Braun Series 3 310BT - Reviews

Best Reviewed jun 2020 Braun Series 3 310BT
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Scheermethode
onder de douche
tile-scheersysteem
roterende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Series 3 310BT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

V. Vermeiren 14-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Veel extra trimkammen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 310BT

Algemene score

9,0
Je kan dit apparaat zonder scheerschuim gebruiken onder de douche. Omdat je veel extra trimkammen erbij krijgt, kan je je baard op elke gewenste lengte bijtrimmen. De kop is flexibel, je hoeft geen ongemakkelijke posities in te nemen om bvb je kaaklijn te scheren. De kop beweegt gewoon mee.

Pluspunten

  • onder de douche
  • veel trimkammen
  • flexibele kop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathan 12-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Gemakkelijk en comfortabel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 310BT

Algemene score

9,0
Na lang scheren met mesjes ben ik overgeschakeld naar een scheerapparaat. Het leuke van dit toestel is dat ik er ook nat mee kan scheren en mijn gewoontes van scheren met mesjes kan behouden. Qua snelheid is het wel een stuk sneller om met een scheerapparaat te scheren dan met mesjes. Het toestel is ook waterdicht, zodat het gemakkelijk is om zonder spiegel in de douche te scheren. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Snel
  • Waterdicht
  • Nat scheren mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mverbanck 25-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Flexibel apparaat

Geschreven voor: Braun Series 3 310BT

Algemene score

10,0
Ik heb het product nu enkele weken in mijn bezit en kan hier vlot mee scheren zonder dat scheerschuim nodig is. En nog belangrijker zonder enige irritatie. Losstaande haartjes bv. in de hals, krijg je met de standaardknop lastig verwijderd, de andere koppen lossen dit echter perfect op.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • batterijduur
  • verschillende scheerknoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton90 25-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Scheert vlot, zelfs onder de douche

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 310BT

Algemene score

9,0
Normaalgezien scheer ik altijd met een mesje, maar toen heb ik dit product mogen testen en ik ben aangenaam verrast. Dankzij de kopjes kan je verschillende lengtes instellen, zodat je altijd het gewenste resultaat hebt. Tijdens het scheren voelt het aangenaam aan en gaat het vlot vooruit. Wat ook heel handig is, is dat het mogelijk is om onder de douche te scheren. Dit betekent dus ook dat je de 310BT kan afspoelen onder lopend water, wat het heel gemakkelijk maakt om dit te doen.
Het enige minpuntje dat ik opgemerkt heb, is dat het redelijk lang duurt om op te laden.
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een scheerapparaat!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Te gebruiken onder de douche

Minpunten

  • Batterij opladen kan lang duren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Gastheer 14-07-2020

Goedemorgen, Waar kan ik dit product testen ? Bvd

Reageer

Arnor 21-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 3 310BT

Algemene score

9,0
Het voordeel van dit toestel is dat je het kan instellen op verschillende standen zodat je kan instellen hoeveel millimeter je baard is. Geen irritatie na gebruik en geeft het gewenste resultaat, een aanrader voor iedereen die een goed scheerapparaat zoekt

Pluspunten

  • Verschillende standen instellen
  • Geen irritatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer