Bosch BGL8X329 - Sledestofzuigers

Bosch BGL8X329
Bosch BGL8X329
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 199,00 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 82 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8X329 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

s*********@o**********30-12-2021

Topproduct!

Goede zuigkracht! Is overigens heel licht en ziet er mooi uit! Zeker aan te raden!
k*********@h**********30-11-2021

Zuigkracht

De zuigkracht is zo goed van deze stofzuiger dat al de honden haren zelfs onder de kast opgezogen worden En je kan de zuigkracht ook zelf makkelijk regelen of je laat het automatisch doen door de stofzuiger zelf
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Ligt gewicht
a***********@g********14-10-2021

Waar voor je geld.

Deze stofzuiger hebben we voor mijn moeder gekocht. Hij is niet te zwaar, rijdt makkelijk, heeft een stevige maar flexibele slang, heel veel lengte snoer, een stevig en makkelijk in de hand liggend handvat. De extra stofzuig accesoires kun je makkelijk op de stofzuigerstang klikken en heb je zo altijd bij je. Ook bij het opbergen kun je de stofzuigerslang makkelijk in elkaar schuiven zonder gedoe en past hij goed in de opbergkast. Wij hebben voor de serie 8 en voor 890W gekozen. Je kunt de startknop eenvoudig bedienen en door te draaien kun je de stofzuiger krachtiger of zachter instellen. De aan- en uitknop zit bovenop en is makkelijk bereikbaar. Wij zijn erg tevreden met deze stofzuiger en dit merk en zouden hem zo weer kopen!
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk in de bediening
  • Goede en meerdere accesoires
  • Lang snoer
  • Rijdt makkelijk
m***************@h**********10-10-2021

Bevalt erg goed

Ik heb gekozen voor deze stofzuiger vanwege de al goede recensies. En ze kloppen zeker! Zuigt helemaal prima! enige minpunt dat je de accessoires niet in de stofzuiger kan opbergen.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • reikwijdte
Minpunten
  • accessoires niet in apparaat op te bergen
m**********@g********05-10-2021

Mooi en goede stofzuiger met 15m snoer.

De uitstraling ziet er robuust uit en de afwerking is mooi. De slang is makkelijk te monteren en te demonteren. De automatische zuig functie is even wennen maar werkt prettig. Het snoer van 15m is een heerlijke uitkomst. Ik kan deze stofzuiger zeker aanbevelen.
Pluspunten
  • 15m snoer
  • Auto functie van zuigkracht
  • Mondstuk
  • 10 jaar garantie op de motor
M.C.04-10-2021

Zeker een aanrader!

Ik ben zeer tevreden over het product. Heb het product meerdere malen bij een bekende mogen gebruiken en heb als gevolg er zelf één gekocht. De stofzuiger is licht van gewicht, flexibel en zuigt goed op. Ik zou hem iedereen aanraden!
Pluspunten
  • Licht van gewicht
  • Goede zuigkracht
  • Verschillende zuigkoppen
d**********@g********03-10-2021

Mijn goede stofzuigermaatje

Ik heb deze stofzuiger gekocht omdat ze bij expert deze stofzuiger adviseerden en hij zuigt top. Dus hoop ik dat hij jarenlang mijn stofzuigerzakken is.
a****@h**********24-09-2021

Doet wat het moet doen

Ik heb vanmiddag een nieuwe Bosch stofzuiger gekocht voor mijn dochter. Mijn andere dochter die had ik al van een Miele naar een Bosch gekregen en nu was de stofzuiger van mijn oudste dochter kapot dus heb haar een nieuwe Bosch cadeau gedaan, WAAROM???? Omdat ik al jaren weet dat deze stofzuigers elke keer doen waar ze voor gemaakt zijn : Hun werk Je hoeft ze alleen maar te bedienen en de rest doet de stofzuiger.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Geweldig lang snoer
  • Ziet er goed uit
m******@h**********23-09-2021

Zeer goed

Ben zeer tevreden over Bosch hier voor ook een Bosch stofzuiger gehad de nove one
Pluspunten
  • Veel kracht
  • Past snelheid automatisch aan
a*************@z*******22-09-2021

