Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G

Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G - Smartphones

Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G - Smartphones

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 754 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Dennis30-10-2018

Telefoon met een goede accu en schakelt zeer tussen apps

Op aanraden van verkoper van de kpn ben ik van overgestapt van Samsung naar Huawei, ben erg blij dat ik dit advies heb opgevolgd. Zeer snelle telefoon, schakelt snel tussen diverse apps en zeer ruim geheugen waar ik veel foto, s video, s enz kan opslaan. Met Samsung had ik altijd na 12 maanden problemen met het toestel geheugen.
Pluspunten
  • Accu
  • Geheugen
  • Prijs
Minpunten
  • Niet kunnen ontdekken tot nu toe
Dennis30-10-2018

Perfect toestel

Goeie telefoon, sterke batterij en niet te groot. Echt een aanrader voor mensen die veel voor weinig willen!
Pluspunten
  • Batterij
  • Grootte
  • Prijs
  • Camera
  • Geheugen
Lisa30-10-2018

Goede accu, goed scherm, goed geheugen! Snelle telefoon.

Ik ben erg enthousiast over de Huawei P20 Lite, ik heb de overstap gemaakt van Apple naar Huawei maar geen moment spijt. Het grote geheugen is een ontzettend groot voordeel. Fantastische prijs - kwaliteit verhouding. Super goede camera.
Pluspunten
  • Goede accuduur
  • Groot scherm
  • Helder scherm
  • Goede camera
Nk1030-10-2018

Mooi scherm, mooie foto's en prettig in gebruik

Ik ben erg enthousiast over de telefoon. Hij is gemakkelijk in gebruik en de batterij gaat lang mee. De telefoon ziet er mooi uit en ligt prettig in de hand.
Claudia30-10-2018

Groot helder scherm

In 1 woord super mobiel raad hem iedereen aan! Makkelijk in gebruik, camera geef mooie foto's top toestel
Mijke30-10-2018

Top telefoon!

Ik heb voor deze telefoon gekozen omdat ik het scherm mooi groot vind. ik vind de gouden kleur die ik gekozen heb ook erg mooi. want bij veel andere telefoons is goud: ''roségoud'. deze gouden kleur is dus wel echt goudkleurig! genoeg geheugen!
Pluspunten
  • Kleur
  • geheugen
  • groot scherm
  • koptelefoon ingang
  • USB-C
Stan30-10-2018

Bang for your buck topper

Echt een bang for your buck topper. Je krijgt veel waar voor je geld met features zoals: gezichtherkenning en veel storage. De telefoon is vlot en ziet er goed uit. Kortom echt een topper.
Pluspunten
  • Scherm
  • Features
  • Prijs
  • Service
Minpunten
  • Scherm krast makkelijk
F.30-10-2018

Makkelijk te bedienen, groot scherm

De telefoon is Snel, heeft een helder en groot scherm, een goede camera en is makkelijk te bedienen. Kan veel apps tegelijk openen zonder problemen. Hij is wel heel glad, dus ik ben soms bang dat hij uit mijn handen valt.
Pluspunten
  • snel
  • camera
Minpunten
  • glad
Jeanne30-10-2018

Groot scherm, goede accuduur, makkelijk in gebruik

Ik had al een Huawei 8 en die beviel prima maar begon wat mankementen te vertonen na 3 jaar. Nu wilde ik graag wat meer mb en ook betere foto's. Dat is dus gelukt, heel blij mee.
Pluspunten
  • Mooi vol scherm
  • Lig lekker in de hand
  • Makkelijk in gebruik
Brian30-10-2018

Huawei p20 lite

De huawei p20 lite is een geweldige telefoon accu gaat lekker lang mee werkt snel laad snel en goed op
Pluspunten
  • Accu
  • Opladen
  • Gebruik
Peter30-10-2018

Krachtig, gebruiksvriendelijk, goede accu, snel oplaadbaar

Mijns inziens is dit de beste koop die je kunt doen voor een betaalbare mobiele telefoon. In deze prijsklasse zijn er maar weinig telefoons die aan deze telefoon kunnen tippen. Hij is snel, maakt goede foto's, heeft een goed beeld, is gebruiksvriendelijk en heeft daarbij een zeer goede batterij die het lang volhoudt en erg snel oplaad. Daarnaast sta ik erg versteld van de prijs. Ik heb eigenlijk niks te klagen. Prima telefoon voor de doorsnee gebruiker voor een prima prijs.
Pluspunten
  • Accu
  • Snelheid
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Beeld
Minpunten
  • Het uiterlijk mag wel iets fraaier
Tom30-10-2018

Top telefoon

Hele fijne telefoon die ondanks zijn midrange kwalificatie prestaties op top niveau levert! Vooral het strakke design, performance en camera zijn top
Pluspunten
  • Design
  • Camera
  • Snelheid
Anouk30-10-2018

Geweldige accuduur!

Na veel rondgekeken te hebben naar telefoons van verschillende merken heb voor dit product gekozen omdat de kwaliteit-prijs verhouding mij erg aansprak. De telefoon valt binnen de prijsklasse die ik bereid ben te betalen, een geeft mij meer dan ik zou verwachten voor de prijs! Ook de batterijduur was een belangrijk punt voor mij, en deze is mij zeker niet tegen gevallen. Gaat in mijn geval meer dan dubbel zolang mee als de iPhone die ik had.
Pluspunten
  • Lange batterijduur
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Veel opslagruimte
  • Fijn toetsenbord
Minpunten
  • Iets wat groot van formaat
  • Veel Google apps automatisch geïnstalleerd
Ton30-10-2018

Mooi. Snel en handig

Mooi en snel. Goed scherm. Handig in gebruik. Dun en goed van gewicht. In een woord fantastisch. Ik raad hem iedereen aan.
Pluspunten
  • Gewicht
  • Scherm
Kristy30-10-2018

Fijne telefoon, heel tevreden over!

Fijne telefoon, mooi design, grote opslag, functioneert goed. Iedereen is heel lyrisch over de camera, ik vind hem goed maar niet super super ofzo.
M29-10-2018

top

dit had ik veel eerder moeten doen!. Altijd iPhone gehad, maar ik vind die dure abonnementen echt belachelijk. Dus ik wilde een nieuwe telefoon die prima werkt. nou en dat doet hij, niet alleen ben ik zeer tevreden over android, maar ook over de telefoon. super goede camera en fijn te bedienen. Kortom een echte aanrader voor iemand die het niet zo veel kan schelen of hij/zij het nieuwste van het nieuwste heeft.
Pluspunten
  • goede camera met hoop opties
  • vingerafdruk achterkant
  • scherp beeld
Bente B29-10-2018

Prachtige prijs/kwaliteit

Mooi poduct voor een prachtige prijs. Haarscherpe foto's, glashelder scherm. De batterij gaat makkelijk de hele dag mee. Het enige nadeel is dat hij soms wat traag is, maar dat weet je van tevoren. Als je dat geen probleem vindt, bestellen.
Pluspunten
  • Camera
  • Schermgrootte
  • Prijs
Minpunten
  • Processor is wat langzaam
Lucas29-10-2018

Prijs-kwaliteit

Ik heb deze telefoon gekocht omdat mijn vorige toe was aan vernieuwing. De Huawei P20 lite is het geworden omdat er geen betere is in zijn klasse. De hoeveelheid tech die je krijgt voor de prijs is ongekend. Enige minpunt is de accu, omdat je ongeveer met 1 volle accu 1 dag door kan. (De accu is niet slecht, maar kan beter)
Pluspunten
  • Camera
  • Gebruiksgemak
  • prijs-kwaliteit
Minpunten
  • accu
Edward Schrijvers29-10-2018

Wat een mooi en snel toestel

Als iphone aanhanger gekocht om mee te nemen naar Azië op vakantie. En wat blijkt nu? Wat een geweldig toestel! De iPhone gaat er uit! Huawei bied veel meer voor je geld en het heeft een schitterende vormgeving!
Pluspunten
  • Design
  • Snelheid
  • Gewicht
  • Opslagruimte
Sally12328-10-2018

Scherm helder en groot genoeg.makkelijk in gebruik.

Goede prijs /kwaliteit verhouding. Makkelijke bediening en genoeg mogelijkheden. Accu duur ook genoeg.
Pluspunten
  • Prijs /kwaliteit
  • Duidelijk
B.Weijsters28-10-2018

Ideaal toestel

Na lang wikken en wegen toch de overstap gemaakt van Apple naar Android. En deze P20 lite is voor mij het ideale toestel. Als hobby fotograaf sta ik versteld van de kwaliteit van de foto's. In alle handelingen vind ik hem sneller dan de iPhone X die een vriend van mij heeft. Het enige min puntje dat ik heb ontdekt is de verwarring in de software, Huawei legt er een eigen laag overheen waardoor het soms verwarrend is welke app er nu gebruik moet worden. Bijvoorbeeld foto's app er staat een van huawei en een van google. beiden werken wel samen dus je kunt kiezen maar geen van beiden kun je evt. verwijderen.
Pluspunten
  • Goede camera(s)
  • Duidelijk scherm
  • Ligt goed in de hand
  • Accu duur
  • Snel opladen
Minpunten
  • Dubbele software
Lisa27-10-2018

Super accuduur en heel helder scherm

Eerder altijd een iPhone gehad, nu super blij met de Huawei p20 lite! Wilde nooit van de iPhone af, maar een kennis had deze en deze leek me heel mooi! Vooral de foto's vind ik super, de functies hierbij en de accuduur is velen malen beter. Het scherm. Is ook veel helderder.
Pluspunten
  • Accu
  • Camera
  • Schermgrootte
  • Vinger scan en gezicht scan
  • Camera functies
Minpunten
  • WhatsApp minder mooi dan iphone
  • Typen iets lastiger dan met iphone
Coentjebree27-10-2018

Heerlijk toestel

Ik was klaar met iPhone! Veel te duur voor wat je krijgt! En dus razend benieuwd naar Huawei! De p20 lite bevalt me uitstekend! Prachtig toestel!
Pluspunten
  • Mooi groot scherm
  • Makkelijke bediening
  • Super snel
Jacqueline27-10-2018

Mooi groot scherm, mooie vormgeving

De vorige Huawei was zo goed bevallen dat we na het einde van het abonnement weer hebben gekozen om een nieuwe Huawei aan te schaffen.
Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Gebruiksvriendelijk
  • Ligt goed in de hand
Johan27-10-2018

Helder beeld.

Ik heb deze gekocht omdat het een helder en groot beeld heeft. Goed product en ik zal deze zeker ook aanbevel bij een ieder waarvan ik weet dat ze een ander en of nieuw toestel nodig hebben.