De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 20 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson HushJet™ Mini Cool op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik ben over het algemeen tevreden over de Dyson HushJet Mini Cool. Het compacte formaat maakt hem makkelijk om mee te nemen en ondanks zijn grootte geeft hij een krachtige luchtstroom die voor fijne verkoeling zorgt. De bediening is eenvoudig en het design ziet er modern en luxe uit. Wel had ik verwacht dat hij stiller zou zijn; vooral op de hogere standen maakt hij meer geluid dan ik had gedacht. Ook loopt de batterij op de hoogste stand sneller leeg. Ondanks deze punten vind ik het een kwalitatief goede draagbare ventilator die prettig is om te gebruiken, vooral op warme dagen.
Ik ben erg blij met deze Dyson Hushjet. Door het compacte formaat past hij gemakkelijk in mijn tas en neem ik hem overal mee naartoe. Het meegeleverde koord is handig als je hem onderweg bij de hand wilt houden. Daarnaast ziet hij er mooi uit en voelt hij stevig aan. Ook vind ik het prettig dat de ventilatorkop draaibaar is, waardoor je de lucht gemakkelijk kunt richten. De zes verschillende standen werken goed en vooral de hoogste stand geeft echt een krachtige verkoeling. De accu gaat daarnaast lang mee, waardoor ik hem niet voortdurend hoef op te laden. Het enige minpuntje vind ik de prijs. Die is best fors voor een draagbare ventilator.
Ik ben erg blij met de Dyson Hushjet. Door het compacte formaat past hij gemakkelijk in mijn tas en neem ik hem overal mee naartoe. Het meegeleverde koord is handig als je hem onderweg bij de hand wilt houden. Daarnaast ziet hij er mooi en luxe uit. Ook vind ik het prettig dat de ventilatorkop draaibaar is, waardoor je de lucht gemakkelijk kunt richten. De zes verschillende standen werken goed en vooral de hoogste stand geeft echt een krachtige verkoeling. De accu gaat daarnaast lang mee, waardoor ik hem niet vaak hoef op te laden. Het enige minpuntje is de prijs. Die is best fors voor een draagbare ventilator.
Wat een power kan er uit zo'n klein apparaat komen! Echt super voor de echt warme dagen en hij was ook net op tijd hier binnen voor de hitte van laatst. Werkelijk ongelooflijk hoeveel wind deze krachtpatser kan verplaatsen. Doet zeker niet onder voor een grotere tafelventilator, laat staan dat hij zelfs nog krachtiger is.
Het opladen is zo gebeurt, binnen een mum van tijd zit hij weer helemaal vol.
1 ding wat dus echt opvalt is de hoeveelheid luchtstroom dit apparaat kan produceren. Op de hardste stand moet je zorgen dat je toupet niet afwaait... Tjonge, hier kan zelfs een airco niet aan tippen!
Op stand 1 en 2 is batterijduur zeker acceptabel, daarboven wordt het al snel een stuk minder, maar gaat alsnog prima een hele poos mee.
Wat het geluid betreft, als hij op de minimale stand staat (1) is het geluid nog te doen, maar zodra je al 1 niveau hoger gaat, begint hij toch echt lawaai te maken. Nou is dat buiten op het strand of op een festival niet heel erg, maar bijvoorbeeld op kantoor met meerdere mensen, is misschien stand 1 al teveel lawaai... Dat had dus wel iets beter gekund, maar goed het is dan wel een Dyson, die maken nou eenmaal wat meer kabaal. De kop van de Hushjet is draaibaar van schuin op je gericht wanneer je hem met de bijgeleverde standaard op tafel of bureau zet, maar hij kan ook recht omhoog gezet worden.
Het design is strak en elegant, iets wat je van Dyson mag verwachten, maar ergens lijkt het ook op een attribuut van Easy Toys, als je begrijpt wat ik bedoel ;-) Het draagkoord en etui zijn ook praktisch om deze handventilator om je nek te hangen of om mee te nemen.
Mocht je op zoek zijn naar een kleine en krachtige handventilator, is deze hushjet van Dyson een echte uitkomst, maar je moet dan het lawaai wel op de koop toe nemen.
Krachtig en geeft een goede verkoeling. Compact om mee te nemen en fijn in gebruik. Hij maakt alleen wel wat meer herrie dan je voorlief hebt. Dit vanaf stand 3.
