Remington PR1350 - Reviews

Specificaties
Bruikbaar onder de douche
Ja
trimmerfunctie/tondeuse
Ja
Scheren met snoer
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top scheerapparaat. Lekker glad.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit zeer goed. Scheert lekker glad en ligt makkelijk in de hand. Makkelijk te onderhouden.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit goed
  • scheert lekker glad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

De013Aa 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat omdat hij ook onder de douche te gebruiken is en draadloos is.
Dit zijn voor mij grote pluspunten omdat dit mij tijd bespaart.
Verder heb ik geen minpunten op dit product om op te merken, het is zijn geld meer dan waard.

Pluspunten

  • Oplaadbare accu
  • Waterproof

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Damon 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het product goed ook de prijs is zeer degelijk en kwaliteit makkelijk te gebruiken en heropladen

Pluspunten

  • Lange duur baterij
  • Geen lawaai
  • Makkelijk oplaadbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig apparaat, past goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede vorm om stevig in de hand te houden ; vrij goede accuduur ; mooie afwerking, doet zijn werk deftig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Licht, handig en zeer precies

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs/kwaliteit. Ligt goed in de hand en is zeer zacht. Bovendien weegt het niet veel. De koppen passen zich zeer goed aan aan de huidcontouren.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • licht
  • goede aanpassing aan contouren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bossentje 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington PR1350 Scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi scheer apparaat voor een mooie prijs.
ligt goed in de hand .
De flexibele scheerkoppen bewegen heel soepel mee.
Maakt niet veel lawaai .Degelijkheid kan ik nog niet beoordelen,tot nog toe prima.

Pluspunten

  • prijs
  • stil
  • mooi

Minpunten

  • alleen snoerloos te gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteitsverhouding,kan mee met de grote merken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Had reeds een baardtrimmer van remington vandaar deze aankoop,goede prijskwaliteitsverhouding en evenwaardig als concurrente

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Veel kunstof

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Noord-Nederland 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat ligt mooi licht in de hand, scheert goed en kan mee onder de douche. Prima koop voor dat bedrag.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Frits 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remmington scheerapperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel fijn als product om te gebruiken zeker aan te raden.
Heel makkelijk scheren geen wegwerp troep meer nodig en ook nog een trimmer op fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.P. 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijs / Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Voor dit bedrag een scheerapparaat kopen leek onmogelijk. Toch voldoet het scheerapparaat prima en kan bovendien afgespoeld worden.

Pluspunten

  • Water bestendig

Minpunten

  • Afwerking doet goedkoop aan
  • Batterijduur is ongeveer 40 minuten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Koos 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik gebruik dit apparaat sinds enige dagen. Het scheert lekker glad; ook de lastige baardharen. En dat voor een relatief lage prijs!

Pluspunten

  • Scheert glad
  • Ligt goed in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

André VP 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheert bijzonder efficiënt!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na jarenlang gebruik van een ander bekend merk ben ik verrast door de efficiënte werking van dit toestel met draaiende scheerkoppen...en de prijs is onklopbaar!

Pluspunten

  • Prijs
  • Stil
  • Scheert kort en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joannes 24-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

langdurig goedscheerresultaat mesjes blijven lang scherp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ca 10 jaar geleden wilde ik nieuwe mesjes voor mijn scheerapparaat kopen
ik kwam toen een Remington tegen voor ongeveer dezelfde prijs als een nieuw setje mesjes voor mijn Philips Shaver
ik heb dat apparaat toen tot volle tevredenheid ca 5 jaar gebruikt
de 2e Remington heb ik eveneens dezelfde periode in gebruik gehad
en nu ben ik met de Remington PR 1350 aan mijn derde begonnen
tot zover bevalt het apparaat prima

Pluspunten

  • zeer goede Prijs
  • mesjes blijven zeer lang goed

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheert prima

Algemene score

9,0
Het scheerapparaat ligt goed in de hand en scheert op een perfecte wijze. Mooie kwaliteit voor een gunstige prijs.

Pluspunten

  • niet zwaar
  • lange batterijduur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Janneke 17-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit scheerapparaat voor me vader gekocht! Hij is er erg tevreden over. Licht in de hand en scheert fijn.. En dat je het scheerapparaat kan gebruiken zonder snoer is ook super fijn

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • Te gebruiken zonder snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk glad

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gewoon scheerapparaat. Zonder tierelantijnen.
Doet het ook aan het snoertje. Oplaadbaar, afwasbaar, prima!

Pluspunten

  • Prijs
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

leuke kleurstelling rood/zwart

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed in de hand liggend scheerapparaat; droog en nat te gebruiken; accupower en goed scheerresultaat.
heb pas tweemaal gebruikt . huid moet nog even wennen, was messcheerder vandaar.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • accu
  • kleurstelling

Minpunten

  • handleiding waarschuwt niet gebruik met kabel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer