Rowenta X-Plorer serie 85+ RR87D5

Rowenta X-Plorer serie 85+ RR87D5

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 219,00Bekijk alle aanbieders
p******@l******20-12-2025

Neemt werk uit handen

Ik heb een chronische ontsteking en dagelijks stofzuigen werd echt een opgave. Na veel lezen van reviews ben ik voor de Rowenta Xplorer S85+ gegaan. Onze steelstofzuiger is ook van Rowenta en daar zijn wij zeer tevreden over... Maar sinds wij de robotstofzuiger hebben valt er een last weg voor mij. Nu loop ik ongeveer nog 1x per week of soms 1x in de 2 weken met de steelstofzuiger achteraan. Ze Rowenta Xplorer S85 is lekker stil, je kan gewoon tv kijken terwijl die zijn werk doet... 40m2 doet die een kleine 45min over. Onze dochter neemt nog wel eens een halve zandbak mee naar binnen maar dit is zo opgeruimd door de Rowenta. Gewoon een gebied selecteren en ruimt het op tot de laatste kruimel! Ook even dweilen is geen probleem voor deze Rowenta. Laat geen nare strepen na en dat vind ik echt een pluspunt. Nu nog 1x per maand grondig dweilen met een sopje maar dat vind ik prima. Kortom een geweldig apparaat en bij twijfel gewoon doen. Je krijgt er geen spijt van alleen maar gemak!
Pluspunten
  • Stil
  • Dweilfunctie
  • Programmeerbaar
  • Tijd over
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken