TIM Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G
Zeer fijn toestel
Toestel werkt beter dan verwacht, hiervoor een p10 Lite gehad en wat issues gehad met de WiFi verbinding. De p20 lite is in alle opzichten een fijn toestel! Heel gebruiksvriendelijk, goeie accu en een mooi design!
Pluspunten
- Accu
- Scherm
- Gebruiksvrienselijk
- Sterk
Minpunten
- Glad (ivm glas achterkant)
Mooie telefoon met een groot scherm
Ik ben overgestapt van een samsung A3 2017 model naar de Huawai P20 Lite. Het verschil in grote van de telefoon was het kleinst, maar het verschil in scherm is erg groot. De Huawai P20 Lite heeft 64GB opslag geheugen en de meeste samsungs maar 16GB.
Pluspunten
- Groot scherm
- Niet te groot model telefoon
Minpunten
- Niet waterdicht
Geweldige telefoon!!!
Het is een erg mooie telefoon. De camera is tevens echt een dikke pluspunt!! Foto's zijn zo mooi. Zeer tevreden er zit ook nog eens 64GB op.
Pluspunten
- Uiterlijk
- 64GB
- Mooie foto kwaliteit
- Luxe uitstraling
Minpunten
- GEEN
Super telefoon
Perfecte android telefoon. Helder en groot beeldscherm en ligt lekker in de hand. Heeft de zelfde functionaliteit als een samsung maar de prijs is een stuk beter. Als je voor android kiest, kies dan voor een Huawei
Pluspunten
- Android
- Batterij gaat lang mee
Prima scherm, lange accuduur en goed te bedienen
Nu twee weken in huis en hij bevalt v uitstekend. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en voor deze prijs 64 gig. Geheugen. Perfect
Pluspunten
- Uiterlijk
- Groot geheugen
- Goed scherm
- Eenvoudige bediening
Minpunten
- Niet waterdicht
Supper batterijduur en top scherm
Ik vind dit een top telefoon een goed groot scherm me baterij gaat veel langer mee de besturing is makkelijk en het maakt mooie foto's kortom het is een supper telefoon voor een goedkoop bedrag vind het zeker een aanrader
Pluspunten
- Goede accuduur
- Groot scherm
Groot en helder scherm, mooie foto's en lange accuduur
Ik heb lange tijd een iPhone gehad, waardoor ik benieuwd was of een Huawei/android wel wat voor mij zou zijn. Deze twijfel was snel weg; veel instellingen zijn persoonlijk te maken, het scherm is groot en helder en het geluid is ook vele malen beter dan bij mijn oude iPhone 6.
Pluspunten
- Helder en groot scherm
- Lange accuduur
- Veel instellingen om telefoon eigen te maken
- Goed geluid
- Snel en goed opgeladen
Groot scherm, snel, mooi, goede accuduur!
Ik heb de telefoon gekozen omdat deze scherper geprijsd is dan Samsung of Iphone.
Tot nu toe bevalt de telefoon me zeer goed, ik had een Samsung S7, maar dit is een grote stap voorwaards t.o.v. de S7.
Kwaliteitsbeleving, schermformaat, accuduur, totaalplaatje is zeer goed.
Groot scherm,makkelijk om te gebruiken,
Ik vind dit toestel geweldig,vrij makkelijk om te gebruiken,zelf voor wat oudere mensen zo als ik,(72)mijn vorige toestel was ook een huawei en ben zeer tevreden er mee
Pluspunten
- goed en makkelijk
Minpunten
- geen
Goede prijs/Kwaliteitsverhouding
Veel waar voor je geld. Vingerprintherkennig is erg handig.
Maakt prachtige foto's en heeft een overzichtelijk scherm,
Pluspunten
- Vormgeving
- foto's
- Tijdsaanduiding
Minpunten
- geen FaceTime
Huawei p20 lite
Erg mooie telefoon met een prachtig full-size beeldscherm. Werkt lekker en is erg snel, fantastisch is de 64gb geheugen en tevens ook de 4gb werkgeheugen maakt gamen/internetten en mulitasken een eitje. Verder zit de vingers an op een heerlijke plek zodat je rijden het uit je tas/broekzak pakken gelijk kan ontgrendelen.
Pluspunten
- Beeldscherm
- Werk/interne geheugen
- 16 megapixel camera
- Fingerscan
- Meegeleverde snellader
Minpunten
- Batterij snel leeg (normaal gebruik)
Groot scherm, fijne bediening
Zeker een aanrader! Voor wat je ermee kan is het zeker geen duur apparaat. Hij heeft een mooi groot scherm en de accu gaat lang mee. Bovendien kun je eigenlijk alles instellen wat maar te wensen valt. Super blij mee!
Pluspunten
- Goede prijs/kwaliteit
Minpunten
- Loopt af en toe vast bij snelle handelingen
Fijne telefoon
Fijne telefoon werkt goed, is snel en het enige min punt dat ik tot nu toe heb kunnen vinden is dat de telefoon een iets mindere kwaliteit heeft qua geluid, en dat de gedownloade apps niet op een SD kaart gezet kunnen worden, wat in principe geen probleem is met de 64 gigabyte opslag die het toestel heeft.
Pluspunten
- Snel
- Best veel geheugen
- Goed internet
Minpunten
- Iets mindere geluids kwaliteit
Heerlijke telefoon, gebruiksvriendelijk en hip
Voldoet aan alle wensen die je kunt hebben van een telefoon. De telefoon ziet er heel hip en modern en strak uit (ik heb de blauwe variant). De batterij laadt snel op en gaat lang mee. Scherm ontgrendelen gaat heel eenvoudig via gezichtsherkenning of vingerafdruk. Camera is heel erg goed, ik voel me bijna een professional.
Pluspunten
- Makkelijk te ontgrendelen
- Kwaliteit camera
- Gebruiksvriendelijk
Minpunten
- Kwetsbaar materiaal
Echt fijn een groot scherm, ik heb de kleine blue
De grote van het scherm is echt heel fijn, de kleur van het mobiel is super mooi is weer eens wat anders als de standaard kleuren. Ik moest wel wennen en er achter komen dat als je volledige beeld gebruikt dat je toetsen van onder niet te zien zijn en duurde even dat ik het wist. Betere beschrijving erbij moet. Maar vind de Huawei makkelijk te gebruiken veder en ben erg blij met wat Huawei kan en allemaal heeft en het geheugen wauw. Ik ben verliefd.
Pluspunten
- Groot scherm
- De functie's
- Geheugen
- Kleur van de huawei
- Snelheid
Minpunten
- Geen grote uitleg gebruiksaanwijzing
- Moet ik nog achter komen, heb hem een paar dagen
Fijne en goede kwaliteit telefoon voor een leuke prijs
Na de crash van mijn Samsung S6 Edge, wilde ik toch ook maar voor een Huawei gaan. Een goede telefoon met kwaliteiten, die niets onder doen dan Samsung.
Een aantal weekjes heb ik mijn Huawei in bezit en ben er erg blij mee. Maakt ook nog mooiere foto's dan mijn vorige telefoon en alles werkt zoals ik dat wil. Niets op aan te merken.
Pluspunten
- groot display
- uit te breiden met micro sd kaart
- schappelijke prijs
Goede telefoon met mooi groot scherm
Gekozen voor deze telefoon omdat ik goede verhalen heb gehoord over Huawei. In combinatie met de lage prijs voor dit toestel vond ik het het proberen zeker waard. Het heeft een mooi groot scherm met mooie kleuren, is snel en overzichtelijk. Ik vind het een super telefoon en ben er erg blij mee! Een klein nadeel is dat de achterkant van de telefoon best wel glad is. Ik heb hiervoor een hoesje gekocht, maar dat is sowieso wel slim om te doen :)
Pluspunten
- Mooi groot scherm
- Zeer lage prijs voor wat je krijgt
Minpunten
- Achterkant is iets te glad
Snel, mooi design en goede prijs.
De huawei p20 lite is een zeer aantrekkelijke telefoon met een mooi design, goede specificaties en zeer aantrekkelijke prijs. De telefoon voelt licht, maar toch solide aan. Mooi scherm in formaat, resolutie en kleurbereik.
De snelle processor zorgt voor vloeiende bewegingen en door de 8 cores kan je ook meerdere applicaties open hebben staan. Natuurlijk helpt het aantal ramgeheugen hieraan mee. De opslagruimte is mooi groot en de camera maakt ook mooie foto's.
Pluspunten
- Snel
- Solide
- Licht
- Design
- Prijs
Mooi groot, helder duidelijk, accuduur 5/7zonder opladen
Nadat mijn andere Huawei gesneuveld was, was ik op zoek naar een nieuwe. Had eerst de P10 maar kwam al snel bij de P20 lid uit. Hij heeft een mooi groot en helder duidelijk scherm. Accugebruik is lang 5dgn bij normaal gebruik 2 bij intensief gebruik en met games.
Maakt super mooie foto's
Laad snel op
Uit te breiden met extra geheugen top!
Pluspunten
- Overzichtelijk
- Android 8.0
Minpunten
- Geen 2e sim en geheugen tegelijk
Goede camera, groot geheugen, veel voor weinig
Deze mobiel is snel, heeft een goede (dubbele) camera plus groot scherm heeft nog steeds een headphone jacket. Kort, veel voor weinig!
Pluspunten
- Goede camera
- Groot geheugen
- Snel
Slank design
Het is groot, slanken handig. Mooie amoled scherm. Het is niet heel snel. Camerakwaliteit is niet het beste maar wel goed voor z'n prijs.
Pluspunten
- Scherm
- usb-C
- Slank design
Minpunten
- Niet heel snel
- Veel bezels
Mooi scherm, mooi design
Goede budget smartphone voor weinig geld en veel opties en design, duidelijk en fijne OS. Face unlock en vinger unlock werkt goed.
Pluspunten
- Design
- Scherm
- Unlock mogelijkheden
- USB C
- Notch
Minpunten
- Bijgeleverde oordopjes zijn niks
- Iets oudere processor
- Telefoon nieuw in doos los in plastic
Uitstekende telefoon met veel functies
Ik vind het tot nu toe een heerlijke telefoon. Goede accuduur, als je normaal bezig bent een hele dag gaat het gewoon ook tot je gaat slapen mee. Groot scherm. Lekker vlot. En dat voor een prijsje (vergeleken met andere merken met dezelfde of minder kwaliteiten). Absoluut weer voor een Huawei gaan als het aan vervanging toe is.
Pluspunten
- Acuduur
- Scherm
- Snelheid
- Camera
Top telefoon voor weinig geld
Meer Telefoon maar voor weinig geld,groot scherm maakt uitstekende foto's raad iederéén aan .
Heeft alles wat een duurdere telefoon die twee keer zo veel kost
Pluspunten
- groot scherm
- snelheid
- accu goed
- maakt uitstekende foto's ook met weinig licht
Volwaardige functies voor zeer scherpe prijs
Telefoon met ruim voldoende functies voor een zeer scherpe prijs. Makkelijke en goed werkende schermontgrendeling dmv vingerdruk en gezichtsherkenning! Erg groot intern geheugen. Erg snelle processor. Nog geen hapering gehad! Batterij meer dan voldoende. Nog 50% over na een dag intensief gebruik.
Zeker aan te bevelen!
Pluspunten
- Schermontgrendeling
- Batterijduur
Minpunten
- Geen