Subliem apparaat. EEN AANRADER

Geweldig!!! Had eerst een Dyson maar die maakte ontzettend veel herrie. Nu stofzuig ik bijna met plezier. Lange telescoop buizen, dus niet een onmogelijke houding. Veel zuigkracht. En geen oordopjes nodig. Subliem apparaat
Pluspunten
  • Lange telescoop buizen
  • Lange snoer.
  • Geluid
  • Goede wendbaarheid
h************@h**********22-09-2021

Zeer goed apparaat

Wilde een goede stofzuiger deze werd aanbevolen en is inderdaad prima apparaat waar we zeer tevreden mee zijn
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Lang snoer
  • Handig in gebruik
  • Maakt niet zoveel geluid
g************@c********20-09-2021

Uitstekende stofzuiger

Allereerst is het een prachtige stofzuiger om te zien. Daarnaast is de motor heel goed in de stellen en is de zuigkracht bijzonder sterk. Alle onderdelen zijn perfect in gebruik en last but not least uitstekende kwaliteit/prijs verhouding terwijl dit product 10 jaar garantie geeft op de motor!
t*******@g********19-09-2021

Ik heb al meerdere stofzuigers gehad , maar deze is tot op heden echt de beste. Een hele goede zuigkracht. Het lange snoer is ook ideaal. Handig dat er verschillende borstels bijzitten en je deze vastklikt aan de stofzuigerslang. Ik zeg echt een aanrader.
Pluspunten
  • Zeer lang snoer
  • Goed schoon resultaat
  • verschillende zuigstanden
n***********@h**********16-09-2021

Fijne stofzuiger

Fijne stofzuiger, de slang is iets korter dan ik gewend was, maar het snoer is daarintegen een stuk langer. Zuigt goed en fijn handvat om de stang vast te kunnen houden.
Pluspunten
  • Handvat op stang
  • Lang snoer
Minpunten
  • Slang is niet erg lang
Esther05-09-2021
Meteen gebruikt. Handig, rolt goed en fijn dat de zuigkracht kan worden aangepast. Werkt prima!
l**************@i*********01-09-2021
goede aankoop, buis van duurzaam materiaal, zeer lange kabel, stille werking en goed vermogen
Pluspunten
  • Zeer lange kabel
  • Buis van duurzaam materiaal
Mieke25-08-2021

Super fijne stofzuiger!

Echt een aanrader! Hij is licht qua gewicht. Makkelijk te verplaatsen, de auto functie wekt heel goed, hij past daarmee de zuigkracht heel goed aan als je bv veranderd van houten vloer naar tapijt. Er zitten handige accessoires bij die je makkelijk aan de stang kunt bevestigen zodat je ze altijd bij de hand hebt. Het handvat aan de stang is ook een pluspunt. Daarbij ben ik ook heel erg blij met het superlange snoer, ik hoef de stofzuiger maar in één stopcontact aan te sluiten en ik kan van daaruit het hele huis stofzuigen...heerlijk!
Pluspunten
  • licht qua gewicht
  • lang snoer
  • handig handvat
  • accesoires makkelijk mee te nemen aan de stang
p******@h**********23-08-2021

Bosch serie-8 stofzuiger

Bosch serie-8 stofzuiger ter vervanging van een Dyson. Onze schoonmaakster had deze stofzuiger geadviseerd en het is een topaankoop! Ik dacht altijd dat Dyson een fijne stofzuiger was, maar deze is simpelweg nog fijner. Daarnaast hadden we de voorkeur om weer voor een stofzuigerzak te gaan. Het legen van een stofzuigerBAK gaf toch altijd wel wat gedoe met stof etc. Resumé, een top aankoop en zeker een aanrader!
Pluspunten
  • Stofzuigerzak
  • Lang snoer
  • Maakt goed schoon
  • Design
  • Prijs-kwaliteitverhouding
Minpunten
  • Kan er geen één bedenken
k*********@h**********12-08-2021

Super fijne stofzuiger

Ik heb deze stofzuiger gekocht omdat ik deze had geleend van een vriend en ik hem zo fijn vond dat ik de nieuwere versie heb gekocht en deze is nog fijner in omgang en zuigkracht die je ook zelf kunt aanpassen of gewoon op automatische zet waardoor die zichzelf steeds aanpast
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • automatische zuigkracht aanpassen
  • Voor alle vloeren geschikt
  • Fijn in omgang
  • Fijne hulpstukken
Fijne stofzuiger met sterke zuigkracht!09-05-2021

Super fijne stofzuiger

Sterke zuigkracht en lang snoer. Super tevreden over deze stofzuiger! Erg fijn in gebruik. Dikke aanrader!
Renate08-05-2021

Zelfdenkende stofzuiger met groot vermogen

Met een ruim huis, enkele trappen en vloeren variërend van parket, laminaat, graniet en zeil tot vaste vloerbedekking, blijkt dit een uitstekende stofzuiger te zijn: hij past zich middels een stand op de voetknop aan aan alle ondergronden èn is voorzien van diverse opzetstukken. Het extra-lange snoer en de grote vulcapaciteit maken het stofzuigen hiermee tot een “tussendoor-klusje”.
Pluspunten
  • Automatische zuigkracht aanpassing
  • Vele hulpstukken
  • Extra lang snoer
  • Zeer wendbaar en toch stabiel
  • Hulpstukken met kliksysteem aan buis bevestigd
Minpunten
  • Geen “lichtgewicht”
Jet04-05-2021

Krachtpatser! Maar toch heerlijk licht in gebruik.

Een vriendin van mij heeft deze stofzuiger; zij was super positief. Omdat ikzelf aan het revalideren ben kwam zij regelmatig stofzuigen (en nam ze haar eigen stofzuiger mee omdat ze die van mij niet prettig vond). Vooral het handvat zuigt comfortabel en licht. De stofzuiger heeft een lang snoer en als kers op de taart past hij automatisch zijn zuigvermogen aan, aan de ondergrond. Fantastisch! De kinderen vinden het zelfs leuk om te mogen zuigen ;)
AJCV28-04-2021

Krachtige stofzuiger

Ik ben erg tevreden over deze stofzuiger. Zuigkracht is sterk en ook volledig automatisch instelbaar. Vergeleken met mijn oude stofzuiger alleen maar pluspunten. Apparaat is stil, het lange (wat dunne) snoer is prettig werken. De accessoires zijn uitgebreid. De stofzuiger staat op vier wieltjes dit maakt het geheel stabiel en wendbaar. Stofzuigerzak is groot en de hepa-filter zonder problemen na schoonmaken opnieuw te gebruiken.
Pluspunten
  • minder geluid dan oude stofzuiger
  • krachtige motor | grote stofzuigerzak
  • automatische instelling zuigkracht (prettig)
  • wendbaar en stabiel
  • groot bereik (lang snoer)
Minpunten
  • iets dunne stroomsnoer
  • aanschafprijs, maar wel waar voor je geld
F. van Zwam24-04-2021

Degelijke stofzuiger met mooi design

Eindelijk weer een Bosch gekocht! Na veel goedkopere stofzuigers, toch maar weer wat meer geld uitgegeven aan een Bosch. Gelijk weet ik weer waarom. Deze stofzuiger is degelijk en heeft een mooi design. Dat vind ik niet onbelangrijk, want het staat hier vaak in de woonkamer met 4 kinderen en een hond. De stang is verstelbaar (erg prettig voor lange mensen) en heeft een apart handvat. De accessoires kun je heel handig aan de stang bevestigen. Het snoer is erg lang, zodat ik heel handig een hele verdieping kan doen zonder van stopcontact te moeten wisselen. Na een aantal stofzuigers zonder zak te hebben gehad, geef ik nu echt de voorkeur aan een stofzuiger met zak. Deze zak is ook groot en gaat lang mee. Het vergt ook veel minder schoonmaakwerk dan stofzuigers met zak.
Coralie10-04-2021

Bosch stofzuiger

Deze stofzuiger past zelf de nodige zuigkracht aan, daarnaast is de stang in lengte verstelbaar, zodat je rechtop en zonder veel kracht te hoeven zetten kan stofzuiger. Ideaal voor als je bijvoorbeeld rugklachten hebt.
Pluspunten
  • Lang snoer
  • Lange stang
  • Past zuigkracht aan
  • 4 wielen