Dyson Cinetic Big Ball Multifloor 2 - Sledestofzuigers

Dyson Cinetic Big Ball Multifloor 2
Dyson Cinetic Big Ball Multifloor 2
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 205,77 Bekijk alle aanbieders
7.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 42 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson Cinetic Big Ball Multifloor 2 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Claudia27-06-2019

Je duwt een vrachtwagen voort, ander opzetstuk kopen

Na 2 waardeloze Philips stofzuigers zonder zak te hebben gekocht, eindelijk een Dyson, want die zuigen zo goed. Dat heb ik geweten.. Nu ben ik redelijk jong, maar ik moet veel kracht gebruiken om deze voort te bewegen op de laminaatvloer, want hij zuigt zich helemaal vast. Het schuifje opentrekken bovenin helpt wel, maar dat moet je constant openhouden en dat is vrij vervelend en op een gegeven moment ook zwaar voor je vingers/ hand. Ik heb gelijk een nieuwe opzetborstel besteld die wat lucht doorlaat, zodat hij zich niet helemaal meer vast zuigt. Een fijne oplossing, deze is de helft smaller en dus wendbaarder, maar ook lichter in het gebruik. Hij zuigt goed en blijft goed zuigen, ook al zit er veel troep in de tank. Daar is niets van te zeggen. Maar de nieuwe originele opzetborstel tikte toch gauw weer 50 euro aan en dat was niet de bedoeling na honderden euro's voor de stofzuiger te hebben betaald. Volgende keer ga ik eerst proberen in de winkel voordat ik zoiets koop.
Pluspunten
  • zuigkracht
  • handig kliksysteem om te legen
Minpunten
  • zuigt te hard aan de vloer vast
  • schuif telkens opentrekken voor minder zuigkracht
  • stekker trek je (te) gauw los uit stopcontact