Remington PR1350 - Reviews

Specificaties
Bruikbaar onder de douche
Ja
trimmerfunctie/tondeuse
Ja
Scheren met snoer
Nee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Scheerapparaat voldoet aan verwachtingen en is multifunctioneel. Het scheert de kaak mooi glad zonder stoppels.

Pluspunten

  • scheert goed
  • voordelig
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Silvia 17-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Afhandeling casch back niet gekregen . bon was niet helder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
Produkt is goed maar cash back niet gekregen vinden bon onduidelijk bij mediamarkt gekocht
Het is dat de doos al weg was anders had ik hem terug gebracht blijft toch geld
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

danny 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed resultaat en rustig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit scheerapperaat geeft een goed resultaat en deze maakt niet overdreven herrie. Ook fijnde uitklapbare tondeuse.

Pluspunten

  • Geluid
  • Goed resultaat

Minpunten

  • geen accu indicatie
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wilco 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een goed scheerapperaat
Voor een leuke prijs
Geen spijt van de aankoop
Scheert glad en blijft een tijd lang glad
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniel 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
erg licht, makkelijk te scheren, Mooie apparaat, handig, gebruiksvriendelijk, hygiënisch, voor dit prijs is zeker aangeraden
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Johannes 24-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goedkoop maar goed scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Je kan nat en droog scheren. Is niet duur en scheert toch goed. Ook handig is de bakkebaarden trimmer. Voelt wat grof in de hand aan.

Pluspunten

  • Niet duur
  • Scheert goed

Minpunten

  • ziet er wat grof en goedkoop uit
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Wim 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig scheerapparaat

Algemene score

8,0
Betaalbaar en goed scheerapparaat, online besteld e snel geleverd door coolblue. Na enkele dagen wennen nu prima.
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacques 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig scheergevoel, Makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
vervanging van een oudere remmington, was na 15 jaar aan vervanging toe, daar nieuwe scheerkoppen veel duurder zouden worden.

Pluspunten

  • flexibele scheerkoppen

Minpunten

  • geen indicatie bij leeg raken batterij
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mario 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheert goed glad

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Scheerapparaat net in bezit en doet het prima. En met die €10 Caschback zeker niet te duur.
Een aanrader die zijn geld waard is.

Pluspunten

  • Scheert goed en glad
  • Goede grip waardoor je je gemakkelijk kan scheren
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnold Henk 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote kop en volgt de kaaklijn perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Solide mannelijk scheerapparaat wat elke hoekig deel van de kaaklijn en jukbeen perfect volgt.
Superglad resultaat. Een aanrader en verassing van dit al heel lang bekende en nu stoere merk.
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed apparaat, scheert glad en soepel, ligt lekker in de hand, makkelijk te bedienen, ook voor nat scheren.
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top scheerapparaat. Lekker glad.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit zeer goed. Scheert lekker glad en ligt makkelijk in de hand. Makkelijk te onderhouden.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit goed
  • scheert lekker glad
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

De013Aa 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat omdat hij ook onder de douche te gebruiken is en draadloos is.
Dit zijn voor mij grote pluspunten omdat dit mij tijd bespaart.
Verder heb ik geen minpunten op dit product om op te merken, het is zijn geld meer dan waard.

Pluspunten

  • Oplaadbare accu
  • Waterproof
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Damon 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het product goed ook de prijs is zeer degelijk en kwaliteit makkelijk te gebruiken en heropladen

Pluspunten

  • Lange duur baterij
  • Geen lawaai
  • Makkelijk oplaadbaar
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig apparaat, past goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede vorm om stevig in de hand te houden ; vrij goede accuduur ; mooie afwerking, doet zijn werk deftig
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Licht, handig en zeer precies

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs/kwaliteit. Ligt goed in de hand en is zeer zacht. Bovendien weegt het niet veel. De koppen passen zich zeer goed aan aan de huidcontouren.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • licht
  • goede aanpassing aan contouren
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bossentje 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington PR1350 Scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi scheer apparaat voor een mooie prijs.
ligt goed in de hand .
De flexibele scheerkoppen bewegen heel soepel mee.
Maakt niet veel lawaai .Degelijkheid kan ik nog niet beoordelen,tot nog toe prima.

Pluspunten

  • prijs
  • stil
  • mooi

Minpunten

  • alleen snoerloos te gebruiken.
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteitsverhouding,kan mee met de grote merken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Had reeds een baardtrimmer van remington vandaar deze aankoop,goede prijskwaliteitsverhouding en evenwaardig als concurrente

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Veel kunstof
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Noord-Nederland 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat ligt mooi licht in de hand, scheert goed en kan mee onder de douche. Prima koop voor dat bedrag.
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Frits 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remmington scheerapperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel fijn als product om te gebruiken zeker aan te raden.
Heel makkelijk scheren geen wegwerp troep meer nodig en ook nog een trimmer op fantastisch
Geschreven voor: Remington PR1350

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews