De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 118 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs MaxiCook Slow Cooker - 6L - Black & Stainless Steel op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
we hadden eerst een kleine maar omdat we veel eters krijgen is deze het ultimate waar we weer heel veel jaren mee verder kunnen. Super mooi en super gemakkelijk in gebruik
Wat een fantastisch apparaat ik had hem veel eerder moeten kopen. Inmiddels heb ik al verschillende gerechten gemaakt en nu staat hij ook te pruttelen met een wilde paddenstoelensoep erin. Alles wat ik tot nu toe heb gemaakt komt er heel smakelijk uit. Met de binnenpan kan je op het gasfornuis evt. wat aanfruiten of aanbakken. Het bedienen van het apparaat is heel easy en er zit bij de gebruiksaanwijzing een aantal gerechten wat leuk en lekker is om alvast mee te beginnen. Het ovale model is ook handig en er kan lekker veel in.
Nadat ik een gerecht uit de pan had gegeten was ik meteen verkocht. Heerlijk lekker mals vlees en super makkelijk te bereiden. Pan werkt makkelijk, is licht in gewicht en wat zeker belangrijk is, makkelijk schoon te houden. Gewoonweg top!
Fijne grote slowcooker, binnenpan kan op gas, is makkelijk schoon te maken. Hij heeft een glazen deksel. Gaat automatisch op een warmhoudstand als de tijd om is. En niet duur!
Goede slowcooker, veel inhoud terwijl het apparaat zelf niet erg groot is. De binnenpan is te gebruiken op het fornuis was fijn is. Nadeel is dat deze niet geschikt is voor inductie
Ik had al tijden een kleinere Hobbs, maar kon daar niet alles in maken. Nu met de grote versie kan ik grotere porties maken. De 1e keer meteen gebruikt voor het kerst-diner: konijnbouten in mosterd-bier saus. Met gemak gingen er 6 bouten in (er was zelfs nog plek over). Na 6uurtjes hadden we heerlijk mals vlees en konden we genieten van ons diner...Ik ga gauw weer iets anders maken in deze slowcooker!
Werkt prima, simpele settings, meer heb je niet nodig. Ook handig dat de pan eruit kan worden gehaald en op het fornuis kan worden geplaatst voor aanbraden.
Wat een fijne grote slow-cooker! Lang getwijfeld welke slow-cooker ik zou kopen, maar ik ben 200% tevreden met deze pan. goed in al zijn eenvoud, mee moet dat niet zijn. Vooral de timer en uitgestelde startfunctie zijn top. En de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend (zeker in vergelijking moet de grote, dure concurrent!!). Hij is groot en ovaal, dus binnenkort maak ik ook een hele kip of konijnenbouten. De uitneembare tafel binnenpan kan zelfs op het vuur, helemaal top!
Gezond koken is nu nog makkelijker dan ooit. Ivm veel thuiswerken op dit moment het gemak van de slowcooker. Koken is voor mij nu nog makkelijker dan ooit en daarnaast gezonder en smakelijker.
Ik raad iedereen deze slowcooker aan.
Super slow cooker. Bereid perfect diverse gerechten. Makkelijk in gebruik , stevig , leuk design. Prima keuze voor een slow cooker voor een gezin van 4.
Mooie grote slowcooker. Ideaal want de binnenpan kan op het vuur. Met timer! Mooi product
Beveel hem zeker aan. Lekker makkelijk koken.
Alles er in, aanzetten en thuis komen met een heerlijke maaltijd in de pan
Hele fijne en makkelijk te bedienen slowcooker. Door het glazen deksel kun je tussentijds even spieken hoe het ervoor staat met je gerecht. Een aanrader!