Philips Shaver Series 5000 S5587/10 - Elektrisch scheerapparaat - Nat en Droog - Grijs - Scheerapparaten

7.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Shaver Series 5000 S5587/10 - Elektrisch scheerapparaat - Nat en Droog - Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

d***************@g********16-11-2023

Spijt van de aankoop

Gekocht als opvolger van ook een Philips. Groot nadeel is dat je niet kunt scheren als de accu leeg is. Behalve dat het tegen water kan, heb ik niet veel voordelen gemerkt afgelopen jaar.
Pluspunten
  • reinigen met water
Minpunten
  • je kunt niet scheren met snoer.
h********@g********30-05-2022

Top apparaat

Vorige week de Philips S5587 gekocht omdat mijn oude aan vervanging toe was. Het is een robuust,degelijk apparaat wat zeer weinig herrie maakt. Het scheer resultaat is super. Toestel is droog te gebruiken maar ook nat scheren gaat goed met schuim of gel. Ook handig is dat je hem gewoon met water kan afspoelen om schoon te maken. Ook handig is de geïntegreerde trimmer. Al met al zeer blij met deze aankoop.
Pluspunten
  • Scheert zeer glad
  • Laat snel op
  • Maakt zeer weinig geluid
  • Nat scheren