Braun Series 3 Shave&Style 300BT Elektrisch Scheerapparaat, Scheermes Voor Mannen, Zwart/Volt Green - Reviews

Specificaties
Scheermethode
droog scheren
tile-scheersysteem
roterende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse, precisietrimmer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Series 3 Shave&Style 300BT Elektrisch Scheerapparaat, Scheermes Voor Mannen, Zwart/Volt Green op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LudovicN 06-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Efficiënte batterij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 Shave&Style 300BT Elektrisch Scheerapparaat, Scheermes Voor Mannen, Zwart/Volt Green

Algemene score

7,0
Volgens mij, na enkele maanden, is het product niet slecht maar ik vind dat het niet het beste dat op de markt ligt, is. Ik houd niet veel van de verschillende combs. Ik vind ze niet praktijk omdat je deze meerdere keer moet vervangen om je hele baard te kunnen trimmen. De "easy shave" hoofd is ook niet precies genoeg. Ik hou toch van het feit dat de batterjj echt lang duurt. Ik heb 5 keer kunnen trimmen zonder het toestel te herladen. Maar in het algemeen, ik wou het toestel niet volledig aanbevelen.

Pluspunten

  • batterij

Minpunten

  • combs

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

DILLEN 28-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 Shave&Style 300BT Elektrisch Scheerapparaat, Scheermes Voor Mannen, Zwart/Volt Green

Algemene score

9,0
Mooi scheerresultaat voor een scherpe prijs. Ook geeft dit scheerapparaat veel minder huidirritatie bij het scheren in vergelijking met mijn vorig apparaat. Batterij gaat ook opmerkelijk lang mee. Tevreden van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

RoelB 27-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Tof scheerapparaat met goede batterij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 Shave&Style 300BT Elektrisch Scheerapparaat, Scheermes Voor Mannen, Zwart/Volt Green

Algemene score

7,0
Zeer tof en elegant scheerapparaat.
De batterij gaat lang mee, en laadt indien nodig ook snel op.
Het scheerresultaat is goed maar niet perfect.
Ook had ik een beetje last van roodheid in de nek na het scheren.

Pluspunten

  • Batterij
  • Scheerresultaat

Minpunten

  • Beetje roodheid nadien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JonathanV 22-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed toestel met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 Shave&Style 300BT Elektrisch Scheerapparaat, Scheermes Voor Mannen, Zwart/Volt Green

Algemene score

8,0
Ik zeer tevreden over het scheerresultaat in tegenstelling tot andere merken die ik in het verleden reeds gebruikt heb en een minder glad scheerresultaat opleverende. Het apparaat ligt goed hanteerbaar en is ideaal voor op reis. In combinatie met de meegeleverde opzet stukken is vorm geven en edging geen probleem. De batterij laadt snel op.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Extra opzetstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jimmys 18-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

goed scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 Shave&Style 300BT Elektrisch Scheerapparaat, Scheermes Voor Mannen, Zwart/Volt Green

Algemene score

8,0
ik ben zeer tevreden over dit scheerapparaat want het heeft geen enkele moeite om alle haartjes vlot weg te scheren.
de batterij van het toestel gaat ook redelijk lang mee en moest je het per ongeluk vergeten op te laden zijn is het binnen 5min al reeds klaar om een volledige scheerbeurt te doen.
er zijn ook verschillende opzetstukken meegeleverd waarmee je handig kan trimmen.
wel jammer dat er geen olie of uitkuisborsteltje meegeleverd is.

Pluspunten

  • snelle lader
  • veel opzetstukken

Minpunten

  • geen olie meegeleverd
  • geen uitkuisborsteltje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kakkenoene 15-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Manusje van alles

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 Shave&Style 300BT Elektrisch Scheerapparaat, Scheermes Voor Mannen, Zwart/Volt Green

Algemene score

9,0
Dankzij dit veelzijdige toestel van Braun kan je bijna al je lichaamsbeharing op de lengte scheren/trimmen dat je zelf wil. Van Kort tot relatief lang (1, 2, 3, 5 en 7 mm) en dit door de diverse opzetstukken. Het eindresultaat van dit toestel mag gezien worden. Zelfs als je bent vergeten dat het opgeladen moet worden kan je na 5 minuten reeds een volledige scheerbeurt doen dankzij de Quick Charge functie!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LucaV 11-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Goed scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 Shave&Style 300BT Elektrisch Scheerapparaat, Scheermes Voor Mannen, Zwart/Volt Green

Algemene score

9,0
Sinds een 2-tal maanden gebruik ik dit scheerapparaat. Hiervoor gebruikte ik verschillende elektrisch scheerapparaten van een ander A-merk. Een groot verschil in resultaat! De Braun 300BT scheert een stuk gladder. Haartjes worden dieper in de huid afgeschoren. Het resultaat evenaart het scheren met schuim en een mesje. Ook erg handig is het bijgeleverde opzetstuk om je bakkebaarden meer te scheren. Nadeel is dat je niet goed merkt als hij bijna leeg is.

Pluspunten

  • Scheerresultaat
  • Schoonmaken

Minpunten

  • Batterij indicatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fik2000 29-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Scheert glad weinig irritatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 Shave&Style 300BT Elektrisch Scheerapparaat, Scheermes Voor Mannen, Zwart/Volt Green

Algemene score

8,0
Het resultaat is mooi glad geschoren en geen irritatie. Het apparaat een opzetstuk waarmee je baardjes zeer handig kan trimmen van 1-7mm. Zeer handig dus voor wie zich
glad wil scheren en af en toe een baardje wil laten staan. Het apparaat heef een accu van 30min gebruik en is in vijf min weer snel te laden voor 1 scheerbeurt.

Pluspunten

  • geen irritatie
  • oplaadbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer