ligt lekker in de hand, touch ontgrendel aan de achterkant en face id werken erg snel
Pluspunten
  • Face id voor snelle ontgrendeling
Jan.Rein.Panneman29-03-2019

gewoon goed

Ik had al jaren een mobiel van de concurrent maar ik had alweer een nieuwe nodig en toen werd mij dit toestel aangeboden als zijn de betere accu en snellere processors. Maar voor mij gold dat ik hem heel gemakkelijk kon installeren en hij heel gebruiksvriendelijk zijn werk doet En dat is iets waar ik mij hele leven aan geweid heb. Dingen produceren en ontwikkelen waar de mensheid baat bij hebben. Dit vond ik in de Huawei P20Lite .
Pluspunten
  • gebruiks vriendelijk
  • snelheid
  • geen minpunt ontdekt
Minpunten
  • ja het hoesje wat ik er omheen heb gekocht
Annoniem29-03-2019

Een goed toestel.

Over het algemeen een mooie, betaalbare telefoon. Je kunt er Prachtige foto's mee maken. Heb er tot nu toe veel gebruikersgemak en plezier van ervaren. Het is een snelle telefoon en het werkt echt heel gemakkelijk.
Pluspunten
  • Mooie luxe design.
  • Beeldscherm is goed en helder
  • Maakt mooie foto's
  • Prijs kwaliteit verhouding.
  • Laad snel op
Minpunten
  • Huawei android laag
  • Krasgevoelig
MarieJulie29-03-2019

Fantastische gsm, snel, handig in gebruik

Allereerst is het een upgrade na de P8 lite, toestel heeft zeer veel functies extra, groot scherm, top snelheid, camera is prima in orde, leuke extra's zoals vingerafdruk om in te loggen (of zelfs oogherkenning), kortom toptoestel!
Pluspunten
  • groot scherm
  • lange batterijduur
  • Snel
Minpunten
  • Vingerafdruk enkel achteraan op toestel
Sílvia Leandro Lourenço29-03-2019

Ranking

Good afternoon I have been a customer of hawei a long time ago from Portugal I really like your service. Congratulations on the story. I'm very happy. My greetings
Pluspunten
  • Good service
  • I recommend to all people
Timo29-03-2019

Fijn scherm

Het is een prachtig ding hij werkt snel en licht fijn in je handen groot scherm hij herkent me direct als ik me scherm aan zet camera's zijn mooi echt een top ding
Pluspunten
  • Mooie camera's
  • Werkt snel
  • Lange accu duur
Maikellieftink29-03-2019

Beste aankoop ooit

Het is een fijn toestel en ligt heel makkelijk in de hand. Vooral het scherm tijdens typen voelt heel fijn aan. Ook de accuduur spreekt me super aan aangezien ik niet zoveel meer hoef op te laden. Dus het is ook nog is een stroomsparende telefoon. Ben super blij en had veel eerder naar een Huawei moeten gaan beste aankoop ooit
Pluspunten
  • Goede en lange accuduur
  • Fijn scherm
Christiaan29-03-2019

Goede accu duur, scherm & prijsverhouding

Ik ben erg tevreden met de batterijduur en het beeldscherm van de P20 Lite, deze zijn aanzienlijk beter dan de P9 Lite waar ik ook tevreden over ben. Bovendien een zéér goede prijs voor de prestatie van de telefoon.
Pluspunten
  • Goede accu duur
  • Mooi scherm
  • Méér scherm dan oudere modellen
  • Héél scherp geprijsd
Minpunten
  • Smalle scherm
  • Zelfde formaat als oudere modellen
Dominique29-03-2019

Super telefoon voor weinig geld

Van iPhone overgegaan op huawei. Enige waar ik aan moet wennen is toetsenbord, verder hoef ik echt niet meer terug naar iPhone. Alles werkt snel, goede camera en mooi groot scherm maar niet te groot.
Jur R.29-03-2019

Overtreft al mijn verwachtingen!

Na altijd een iPhone 'fan' te zijn geweest heb ik besloten om eens tegen de stroming in te zwemmen en voor een goedkopere telefoon te gaan. Na het zien van vele reviews en vergelijkingen tussen de Huawei P20 Lite en soortgelijke telefoons is mijn keuze al snel voor de P20 Lite gevallen. Het mooie, premium design in combinatie met de snelheid, camera en mogelijkheden zijn hier doorslaggevende factoren binnen geweest.
Pluspunten
  • Design
  • Camera
  • Niet té groot
  • Snelheid
  • Gezichts- en vingerafdrukscan
Hendri29-03-2019

Prachtig toestel

Groot duidelijk scherm, snelle bladwijzers, mooie keuren, erg tevreden. camera erg duidelijk, mooie vormgeving. Ik raad dit product bij iedereen aan, hij is niet duur in aanschaf maar wel heeft die de kwaliteiten.
Pluspunten
  • Groot duidelijk scherm
  • snelle bladwijzers
  • mooie keuren
  • camera erg duidelijk
  • mooie vormgeving