TIM Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G
Groot scherm
Ik heb nu een paar weken de Huawei p 20 lite en ik vind het een fijne telefoon. Alles werkt naar behoren, daarnaast is die snel en efficiënt. Ik raad het iedereen aan.
Pluspunten
- Relatief goedkoop
- Camera
Minpunten
- Simkaart ingang ingewikkelde opening
Goede accuduur
Ik heb dit product als een cadeau gekregen, en ik ben erg blij mee. De accu duurt lang dat is erg belangrijk voor mij. De camera is ook geweldig.
Pluspunten
- Prachtige foto
Groot scherm in een klein formaat
Geen always on display, wat heel jammer is. Omdat de randen zo smal zijn, heb je een groot scherm in een relatief compacte telefoon. Goede specificaties voor de prijs.
Pluspunten
- groot scherm in compact formaat
Minpunten
- geen always on display (tijd)
Prachtige foto's en overige mogenlijkheden
Het toestel voldoet prima en kan zich meten met vergelijkbare toestel van conculega Apple. Gebruik vriendelijk en primacamera aan voorzijde en twee lenzen aan achterzijde die zorgen voor mooie foto's met diepte. Accuduur is prima gaat minimaal een dag mee bij normaal gebruik. Apps en synchronisatie werken gemakkelijk en snel
Pluspunten
- Camera
- Gebruiksvriendelijke
- Vingerscaner aan achterzijde
Minpunten
- Nog niets tegengekomen
Mooi scherm
Heel mooi groot en duidelijk scherm, gebruiks vriendelijk met Android. De accu tijd gaat ook lang mee zo'n 2 dagen bij normaal gebruik.
Pluspunten
- Scherm
- Android
- Gebruiksvriendelijk
- Intern geheugen
- Uitstraling
Minpunten
- De korte oplaadkabel
- De oplaadkabel is andere aansluiting dan vroeger
Dual sim, Veel geheugen, Snel en Mooi
Ben zeer tevreden, dual sim werkt perfect je kunt per contact aangeven met welke sim je wilt bellen of sms’n.
Veel instellingen die je zelf kunt wijzigen, ligt lekker in de hand, maakt mooie fotos en werkt echt super snel. Accu gaat zo,n 2 dagen mee bij normaal gebruik, toestel wordt soms beetje warm bij intensief gebruik.
Hoesje is aan te raden omdat het toestel wel glad is omdat de voorkant als zowel de achterkant van glas is wat ik zelf wel heel mooi vindt. De vormgeving is overigens echt super en het display heeft een heel fijn randje waardoor deze echt goed benut wordt, je kunt zelfs de uitsparing van de camera aan of uit zetten zodat het display de contouren van de lens volgt.
Wat ook handig is dat je de letter grootte en de weergavemodus zelf kunt aanpassen, standaard staat deze op normaal maar je kunt grotere of kleinere lettertype kiezen zo ook afbeeldingen of andere items zodat je meer of minder op je scherm ziet.
Mooi en prima toestel voor een mooie prijs en veel geheugen 64gb, je kunt er ook nog een geheugenkaartje in doen maar dat gaat wel ten koste van de 2e simcard . Tot 15 november 2018 kun je met je aankoop bon en foto van TEI nummer een gratis weegschaal Huawei Smart Scale t.w.v. € 89,95 aanvragen.
Ik heb inmiddels de bevestiging gehad en binnen 5 weken wordt deze geleverd.
Pluspunten
- Groot en helder display
- Dual sim
- 64gb geheugen
- Snel
- Goede camera voor en achter
Goede accuduur
De Huawei p20 lite heeft een groot scherm met een goede camera. De accu gaat erg lang mee en hij laad in ong. Een uurtje helemaal op. Vroeger had ik altijd last van te weinig opslagcapaciteit, maar daar is nu zeker geen sprake van.
Pluspunten
- Accuduur
- Opslagruimte
- Goed geluid
Just what I wanted
As an iPhone 5s user I desided to go to Android because I always had problems about battery and storage.
I'm really excited about the Huawei P20 lite.
Quick, easy to use, 64GB storage, quite good camera and finally battery!
Pluspunten
- Battery
- Camera
- Storage
Minpunten
- Sound
Snelle telefoon met groot scherm
Wanneer je opzoek bent naar een snelle telefoon met groot scherm en prima camera is de huawei p20 lite aan te raden. Ik heb hem nu een paar dagen en ben er erg tevreden over. Er zitten wel veel apps en instellingen op die voor mij overbodig waren maar die heb ik eraf gegooid of aangepast.
Pluspunten
- Snel
- Groot scherm
- Goede camera
- Fijn touchscreen
- Goede accuduur
Minpunten
- Veel overbodige apps maar die kun je eraf gooien
- Overbodige instellingen maar die kan je weizigen
Super Accuduur
Ik was verbaasd over hoe lang de accu mee gaat bij toch wel intensief gebruik. Super! Ook ben ik erg blij met de camera. Klein minpuntje is dat de telefoon sommige games niet heel goed trekt.
Pluspunten
- Goede accu
- Goede camera
Minpunten
- Trekt games niet goed
Mooi formaat, sterke accu
Een hele mooie praktische telefoon met alles wat ik nodig heb. Hij is snel, ik kan lang met een volle accu en de camera heeft mooie en leuke functies. Ik ben echt heel blij met deze aankoop en zal hem anderen zeker aanraden.
Pluspunten
- Accuduur
- Uiterlijk
- Camera
Prima en gebruiksvrienlijk toestel
Geweldig toestel met 64 gig geheugen, en fantastische camera. Alleen jammer dat je de accu niet zelf kan verwisselen, maar misschien is dit niet nodig.
Pluspunten
- Geheugen 64 gig
- Camera
Minpunten
- Noch geen minpunten ontdekt
Perfecte toestel Huawei P20 Lite
De Huawei P20 Lite is een top toestel je kan er van alles mee doen je heb die andere toestelen niet meer nodig de iPhone en de Samsung ik blijf vanaf nu altijd bij Huawei, ook hun draadloze oortjes zijn perfect en alles voor zo een goede prijs is toch niet normaal
Mensen laat die andere toestelen staan en ga voor de Huawei P20 Lite,Pro
Pluspunten
- Camera
- Beeldscherm
- Android
- Geluid
- Gezicht herkenning
Mooie telefoon
Omdat ik over ben gegaan op sim only wilde ik graag een betaalbaar los toestel. Deze huawei voldoet aan al mijn eisen. De camera maakt echt super mooie foto's! De batterij gaat lang mee en hij is erg fijn in gebruik. Al veel mensen hebben gevraagd wel merk telefoon dit is, omdat hij zo mooi is. Ik ben erg blij dat ik ben overgestapt naar Huawei.
Pluspunten
- Prijs/kwaliteit verhouding
- Camera
- Batterij duur
- Algemene uitstraling
Minpunten
- Er zijn nog niet veel leuke hoesjes te koop
Ergonomics
Phone is great easy to use and the battery. I chose the phone because I require N easy daily use function that handles better than the other phones on the market. Very happy with my choice
Goed smartphone voor minder geld
Een goed telefoon baterij blijft lang grote scherm en geheugen super 64 gb en dan heb ik nog een sd kaart geplaats van 64 gb. Telefoon is supersnel en maakt mooie foto's ik ben na jaren overgestapt van de samsung naar een ander merk en dit was een goede keus.
Leuke telefoon voor niet al te veel
Deze Huawei P20 lite is een leuke telefoon als je kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding. Ik moet wel zeggen dat hij met het laden van apps en pagina's af en toe even blijft hangen en hij wordt best warm zeker als maps een tijdje gebruikt. Het scherm is goed van grootte en helder genoeg.
Pluspunten
- Maakt mooie foto's
- Schermgrootte
Minpunten
- Wordt snel warm
- Blijft soms hangen
Fijne telefoon
Snelle, mooie telefoon. Uitstekende camera en batterij voor een goede prijs. Enige minpunt is het formaat, wat mij betreft iets te groot. Verder zeker een aanrader!
Pluspunten
- Uiterlijk
- Camera
- Snelheid
- Batterij
Minpunten
- Formaat
Prima toestel!!
Mijn vorige toestel, een Huawei p20 was al snel, maar de p20 lite doet echt niet onder.
Snel en een fijne camera.
Nog niets negatiefs kunnen ontdekken.
Pluspunten
- Prijs/kwaliteit
- Snel
- Maakt zeer mooie foto's.
Minpunten
- Nog niet ondekt
Huawei p20 lite
Fijne snelle telefoon die zeer aantrekkelijk is door zijn prijs kwaliteit verhouding.
Voor nog geen 300 euro een telefoon met alle functies die je in deze tijd wenst.
Pluspunten
- Mooi uiterlijk
- Prijs kwaliteit verhouding
Minpunten
- Geen!!
Mooie design, goede accuduur.
Ik heb deze smartphone voornamelijk gekocht voor zijn scherm die op een iPhone x en de oneplus 6 lijkt, de CPU snelheid en de opslag van de P20 Lite zijn wel goed, positie van de vingerafdruk lezer past ook goed bij de handgreep.
kortom, een prachtige smartphone die zeker aan mijn eisen voldoet.
Fijn toestel, goedkoop groot scherm en mooie foto's
Gekozen voor deze telefoon in de middenklasse maar de prestaties zijn boven verwachting goed. Batterij gaat de hele dag mee, de foto's worden mooi ook binnen en ook 's avonds.
Pluspunten
- Groot scherm
- Helder scherm
- Goede camera
- Batterij gaat hele dag mee
Minpunten
- ik moet nog even wennen aan het auto aanvullen
perfecte telefoon
deze telefoon werkt prima met 4gb ram en 64 gb rom is hij snel en al veel opslag voor apps en foto's, met een sd sard kan er nog meer opgeslagen worden, mooi groot scherm en heel gebruiksvriendelijk. Verder een goede camera en heel veel manieren om hem te beveiligen tegen ongewenst gebruik
Pluspunten
- Ram en Rom geheugen
- groot scherm
- lekker soepel in gebruik
prima toestel
Ik heb weer voor een Huawei gekozen omdat de vorige telefoon ook een Huawei was.
Deze heeft een lekker groot scherm en een prima camera.
mooi scherm, perfecte foto's en lekker snel
'goedkoop' en toch snel met giga mooi scherm, en, voor mij interessant, fm radio.
foto's gemaakt, messcherp, zelfs met inzoomen.
kortom, heel veel voor weinig.
Pluspunten
- scherm
- foto
- lekker snel
Minpunten
- oortjes