Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G

Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G - Smartphones

Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G - Smartphones

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 754 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P20 Lite / 64 GB / Zwart / 4G op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Gery02-11-2018

Veel geheugen/mogelijkheden, prachtige foto's!

Ik heb weinig verstand van techniek. Daarom moet mijn mobiel overzichtelijk zijn voor mij. Ik ben al jaren Huawei fan, vooral omdat deze mobieltjes mooie foto's maken. Ik heb de Huawei P9lite en de Huawei Y6 2018 gebruikt afgelopen 2 jaar. Ze zijn allemaal fijn, maar deze P20lite spant toch wel de kroon door de grote geheugenopslag. Kortom: een aanrader!
Pluspunten
  • Mooie foto's!
  • Groot geheugenopslag
  • Makkelijke bediening
Chloe02-11-2018

Goede accuduur

Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Het scherm is scherp, accu laad snel op, het ziet er allemaal mooi uit,...
Pluspunten
  • Lange accu
  • Mooi scherm
Ronald mulder02-11-2018

Helemaal top, een zeer compleet toestel!

Uiteindelijk van iPhone overgestapt naar de huawei p20 lite. Had ik het maar eerder gedaan, wat een top toestel. Foto’s zijn superscherp en veel mogelijkheden om te bewerken. Ook dankzij de snelle processor werken alle apps moeiteloos en snel. Kortom zeker een toestel om aan te bevelen.
Pluspunten
  • Scherm
  • Fotos
  • Design
  • Werk soepel
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Peter02-11-2018

Prima telefoon

Hij ligt prima in de hand, iets groter dan de P9 Lite, sneller en een beter geheugen. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • Geheugen
  • Scherm
Minpunten
  • Hele gladde telefoon
  • Redelijk snel leeg
Maerten02-11-2018

Super snel en groot scherm

Het toestel laad super snel op en werkt met handig besturingssysteem laag. Vergelijkbaar met OS van Apple. Voor nog een langer batterij werking kun je het toestel goed instellen. De intergratie van de oude telefoon gast super snel. Ook dankzij google die contacten afbeeldingen makkelijk weer plaatst op het niwuwe toestel. Kort om een top ding!
Pluspunten
  • Snelheid voor nu nog middenklasser
  • Fijn te bedienen
  • Veel opties voir de tekstgrootte
  • Dubbel simkaart functie
  • Veel opslag ruimte
Minpunten
  • Scherm slecht leesbaar in de zon
  • Hoesje zeker aan te raden
Alize02-11-2018

Snelle mooie telefoon

Ik vind het een fijne telefoon, hij werkt snel, heeft een goede grote en is mooi. Ik heb voor deze telefoon gekozen omdat hij erg vergelijkbaar is met de iPhone en zeer betaalbaar was.
Pluspunten
  • Snel
  • Groot scherm
Minpunten
  • Mindere camera
Maartje02-11-2018

Fijne telefoon, groot scherm en maakt enorm mooie foto's.

Ik heb deze telefoon gekozen omdat hij niet te prijzig is, genoeg geheugen heeft en uitstekende foto's maakt. Ook ziet de telefoon er goed uit.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Uitstekende foto's
  • Groot geheugen
Minpunten
  • Batterijduur is niet erg hoog
Robin02-11-2018

Super fijne telefoon met hele goede camera

Super blij met deze telefoon. Er zitten veel handige opties op. Het is een duidelijk en makkelijk systeem. De camera maakt hele mooie scherpe foto's. Eigenlijk zit er alles op en aan wat je nodig hebt en hij is snel. Super aankoop!!!
Pluspunten
  • Goede camera
  • Snel
  • Makkelijk te bedienen
Sander R.02-11-2018

Huawei P20 Lite

Great value for your money. Voor een telefoon onder de 300 EUR kan deze telefoon goed meekomen met de flagships van bijv. Samsung. Het toestel is snel en de functionaliteiten zoals fingerprint, camera en scherm zijn zeer goed en boven verwachting. Daarmaast heeft het toestel een dual sim wat vaak bij duurdere toestellen aanwezig is.
Pluspunten
  • Value for money
  • Fingerprint scanner
  • Scherm
  • Snelheid toestel
  • Dual Sim
Minpunten
  • Navigatie toetsen
Fijne telefoon02-11-2018

Makkelijk te bedienen

Fijne telefoon. Groot scherm maar normaal formaat telefoon. Werkt lekker snel. Huawei is betrouwbaar.
Pluspunten
  • Groot scherm met normaal formaat
  • Makkelijk te bedienen
Minpunten
  • Liep vast bij het installeren
  • Soms een klein balkje door de inham
Aad02-11-2018

Fijn toestel met groot scherm en lekker veel geheugen

De p20lite is een betaalbaar toestel dat je gevoel geeft van een veel duurder toestel. Lekker groot beeldscherm dat doorloopt tot aan de bovenrand van 't toestel. Lekker veel geheugen ook. Ook al gaat er wel behoorlijk wat af voor het besturingssysteem en de voorgeinstalleerde apps. Heb 'm nu een paar dagen en bevalt heel erg goed
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Geheugen
  • Vormgeving
Minpunten
  • Geheugen tbv besturingssysteem en apps
Marielle02-11-2018

Geweldig!

Deze telefoon overtreft alle verwachtingen! De functionaliteit is zeer goed; hij is zeer snel, de batterij gaat lang mee en laadt snel op en hij kan goed meerdere apps tegelijk verdragen. Ook is de telefoon vrij van bloatware wat erg prettig is. Ook zijn zowel de front, als back camera scherp en hebben ze veel functies. Het scherm is groot, scherp, helder en reageert goed op aanraking. Qua design doet de telefoon ook niet onder voor duurdere modellen. Al met al een hele mooie, stevige, snelle en functionele telefoon die zijn prijs meer dan waard is. Ik wil nooit meer anders!
Pluspunten
  • Snelheid
  • Batterijduur
  • Design
  • Camera
  • Functionaliteit
Roelof02-11-2018

Geweldige mid range telefoon met Pro eigenschappen!

Na jaren gebruik van iPhones een zoektoch gestart naar een geschikte telefoon met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De keuze in kwalitatief goede Android toestellen is onvoorstelbaar groot. Zeker nu de Chinese merken als Xiaomi en Honor hun intrede in Nederland doen. Uiteindelijk toch gekozen voor de Huwaei P20 Lite. De belangrijkste reden hiervoor waren: - 5.8 inch scherm (goede beeld kwaliteit) - USB C aansluiting om snel op te kunnen laden - 4 GB geheugen is meer dan voldoende geheugen om het toestel soepel te laten lopen - 64 GB opslag kan uitgebreid worden - Degelijke camera's, geen ultra mooie foto's als bijvoorbeeld bij een iPhone maar dat is begrijpelijk Al met al een zeer degelijke telefoon waarmee je bij normaal gebruik makkelijk de dag doorkomt zonder problemen. Geen vastlopers of andere problemen gezien. Dik tevreden!
Pluspunten
  • 5.8 inch formaat (handzaam)
  • USB C aansluiting
  • Batterijduur
  • Design, voelt High End aan
  • Dunne schermranden aan de voorzijde
Minpunten
  • Camera's zijn wat mindere kwaliteit
  • Geluid had iets beter gemogen
Bente B01-11-2018

Prachtige prijs/kwaliteit

Mooi poduct voor een prachtige prijs. Haarscherpe foto's, glashelder scherm. De batterij gaat makkelijk de hele dag mee. Het enige nadeel is dat hij soms wat traag is, maar dat weet je van tevoren. Als je dat geen probleem vindt, bestellen.
Pluspunten
  • Camera
  • Schermgrootte
  • Prijs
Minpunten
  • Processor is wat langzaam
Alliballie01-11-2018

P20 Lite blauw

Groot scherm en een mooi design. Prima geluidje. Prachtige blauwe kleur. Handig in de bediening. Gewoon een super aanrader. Ik ben trouwens door mijn kleindochter getipt over dit toestel. Zij heeft namelijk dezelfde.
Pluspunten
  • groot scherm
  • 64 GB
  • mooi design
  • super geluid
  • optimale camera
Michael01-11-2018

Goed afgewerkt en goede prijs

Het is een zeer goede telefoon zeker voor deze prijs, het heeft vooral een goede camera en een groot scherm.
Pluspunten
  • Groot Scherm
  • Goede Resolutie
  • Goede camera
  • Gezichtherkenning
  • Vingerafdruk
Minpunten
  • Weinig hoesjes te vinden
  • Gaat soms moeilijk aan
  • niet waterdicht
Mark Simons31-10-2018

Fraai vormgegeven hoogwaardige Android telefoon

De Huawei 20 light due Ik heb is gitzwart en oogt daarmee fraai. De binnenkant is net zo modern als de buitenkant. Dit Chinese topmodel kan zich gemakkelijk meten met grote broer Samsung. Het scherm is prachtig en scherp, net als de foto's, de functionaliteiten zijn legio. Wel zou ik liever telefoon hebben met een ruwe achterzijde. De telefoon of glijdt of trilt soms van de bank. De bediening met wijsvinger van slechts twee knoppen is mooi gevonden, maar ik moest er wel even aan wennen. De timer— en alarmfunctie laten zich alleen instellen via een Apple-achtig scrollbar. Intoetsen, zoals bij Samsung ook kan, bespaart mij tijd. Sammengevat: mooi vormgegeven, moderne telefoon.
Pluspunten
  • Snelheid
  • Fotofunctie
  • Design
  • Goed volume bij afspelen muziek (zonder oortjes)
Minpunten
  • Gladde achterzijde (kans op vallen)
  • Timer en wekker instellen kan sneller
Jacco31-10-2018

Helder en duidelijk scherm, overzichtelijk toetsenbord

Kwam bij mij goed naar voren wat betreft het formaat, helderheid, duidelijkheid, licht makkelijk in de hand. De prijs was voor mij ook belangrijk.
Sandra31-10-2018

Huawei p20 lite

Huawei p20 lite is een zeer fijne telefoon. De grootte van de telefoon is precies goed niet te groot niet te klein. Zelf vind ik ook dat de telefoon en hele mooie en luxe uitstraling heeft en dat voor zo'n bedrag. Meeste mensen denken ook als de telefoon goedkoop is zal die vast niet zo goed zijn. Nou bij de Huawei 20 lite is dat niet het geval. De telefoon is zeer snel maakt maar dan ook echt schitterende foto's. Ik kan geen negatieve dingen benoemen alleen maar positief. Ik ben zeer tevreden dat ik deze telefoon heb aangeschaft. Ik raad hem ook aan vanwege de prijs maar ook de kwaliteit.
Pluspunten
  • Schitterende fotos
  • Batterij gaat super lang mee
  • Mooie uitstraling
  • Ligt fijn in de hand
  • Snel
Sharon31-10-2018

Zeer goede telefoon!

Ik vind de schermrand boven aan naar mijn mening heel mooi. Hele goede telefoon. Goede camara. Goede accu. Snelheid is top van de telefoon. Zeer goed duidelijk scherm.
Pluspunten
  • Accu
  • Oplaad tijd
  • Camara
I. Hekman31-10-2018

Goede accuduur en zeer goede camera.

De huawei p20 lite bevalt mij super goed. De accuduur is prima, zelfs als je veel foto's of filmpjes maakt (wat bij de huawei p9 lite veel energie kostte). Daarnaast is de huawei p20 lite super snel en overzichtelijk. Ik ben er erg blij mee.
Pluspunten
  • accuduur
  • groot scherm
  • erg snel
  • goede camera
  • laadt snel op
Minpunten
  • slechte screenprotectors door ronde zijkant scherm
Pcdd de v31-10-2018

Super mooi toestel

Ik vind zelf dit toestel echt top. Het is alles wat je verwacht en beter. Camera is echt van top kwaliteit en de batterijduur is lang. Je kunt hier echt mooi beeld kijken voor je sites muziek enz
Pluspunten
  • Camera
  • Ontwerp
Jelmer31-10-2018

Mooi design, werkt super snel en handig in gebruik

Goede prijs kwaliteit verhouding met een mooi design. De telefoon is snel en makkelijk in gebruik te nemen en te bedienen. Een aanrader voor een goede telefoon met een schappelijke prijs.
Carine31-10-2018

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Ik zou iedereen aanraden om dit toestel aan te kopen. Is makkelijk in gebruik en maakt zeer mooie foto's. Snel opgeladen. Doen zou ik zeggen. Ik ben er in elk geval blij mee.
Pluspunten
  • Duidelijke foto's
  • Goede prijs kwaliteit
Minpunten
  • Niks op aan te merken
Jan.C.J.M.30-10-2018

Mooi groot scherm en handzaam model

Heb dit toestel gekocht omdat hij een handzaam formaat heeft en toch een groot scherm. Sinds enkele weken in mijn bezit en ben erg tevreden.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Goede beeldkwaliteit
  • Goede camera
Minpunten
  • Nog niet gevonden