Bosch PSM 200 AES - Reviews

Best Reviewed mei 2017 8,5 05 - 2017 Bosch PSM 200 AES
Best Reviewed mei 2017
Testpanel score 8,5 - mei 2017
Specificaties
Stofafzuiging
stofzak
Vermogen
200 watt
Max. toerental onbelast
26000 tpm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rob schijns 22-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
heb er veel mee gewerkt prima apparaat, schuurt heel goed en ook de variabele toerental heel fijn, en ook de zool is makkelijk te verwisselen, schuurmat heel makkelijk te verwisselen, top, waard voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob schijns 04-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Schuurt prima, en een variabele toerental wat ook gemakelijk is.
De zool is gemakelijk te verwisellen.
Prima ding voor dat geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vector 03-05-2017 Product paar weken in bezit

Goede all-rounder schuurmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goede all-rounder schuurmachine voor mijn verbouwing thuis. Deze Bosch machine is daarvoor perfect.

Vanuit eerdere ervaring wist ik dat variabele instelbaarheid en gewicht een belangrijk punt zijn voor goede gebruikerservaring. Dat biedt deze machine heel goed. Aangevuld met flexibiliteit van schuuroppervlak. De machine voelt zeer degelijk aan stelt mij in staat om aaneengesloten tijd te schuren zonder last van mijn pols.

Tot slot is prijs kwaliteit in zeer goede balans bij dit apparaat.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Traploos instelbaar
  • Aanpasbaar schuurbed (3-hoek 2x + 4-kant)
  • Stofopvang

Minpunten

  • Snoerlengte zou iets langer kunnen.
  • Stofopvang is wat stijfjes maar overal goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joanna 08-05-2017 Product paar weken in bezit

Verwisselen en doorgaan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb het geluk gehad om deze schuurmachine te mogen testen.
En ik kan je zeggen het is een heerlijk apparaat.
Je kunt het schuurpapier snel en makkelijk verwisselen door het klitteband systeem en omdat je de schuurbladen snel en gemakkelijk kunt verwisselen kun je gewoon door met het zelfde apparaat!
Het microfilter systeem zorgt ook dat je minder schuurstof door je huis hebt vliegen, hoewel er altijd stof zal blijven is het toch echt wel een dikke pluspunt

Pluspunten

  • Stoffilter
  • gemakkelijk te verwisselen schuurpapier
  • Verwisselbare schuurbladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PetraKnubben 06-05-2017 Product paar dagen in bezit

Heel handzaam en multifunctionele schuurmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als dame en klusser in huis wordt ik heel blij van deze schuurmachine! De machine is heel handzaam in gebruik door een handvat waardoor je niet het hele apparaat als het ware vast moet houden. De machine heeft ook een traploos in te stellen toerental, ideaal voor gevoelige plekken zoals het schuren langs glas. Daarbij zijn er twee opzetstukken bij deze machine, de driehoek voor precisie werk, maar ook een rechthoek voor grotere vlakken. Ik vind deze schuurmachine van Bosch een ideaal apparaat!

Pluspunten

  • Handzaam
  • Traploos instellen van toerental
  • Verwisselbare schuurplateaus
  • Stoffilter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacolien Schröder 03-05-2017 Product paar dagen in bezit

bosch PSM 200 AES

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ligt fijn in de hand, prettig om grotere en kleinere vlakken vooral hoeken te schuren,fijne stof wordt opgevangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nanda 03-05-2017 Product paar dagen in bezit

Supermachine voor elke schuurklus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn en handzame machine. Gebruikt om mijn dakranden te schuren en het werkte geweldig. De punt kan het deel langs de dakgoten prima aan en het schuuroppervlak is groot genoeg om in no- time een flink stuk te schuren. Het afzuigsysteem werkt heel behoorlijk, maar er komt toch nog wat stof vrij via de gaten van het schuuroppervlak, dus helemaal stofvrij is het niet, maar het scheelt aanzienlijk. Wisselen naar de vlakschuurmachine gaat eenvoudig en snel.

Pluspunten

  • Sterke schuurmachine
  • Prettig in de hand

Minpunten

  • Een beetje stof vanaf het schuurvlak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AdR69 03-05-2017 Product paar weken in bezit

Handige Mulit-schuurmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch machine uitgekozen omdat ik bij het opknappen van mijn meubels zowel grote oppervlaktes als kleine hoekjes goed wilde schuren met 1 apparaat. De Bosch was een prima keuze. Het apparaat is lekker handzaam, relatief stil en het is snel wisselen van opzetstuk waardoor je lekker kunt doorwerken.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit
  • handzaam
  • Bruikbare voor grote en kleine oppervlaktes
  • handig wisselen van schuurpapier door klitteband
  • micro stoffilter die meeste stof tegen houdt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henktb 20-04-2016 Product paar dagen in bezit

Schuurzool

Algemene score

6,5
Apparaat is vrij stil .
Schuurzool beschadigt zeer snel op de punt en voornamelijk in rode deel. Bij hogere snelheid is apparaat minder controleerbaar. Nieuwe schuurzool is duur en is niet vervangbaar in delen. Schuurpapier slijt ook snel. Kwaliteit schuurzool dus erg slecht.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer