Voor de Reviewclub heb ik de Philips Shaver series 5000 voor Wet & Dry getest. Bij het uitpakken van het scheerapparaat viel het me direct op dat het een vrij groot scheerapparaat was, een voor echte mannenklauwen. Desondanks ligt hij goed in de hand en is eenvoudig te bedienen. Tijdens het scheren hoor je hem nagenoeg niet, maar het scheerwerk doet hij naar behoren, goed glad, zowel droog als onder de douche. De Philips Shaver is eenvoudig na het scheren schoon te maken, zoals ik gewend was van mijn eerdere Philips shavers. De accu laadtijd is snel, het duurt geen uren. Het kinderslot, welke als functie is toegevoegd vind ik overbodig, in plaats daarvan had ik graag een turbostand gezien, het scheren blijft voor mij toch een noodzakelijk kwaad en mag best sneller. De bijbehorende, compacte reisetui vind ik erg handig, slingert hij door mijn toilettas met de kans van openspringen.
Ik heb de Philips Shaver series 5000 voor Wet & Dry getest. Bij het uitpakken van het scheerapparaat viel het me direct op dat het een vrij groot scheerapparaat was, een voor echte mannenklauwen, desondanks ligt hij goed in de hand en is eenvoudig te bedienen. Bij het scheren hoor je hem nagenoeg niet, maar het scheerwerk doet hij naar behoren, goed glad, zowel droog als onder de douche. De Philips Shaver is eenvoudig na het scheren schoon te maken, zoals ik gewend was van mijn eerdere Philips shavers. De accu laadtijd is snel, het duurt geen uren. De trimmer werkt goed voor het bijpunten van mijn bakkebaarden. Het kinderslot, welke als functie is toegevoegd vind ik overbodig, in plaats daarvan had ik graag een turbostand gezien, het scheren blijft voor mij toch een noodzakelijk kwaad en mag best sneller. De compacte reisetui vind ik erg handig, slingert het scheerapparaat niet door mijn toilettas met de kans van openspringen.
Pluspunten
- stille shaver
- gladde shaver
- handige reisetui