AEG AL61A2EPP

AEG AL61A2EPP

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 188,00Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG AL61A2EPP op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Y****************@g********19-08-2026
Wat een super fijne behendige stofzuiger. Naast het feit dat deze stofzuiger klein en licht is waardoor hij makkelijk mee rolt met je heeft de stofzuiger een geweldige zuigkracht. De haren van de hond zuigt hij moeiteloos op. Meerdere keren per dag staat hij momenteel aan gezien de hond erg verhaard. Het hoogpolig vloerkleed is nog wel wat zoeken. Hier moet ik duidelijk de zuigkracht naar beneden bijstellen. Dit kan heel gemakkelijk door de bediening achter op de stofzuiger. Daarnaast vind ik het een enorm voordeel dat de stofzuiger zonder zak is. Helemaal met een grote hond kun je nu gemakkelijk het reservoir legen en terug plaatsen verloopt heel soepel. Het snoer wat eraan zit is ook ruim voldoende. Ik kan de gehele kamer door om bij alle hoekjes te komen. Ik ben zeer tevreden over deze stofzuiger. Of je nu een kleine of een grote woning hebt deze AEG is een absolute aanrader. Ook met huisdieren wat voor mij erg belangrijk is!
F*******@g********18-08-2026
Wij hebben deze stofzuiger gekocht als vervanging van een ouder type. De zuigkracht is zo sterk dat het schuifje aan de slang soms moet worden opengeschoven om hem fatsoenlijk voor de deurmatten te kunnen gebruiken. Ook onze hoogpolige tapijten maakt hij moeiteloos schoon. De verschillende opzetstukken zijn prettig in gebruik en zorgen ervoor dat je net wat beter bij moeilijke plekjes komt. De opvangbak ik makkelijk te legen en deze manier van stofzuigen is door zijn stofzakloze eigenschap milieuvriendelijk. De lengte van zijn snoer zorgt er voordat de grote ruimtes in 1 keer kunnen worden gezogen, zonder van stopcontact te moeten wisselen. Ideaal. Deze stofzuiger is een echte aanrader!
g*************@h*********12-08-2026
Ik ben erg tevreden over deze AEG stofzuiger. Hij heeft een krachtige zuigkracht en maakt zowel harde vloeren als tapijten goed schoon. Het is handig dat hij zakloos is en dat het stofreservoir gemakkelijk te legen is. De verschillende accessoires zijn praktisch en maken het eenvoudig om ook hoekjes en moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken. Hij rijdt soepel achter je aan en neemt weinig plaats in bij het opbergen. Een gebruiksvriendelijke en krachtige stofzuiger die ik zeker zou aanraden.