Remington PR1350 - Reviews

Specificaties
Scheermethode
onder de douche
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse, precisietrimmer, volgt de contouren
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 59 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington PR1350 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

9,0
Scheerapparaat voldoet aan verwachtingen en is multifunctioneel. Het scheert de kaak mooi glad zonder stoppels.

Pluspunten

  • scheert goed
  • voordelig
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

johan s 13-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

scheert prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

9,0
prima prijs kwaliteit verhouding...ben erg tevreden over het scheer resultaat... 2 uurtjes opladen = 40 minuten scheren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robin 01-08-2019
  • Product gekocht

Flexibel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
Beter dan verwacht, goed uitziend en goeie levering/ kwaliteit. Handige baard trimmer en bakkerbaard trimmer

Reageer

Schreijnders 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

10,0
Een betaalbaar en goed werkend scheerapparaat.
Dit scheerapparaat doet niet onder aan dure scheerapparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DELVAL JEAN 24-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

LIGT GOED IN DE HAND

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
GOED PRODUCT - LIGT GOED IN DE HAND - SCHEERT ZACHT - GOEDE PRIJS / KWALITEIT VERHOUDING ? EEN AANRADER DUS.

Pluspunten

  • ZACHT
  • NIET DUUR

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

willy 22-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt goed in de hand en scheert uitstekend.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

10,0
Een mooi en degelijk scheerapparaat. Ligt goed en niet zwaar in de hand en scheert uitstekend glad . Prijs kwaliteit is uitstekend.

Pluspunten

  • licht gwicht
  • scheert goed en is niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arwe74 18-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs /kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
Prima werkend scheerapparaat, voor weinig geld.
Voor licht tot middelmatige baardgroei.
Niet voor zware baardgroei.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Meneer Vermeulen 16-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington 1350

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

5,0
Vanwege de leeftijd word het scheren met het mes steeds moeilijker.
Doordat mijn ogen steeds slechter worden en mijn vrouw signaleerde dat ik niet meer zo glad geschoren was als voorheen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman Turbo 10-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig goed scheerapparaat met lange accu werktijd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

9,0
Leuk in de hand liggend scheerapparaat. STIL - zeker 's morgens in de badkamer :-) - doe wat een scheerapparaat moet doen !

Pluspunten

  • eenvoudig scheerapparaat
  • goed in de handliggend
  • makkelijk te reinigen
  • zomaar even uit te spoelen

Minpunten

  • bij onderhoudsbeurt mesjes moeilijk los te maken
  • nat opbergen NOT DONE !!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scheerapparaat gekocht voor mijn schoonvader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
Mijn schoonvader is zeer blij met dit scheerapparaat, scheert glad en zeer betaalbaar. Misschien iets rumoerig maar hiervoor geen goed vergelijkings materiaal. Prima keuze.

Pluspunten

  • Glad scheer resultaat
  • Goedkoop

Minpunten

  • Iets rumoerig? Maar hiervoor geen goede referentie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dion 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, licht van gewicht, incl. trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

9,0
Een zeer fijn handzaam scheerapparaat. Voorzien van makkelijke kleine trimmer, prima voor de bakkebaarden.
Lange accuduur, dus een weekje weg zonder oplader is geen probleem.
Voor dit geld een ideaal apparaat!

Pluspunten

  • accuduur
  • trimmer
  • prijs
  • bestand tegen water, dus makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

blacky 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

remington scheer apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

9,0
ik heb voor dit scheer apparaat gekozen omdat het een kado voor mijn zoon was ,hij moest dit makkelijk kunnen vast houden en een simpele bediening hebben.Hij is gehandicapt en moet nog leren om met een scheer apparaat te werken.
Het vergt nog wat oefening maar ligt wel goed in de hand,is goed vast te houden.
Het was een geslaagd kerst kado.
en uiteraard de cashback actie was een leuke bijkomstigheid.

Pluspunten

  • goede dikte
  • mooie kleuren
  • prijs was goed

Minpunten

  • jammer dat er geen tasje bij zat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

scheer apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
Ook mijn zoon van 17 moet er aan geloven dus dit apparaat onder de kerstboom gelegd

Toen hij het scheer apparaat uit had gepakt was hij toch wel heel erg blij mee

Pluspunten

  • eenvoudig schoon te houden
  • ook in het nat te gebruiken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

10,0
Apparaat scheert goed en is zeer makkelijk schoon te maken.

De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

Pluspunten

  • Prijs
  • Makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik en goed glad.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

9,0
Erg handig en gebruiksvriendelijk. Eenvoudig en snel schoon te maken. Levert het beste resultaat: moeiteloos goed glad.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Goed glad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Scheert prima. Trimmer functie werkt ook uitstekend, dus prima deal voor dat bedrag.

Pluspunten

  • trimmer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
Goed apparaat, zeer tevreden. Licht en goed hanteerbaar. Kan ook onder douche. Fijn om mee te scheren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
Goed scheerapparaat, voor een prima prijs. Ik ben er zeer tevreden over en zou deze ook aanraden aan anderen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten P 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede handligging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

9,0
Heel fijne scheer koppen,gaat soepel over het gezicht.
Heel goede trimmer en goed in de hand liggend.
Trouwens ook een mooie vormgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbert 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

9,0
Dit scheerapparaat is degelijk, is niet duur en prettig in de omgang. Goede prijs/kwaliteit, lange accuduur en scherpe messen.

Pluspunten

  • goede accu
  • goede prijs/kwaliteit
  • scherpe messen
  • fijn in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews