Remington PR1350 - Reviews

Specificaties
Scheermethode
onder de douche
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse, precisietrimmer, volgt de contouren
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington PR1350 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

9,0
Scheerapparaat voldoet aan verwachtingen en is multifunctioneel. Het scheert de kaak mooi glad zonder stoppels.

Pluspunten

  • scheert goed
  • voordelig
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten P 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede handligging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

9,0
Heel fijne scheer koppen,gaat soepel over het gezicht.
Heel goede trimmer en goed in de hand liggend.
Trouwens ook een mooie vormgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbert 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

9,0
Dit scheerapparaat is degelijk, is niet duur en prettig in de omgang. Goede prijs/kwaliteit, lange accuduur en scherpe messen.

Pluspunten

  • goede accu
  • goede prijs/kwaliteit
  • scherpe messen
  • fijn in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 07-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scheerapparaat Remmington PR1350

Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
Scheert goed glad, zowel droog als nat, en is makkelijk te reinigen d.m.v. schoonspoelen met water. Ergonomisch geen op of aanmerkingen.

Pluspunten

  • scheert goed glad
  • prijs kwaliteit is goed

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ewelina 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GOED BLADE, irriteert de huid niet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

10,0
mijn jongen is gelukkig. wordt indien nodig gebruikt. beveelt iedereen aan! zijn gezicht is glad en mooi.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sigi 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk, simpel en goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
Snel, goed resultaat en handig, goede accuduur, snel opgeladen. Zacht in gebruik en lang resultaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rud 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
Prima scheerapparaat, mooi design, is zeer snel opgeladen.
Werkt alleen op accu en niet als hij op het lichtnet is aangesloten.

Minpunten

  • Scheert niet als hij aangesloten is op lichtnet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gitte 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

7,0
het is handig in gebruik
de accu gaat lang mee
het is handig schoon te maken
mooi dessin
ligt licht in de hand, niet te zwaar

Pluspunten

  • mooi uitzicht
  • handig proper te maken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Henk 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scheerapp ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
ligt goed in de hand, prijs kwaliteit/ prijsverhouding is goed,niet te veel overbodige fratsen.
scheert goed

Pluspunten

  • handig in gebruik

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Robert 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zorgeloos Scheren

Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
Zacht op de huid. geruisloos tov mijn vorig toestel.
En vooral geen draad nodig tijdens het scheren.

Pluspunten

  • Zacht voor de huid
  • soepele scheerkoppen

Minpunten

  • oplaadeenheid niet vergeteb
  • geen doosje om toestel in op te bergen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jac 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Accu scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
Handzaam scheerapparaat ook voor op reis. Scheert goed voldoende accuduur. Ook nat scheren.Goed werkende tondeuse.

Pluspunten

  • Accu (geen snoer)
  • Nat scheren
  • Goede tondeuse

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

André 10-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scheert glad

Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

9,0
Dit apparaat gekocht en bevalt prima. scheert goed glad, ondanks ruwe baard, batterij gaat vrij lang mee, Ligt goed in de hand.
Heeft ook een precisie trimmer wat ik persoonlijk erg prettig vind. Prijs is uitstekend.

Pluspunten

  • glad scheren
  • prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L 04-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
Mijn eerste scheepapparaat dat afspoelbaar is en dat bevalt erg goed. De baardtrimmer is makkelijk bedienbaar.

Pluspunten

  • Handig onder de douche

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Luc 02-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed scheren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs/kwaliteit, handig in gebruik, Remington = topmerk, altijd Remington gehad en ZEER tevreden (bijv. haardrogers zijn ook zeer goed!)

Pluspunten

  • Doeltreffend
  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hieupieu 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel goed en zacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
Heerlijk snel en fijn Ik zal dit product vaker gebruiken. En btw het kost niet veel en lekker cashback 10ceuro wooeoeoe

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Silvia 17-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Afhandeling casch back niet gekregen . bon was niet helder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

4,0
Produkt is goed maar cash back niet gekregen vinden bon onduidelijk bij mediamarkt gekocht
Het is dat de doos al weg was anders had ik hem terug gebracht blijft toch geld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Remington 25-10-2018

Hi Silvia, We hebben de status nagekeken van je cashback aanvraag en volgens onze informatie was de bon die ingestuurd was niet helder leesbaar, vandaar dat wij per mail contact hebben opgenomen om nog even verduidelijking te krijgen van de aankoopdatum. Hier hebben wij geen gehoor op gekregen, en dat is ook de reden dat de cashback (nog) niet is uitgekeerd. Wellicht vernemen we alsnog van u, om te kijken of we u verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Remington

Reageer

danny 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed resultaat en rustig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
Dit scheerapperaat geeft een goed resultaat en deze maakt niet overdreven herrie. Ook fijnde uitklapbare tondeuse.

Pluspunten

  • Geluid
  • Goed resultaat

Minpunten

  • geen accu indicatie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wilco 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apperaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

9,0
Ik vind het een goed scheerapperaat
Voor een leuke prijs
Geen spijt van de aankoop
Scheert glad en blijft een tijd lang glad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniel 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

8,0
erg licht, makkelijk te scheren, Mooie apparaat, handig, gebruiksvriendelijk, hygiënisch, voor dit prijs is zeker aangeraden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Johannes 24-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goedkoop maar goed scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PR1350

Algemene score

9,0
Je kan nat en droog scheren. Is niet duur en scheert toch goed. Ook handig is de bakkebaarden trimmer. Voelt wat grof in de hand aan.

Pluspunten

  • Niet duur
  • Scheert goed

Minpunten

  • ziet er wat grof en goedkoop uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews