Byzoo Horizontale Slowjuicer - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Byzoo Horizontale Slowjuicer op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

I.Marinus-Petram 23-07-2019
  • Product gekocht

mooi, stevig apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Horizontale Slowjuicer

Algemene score

9,0
Ik vind het een degelijk product en hij werkt uitstekend. Nauwelijks lawaai en is makkelijk
schoon te maken.

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing zeer summier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjolein Alberts 25-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, degelijk en prettig in de omvang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Horizontale Slowjuicer

Algemene score

8,0
Het apparaat is compact, past makkelijk in een kastje. Het ziet er mooi uit. Maar belangrijkste is dat het goed zijn werk doet. Ook alles er omheen: in en uit elkaar halen en schoon maken is makkelijk. En daardoor gebruik ik het met plezier!

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in bediening

Minpunten

  • Wat aan de hoge prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cora 16-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Horizontale Slowjuicer

Algemene score

9,0
Prima alleskunner!
Selderijsap in een handomdraai, mooi droog pulp en lekker veel sap.
Wortelsap, geen probleem voor deze slowjuicer. Heerlijk van smaak.
Diverse extra onderdelen erbij om bv notenpasta zelf te maken.
Mooi stil doet hij zijn werk en het schoonmaken is erg gemakkelijk.
Stevige onderdelen, mooi strak vormgegeven.
Kortom een aanwinst!
Héél goed product voor deze prijs.
Een echte aanrader!

Pluspunten

  • veel sap, droge pulp
  • mooi stil
  • stevig apparaat
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Domi 04-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Horizontale Slowjuicer

Algemene score

8,0
Ik ben op zoek naar een sapcentrifuge. Ik ben heel blij met dit product. Hanteren en wassen is heel eenvoudig. Top product!

Pluspunten

  • Stil
  • Hanteren eevoudig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

I.Marinus-Petram 04-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi, stevig apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Horizontale Slowjuicer

Algemene score

10,0
Apparaat werkt goed, niet veel geluid en is makkelijk schoon te maken.

En, hij ziet er ook degelijk uit, mooi van vorm.

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing zeer summier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 28-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top slowjuicer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Horizontale Slowjuicer

Algemene score

9,0
Super fijne slowjuicer. Werk prima met harde en zachte fruit en groenten. Het kwaliteit van sap is heel hoog. Het kwaliteit van het byzoo slowjuicer is ook heel goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamil 10-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Byzoo slowjuicer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Horizontale Slowjuicer

Algemene score

9,0
Fantastisch apparaat,zeer makkelijk schoon te maken.
Het persen van zacht fruit gaat iets moeilijker.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Gemakkelijk in en uit elkaar te halen

Minpunten

  • Persen van zacht fruit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sylvie 31-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel fijne horizontale juicer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Horizontale Slowjuicer

Algemene score

10,0
Fijne en stille slowjuicer om superlekkere en gezonde groene sapjes te maken ! Makkelijk in elkaar te steken, ziet er nog mooi uit om zo in de keuken te laten staan 👌

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in elkaar te steken
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig

Geschreven voor: Byzoo Horizontale Slowjuicer

Algemene score

8,0
Inmiddels verschillende slowjuicers uitgeprobeerd. Deze Byzoo horizontale slowjuicer perst probleemloos bijvoorbeeld selderij.
Met verticale juicers was de zeef snel verstopt. Ook het schoonmaken is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Brenda Reiling 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gisteren bezorgd, en gelijk vandaag 1e tryout 100% gelukt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Horizontale Slowjuicer

Algemene score

8,0
Zacht geluid, wel opletten dat je kleine stukjes er in doet, te veel boerenkool achter elkaar loopt vast, dus goed doceren helpt! Mix van paprika, boerenkool, wortel, plakje aubergien, mandarijn, spruitjes en enkele sperziebonen, banaan, en rood uitje heerlijk!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

An VNHLST 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Horizontale Slowjuicer

Algemene score

8,0
prima! sapjes smaken 1000 x beter dan met de blender. Makkelijk in gebruik en onderhoud! Aanrader! Heb het nu een weekje in gebruik en je maakt de lekkerste sapjes. Andere mogelijkheden nog niet geprobeerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanna 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Topjuicer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Horizontale Slowjuicer

Algemene score

10,0
Mijn man heeft deze Slowjuicer voor mijn verjaardag gekocht bij slowjuice.nl HIj is goed geholpen met de keuze, omdat degene die ik wilde er niet meer was.
De slowjuicer draait als een zonnetje. Ook gember en wortel gaat er met gemak door heen.
De onderdelen zijn makkelijk los te maken en te reinigen.
Ik ben er dus heel tevreden mee!

Pluspunten

  • degelijk
  • goed te reinigen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Viviane 26-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Horizontale Slowjuicer

Algemene score

8,0
Toestel 1 week geleden ontvangen, reeds verschillende sapjes geperst,droge pulp, wel gemerkt dat hoe krokanter de appel, hoe fijner het sap. Ik sta te popelen om meer variatie te proberen, o.a. met tarwegras.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Frank 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slowjuicer, gemakkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Horizontale Slowjuicer

Algemene score

8,0
Oerdegelijk, muisstil en gemakkelijk schoon te maken. De maalmolen lijkt van plastic, maar is wel supersterk. Een heel fijn apparaat. Als je het apparaat in elkaar zet, moet je dit wel even met beleid doen (stevig in elkaar zetten). Goede garantievoorwaarden. Ook ziet het apparaat er mooi uit. BPA-vrij! (Dit wordt niet in het product verwerkt: Bisphenol A, een chemische stof die veel verwerkt wordt in plastic, of verpakkingsmateriaal voor o.a. voedsel - dit is schadelijk voor de vruchtbaarheid en kan het effect op het hormoonsysteem hebben).

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Goede garantievoorwaarden
  • BPA vrij!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 12-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer eenvoudig te bedienen Slowjuicer.

Geschreven voor: Byzoo Horizontale Slowjuicer

Algemene score

10,0
Dit apparaat overtreft onze verwachtingen. Om te beginnen met het in- en uit elkaar halen is zeer gemakkelijk. Het geluidsniveau is zeer laag, je kan ernaast een gewoon gesprek voeren. Als eerst hebben we ijs gemaakt van banaan. Lukte perfect. Daarna sap van selderij. De tip van de verkoper om het in stukken te snijden zodat het niet om het wormwiel vast zou lopen werkt ook goed.

Pluspunten

  • laag geluidsniveau; zeer laag toerental
  • gemakkelijk in en uit elkaar te halen
  • garantie 15 jr voor motor. 2+1 jaar voor de rest.
  • mooi uitziend aparaat
  • BPA-vrij

Minpunten

  • het ontbrken van de Nederlands handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer