Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G

Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G - Smartphones

Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G - Smartphones

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 754 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Krasnal09-04-2019

Super telefon

Super telefon polecam każdemu łatwy w obsłudze Monia mówi że ma bardzo ładne i żywe kolory bardzo dobry dźwięk oraz aparat który bardzo pozytywnie ją zaskoczył.
Pluspunten
  • Ekran
  • Styl
Minpunten
  • Brak minusiw
Wesley Verlinde08-04-2019

Beste mobiel in deze prijscategorie!

In de prijscategorie 200-300 euro is de huawei p20 lite de beste als het gaat om waar voor je geld. Heerlijk in de hand liggend, prachtige foto's en een lange batterijduur. Top!
Pluspunten
  • Prachtige fotos / uitstekende dubbele camera
  • Fijn in de hand liggend
  • Batterijduur
  • Prijs/kwaliteit-verhouding
Minpunten
  • Kwetsbaarheid glas, zowel voor- als achterzijde.
Dennis Goncharov08-04-2019

Fantastisch

Het toestel is fantastisch! Werkt sneller dan samsung, heeft de looks van iphone en de prijs die veel goedkoper is dan beide. Kortom, huawei is klaar om de wereld te veroveren!
Pluspunten
  • Snel
  • Goede camera
  • Veel geheugen
  • Mooi formaat
  • Lange accuduur
Minpunten
  • Geen minpunten
Joris08-04-2019

Perfect voor licht gebruik

Ik ben een gebruiker van voornamelijk statische apps. Email, WhatsApp, internet, agenda, dat soort dingen. Hiervoor vind ik deze telefoon perfect. Laadt apps en pagina's snel en is zuinig met de batterij. Ik kan zeker 2 dagen met mijn batterij. Zwaar gebruik kan ik niet over oordelen, maar ik neem aan dat je dan een andere telefoon moet kiezen.
Pluspunten
  • Batterijduur
  • Prijs
  • Met 1 hand (net) te bedienen
Minpunten
  • Huawei ID benodigd voor standaard apps
Hilde08-04-2019

Ziet er prachtig uit! Mooie vormgeving, helder beeld.

Ziet er prachtig uit, goeie camera, groot geheugen. De telefoon is wel enigszins kwetsbaar door de glazen omhulsel, een telefoonhoesje is een pre. Kleur roze is mooi, glanst mooi. Groot scherm.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Goede camera
Minpunten
  • Kwetsbaar
Khamkho08-04-2019

Huawei makes me wow

I have to admit that I bought this phone without even looking at its characteristics, and i couldn't be very picky because of my financial situation.First thing I really liked about this device was design and it's price . I received sincere pleasure from my purchase as soon as I turned on the phone and found that it is not only beautiful, but also truly modern. Most of all I paid attention to the work of the camera and the sound, with which basically the main problems with inexpensive phones are. The camera just struck me with its extension and a variety of filters and other options. Playback sound can compete with more advanced models. I also received a smart watch as a gift from the company, I can’t wait to test a new product synchronized with my phone. I would gladly recommend this device, I am actually going to buy one more as a gift to my friend, who is now planning to purchase a new phone.
Pluspunten
  • Mooi
  • Goedkoop
Robin Hopstaken08-04-2019

Mooie bouwkwaliteit en goede accuduur

Top telefoon voor een hele mooie prijs. Accuduur is ruim voldoende om de telefoon 2 dagen zonder bijladen intensief te gebruiken. Met mijn iPhone kon ik max 1 dag zonder bijladen doorkomen. De mooie bouwkwaliteit, het heldere scherm en prima camera maakt dat ik echt fan van Huawei ben geworden.
Pluspunten
  • Bouwkwaliteit
  • Prijs
  • Scherm
  • Camera
  • Accuduur
Minpunten
  • Geen kunnen ontdekken
Marilyn08-04-2019

Ik ben fan!

Ik ben na 10 jaar (steeds voor hetzelfde merk gekozen) een keer overgestapt naar Huawei. Ik dacht dat ik moest wennen aan dat er geen home button opzat, maar no way, daar was ik na 1 sec aan gewend! Het toestel blijft me nog steeds verbazen... over de kwaliteit van de foto's, ik kan er geen genoeg maken! Maar ook over de snelheid waarop die reageert op gezicht of vingerprint vergrendeling. Enkel de batterijduur is wat korter dan gewend, maar ach dat neem voor lief.
Pluspunten
  • Betaalbaar
  • Camera
  • Licht gewicht
  • Vingerprint achterzijde
Minpunten
  • Batterijduur
carlieta08-04-2019

groot scherm, fijn hanteerbaar.

het is een mooi groot scherm, en ligt toch lekker in de hand ondanks zijn formaat. duidelijk menu, genoeg opslag voor veel apps, mooie foto's, (Bokeh effect)
Pluspunten
  • groot helder scherm
  • fijne navigatie
  • knoppen weggewerkt
Minpunten
  • bij zonlicht minder zicht
  • geluid slechter dan Samsung
Jari08-04-2019

Goede camera, Snel

Helaas was mijn P8 lite 2017 kapot gegaan, dus heb ik een nieuwe P20 Lite aangeschaft. Ik vond de P8 lite al snel maar deze is echt heel snel. Ook de nieuwe 2 camera's achter zijn heel mooi met groot diafragma. Ook de gezichtsherkenning werkt super! Aldus een goed toestel voor de prijs.
Pluspunten
  • Camera's
  • Snelheid
  • Scherm
Minpunten
  • Batterij kan soms snel leeg lopen
f.osten****@upcmail.nl07-04-2019

geweldig toestel, boven verwachting

Top toestel, doet wat ik wil en heeft wat ik nodig heb zowel privé als voor mijn werk, hij is overzichtelijk en super snel!
Pluspunten
  • alles
Anouk06-04-2019

Mooie telefoon met een prachtige camera

Ik heb deze telefoon gekocht omdat ik. Een nieuwe merk wilde proberen na altijd Samsung te hebben gehad trok huawei mij ook aan en ben meer uitgaan zoeken naar welke huawei telefoons er zijn. Tot nu toe vind ik deze telefoon een fijne telefoon niet al te groot. Alleen wat ik persoonlijk minder vind Is de baterij duur, met mijn Samsung kon ik 2 dagen met de batterij doen en met deze niet. Dit vind ik wel jammer maar het kan ook wennen zijn.
Pluspunten
  • Heel mooie beeld
  • Mooie camara
  • Niet te groot
Minpunten
  • De batterij
Suzanne05-04-2019

Top telefoon!!

Huawei p20 lite is een top telefoon. Hij is licht van gewicht, plat en een groot scherm. Hele mooie camera. Veel opslag. Ik beveel hem zeker aan!!
Pluspunten
  • Camera
  • Beeldscherm
Justin van Boheemen05-04-2019

Huawei p20 lite r

Wil je een telefoon die goede foto,s maakt en snel is, dan is deze Huawei p20 lite echt iets voor jouw, met de dual slim camera op de achterkant (16+2 megapixel) maak je prachtige close up en ver weg foto,s/panorama foto,s. Ook het totale design spreekt mij ook in eerste instantie aan. De Notch bovenin het scherm en ook het snel werkende gezichtsherkenningssysteem. De telefoon bedraagt een opslagcapaciteit van 64GB en in samenwerking met een Kirin 659 octa-core en een werkgeheugen van 4gb ram heb je ruim voldoende om aan de slag te kunnen. kortom wil je goede prijs kwaliteits verhouding telefoon dan vind ik dat de huawei p20 lite echt bij je past. En je bespaart vergeleken met de iphone 10 zo rond de 700/800 euro en dat voor hetzelfde uiterlijk/specificaties. Ik vind deze telefoon toch beter en heb hem al 9 maanden. (Prima telefoon voor een normale consumenten prijs)
Pluspunten
  • Batterij gaat lang mee en een mooi design
  • De notch bovenin functioneert prima
  • Overzichtelijk en snel menu
Minpunten
  • gladde achterkant. (hoesje is betere grip)
Ro05-04-2019

Handige telefoon

Prima toestel ,goede prijs kwaliteit verhouding .best wel lange levensduur batterij ,laad snel op. Tot nu toe zeer tevreden
Leo de vos04-04-2019

Goede accu duur,makkelijk instelbaar,goed geluid mooie foto

dit is een prima toestel fijn in gebruik krijg mooie foto's duidelijk scherm lekker handzaam goed af te stellen op je eigen gebruik handelingen
Johan04-04-2019

Fantastische telefoon

De telefoon is snel, mooi vormgegeven, heeft een goed formaat en doet niet onder voor de dure telefoons. Ontzettend veel vallue for money.
Pluspunten
  • Mooi
  • Snel
C.A. Bonger04-04-2019

Prachtige foto's en een duidelijk scherm.

Mijn vorige mobiel was ook een Huawei en daar ben ik altijd tevreden over geweest, maar omdat de accu niet meer kon opladen en ik mijzelf wilde verwennen heb ik een nieuw model gekocht. Ik heb de specificatie's goed bekeken en vergeleken met anders merken en qua prijs en goede specificatie's heb ik toch weer voor Huawei gekozen. Het instellen ging simpel, net als de vorige. Alleen de oude mobiel blijk ik dus nog gewoon te kunnen opladen, ik had dus 2 defecte opladers. En er is één klein probleempje met deze Huawei P20 lite, met geen mogelijkheid krijg ik verbinding via mijn wifi thuis. Hij geeft steeds aan; Slechte internetverbinding vermeden! Bij mijn familie werkt die dus gewoon wel, dus het zal eerder aan de oude router liggen van KPN en niet aan de nieuwe mobiel. Dus gelukkig werkt de oude nog wel via wifi en per 1 mei heb ik een snellere verbinding en nieuwe router. Ik zie het positief tegemoet.
Pluspunten
  • Mooi plat model en scherp beeld
  • Geweldige Leica dubbele lens
  • Goede specificatie's
Minpunten
  • Tot nu toe geen klachten
Ruben Zweverink04-04-2019

Fijn groot scherm en snel ??????

Ik vind het een fijne telefoon,omdat je snel en makkelijk in logt met een fijn groot scherm muziek hierop afspelen is beter dan verwacht
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Snel
  • Makkelijk inloggen
Minpunten
  • Niks
jamy04-04-2019

geweldige camera en super snel

de rede dat ik deze telefoon heb gekocht is omdat hij een geweldige camera heeft waar je geweldige foto's mee kan maken. ook is hij erg snel en zit hij lekker in de hand wat ook zeker niet onbelangrijk is! voor de rest doet de batterij het prima en houd hij het lang vol voordat hij weer op de lader moet, en dat allemaal voor zo'n prijs!!
Pluspunten
  • geweldige camera
  • veel opslag ruimte
  • batterij houd het lang vol
  • bijna geen zwarte rand om de telefoon
Puck Hazeleger04-04-2019

Huawei p20 lite

De Huawei P20 Lite heeft een mooie uitstraling. Groot schermoppervlak. Makkelijk te gebruiken na een lange tijd een iphone te hebben gehad.
Will04-04-2019

Vinderdruk herkenning groot scherm

Fijne mobiel niet te groot en ook prettig is dat er vingerafdruk herkenning op zit! Wel een groot scherm!
Pluspunten
  • Groot scherm
Minpunten
  • Geluid niet zo hard
bart04-04-2019

mooi scherm en mooie foto's en snel

erg fijn toestel voor een lage prijs. Het scherm is groot en mooi en hij is ook snel. tot nu toe doet het batterij het ook lang.
Pluspunten
  • prijs
  • snel
  • batterij
els the rebel03-04-2019

Alles wat ik nodig heb, en meer.voor een comfortabele prijs!

Ik heb de Huawei P20 Lite gekocht, ik heb alle telefoons langdurig bestudeerd, mede omdat de Wet nu bepaald , dat mensen met lage inkomens geen abonnement met Phone meer kunnen nemen. Dus ik zocht veel kwaliteit voor weinig. En ik kwam op deze uit.... ..De maand Maart was ook nog eens extra aantrekkelijk omdat je er een smartwatch bij kreeg! Ik heb hen ongeveer een week en ik heb mezelf nog niet op klachten kunnen betrappen. ..
Pluspunten
  • goede camera
  • battery gaat lang mee
Minpunten
  • niet waterdicht
  • slecht 'emoy' (😎☜)aanbod bij bv.whatsapp
Mosher03-04-2019

Haarfijn display en ruime opslag

Voor deze prijs kan je geen enkel apparaat met zó een mooi scherm, 64gb opslag en grote accu vinden. Heel erg blij mee. Eindelijk de overstap gemaakt naar Huawei!
Pluspunten
  • Opslagruimte
  • Display
  • Accu