Tijdens de warme dagen heeft deze ventilator echt voor extra comfort gezorgd. Verwacht geen airco die de ruimte afkoelt, maar de krachtige luchtstroom maakt het wel een stuk aangenamer. Het apparaat wordt compleet geleverd met handige accessoires, waardoor je direct aan de slag kunt. Wel viel me op dat de ventilator behoorlijk zwaar is, wat het verplaatsen minder gemakkelijk maakt. Ook produceert hij op de hogere standen veel geluid. Een gesprek voeren of televisie kijken is dan minder prettig. De aanschafprijs is fors, maar daar krijg je wel een krachtige en degelijk afgewerkte ventilator voor terug.
De roze kleur is echt fantastisch! Het draagkoordje is erg handig: je schuift het er heel gemakkelijk af, zodat je de ventilator stabiel op zijn standaard kunt neerzetten.
Toen het laatst 35 graden was, nam ik hem mee naar de bloedbank. Je kunt je de situatie wel voorstellen: een bus stampvol mensen en een verstikkende hitte daarbinnen. Gelukkig trok ik mijn Dyson tevoorschijn! Iedereen was direct jaloers en vond het een briljante vondst. Zelf moest ik wel even lachen toen ik hem pakte; thuis waren er namelijk al de nodige grappen gemaakt dat het apparaat verdacht veel op een Satisfyer lijkt 😂. Maar ach, de werking is in ieder geval écht satisfying!
Wat heel fijn is, is dat de laagste stand geen warme lucht verplaatst, maar meteen een heerlijk frisse bries geeft. Op de hoogste stand blaast hij zo hard dat je wimpers er bijna bij inschieten. Dat maakt hem perfect voor op je bureau om flink af te koelen. Wel hoor je hem behoorlijk hard blazen, dus echt stil is hij niet; daar ligt nog wel een kans voor verbetering. Daarnaast is het prijskaartje vrij stevig voor een compacte handventilator en was een kantelbare blaaskop een mooie extra geweest.
Naar een festival durf ik hem vanwege de mogelijke verwarring en grappige blikken nog niet zo goed mee te nemen 🤭, maar in de vakantiekoffer krijgt hij sowieso een vast plekje. Het is ideaal om overal schone en gefilterde lucht te hebben, zonder dat er direct zand in je gezicht wordt geblazen!
In de afgelopen bloedhete periode, was het een verademing om zo nu en dan eens te kunnen met de HushJet. Met het aanzetten hoor je het welbekende Dyson geluid, wat ook direct een minpunt is. Het geluid is bijna even hard als een stofzuiger.
Daarentegen komt er behoorlijk wat wind uit deze ventilator. Hij wint het met gemak van een tafelventilator, ook al is hij een stuk handzamer.
De Dyson HushJet Mini Cool koelt op zich prima en doet wat hij moet doen. Voor een compact apparaat merk je zeker dat hij wat verkoeling geeft, vooral als je hem dichtbij gebruikt.
Het grootste nadeel vind ik echter het geluid. Zelfs op een normale stand maakt hij veel lawaai. Het klinkt bijna alsof je een klein vliegtuig naast je hebt staan, waardoor het lastig is om hem tijdens het werken of ontspannen aan te laten staan.
Als het geluidsniveau lager was geweest, had ik veel enthousiaster geweest. De koelprestaties zijn prima, maar het harde geluid is voor mij een groot minpunt.
Deze handventilator van Dyson heeft een enorm vermogen, hoogste stand is bijna niet te doen, zeg maar dag tegen je kapsel. Die kracht komt ergens vandaan en dat verklaart waarom de ventilator zo zwaar is. Met voetsteuntje zet je hem eenvoudig op je bureau (staat overigens ook stevig zonder). Design is zeker mooi al zijn er ook mensen die denken dat het iets anders is. Koordje voor om je nek ziet er best luxe uit maar voegt wat mij betreft niks toe. Qua geluid is het echt een tegenvaller, rare piep ook.
Wat een top ding voor tijdens de warme dagen! Ik had niet eerder een handventilator gebruikt maar toen ik deze Dyson zag wilde ik hem gelijk hebben. Ik ben regelmatig buiten de deur en in de zomer veel op festivals, daar is deze echt onmisbaar geworden. Let wel, hij koelt niet actief maar je krijgt een flinke wind van voren.
In de doos zit het apparaat zelf, een houder om hem rechtop op een tafel te zetten, een lanyard om hem om je nek te hangen, een USB-C kabel en twee suede tasjes om alles in mee te nemen. Het apparaat zelf is compact maar behoorlijk krachtig. Er zijn 5 standen; van een fris briesje tot een serieuze wind. Daarnaast is er nog een tijdelijke booster functie maar dan moet je een knopje ingedrukt houden. De accu gaat zo'n 6 uur mee op de laagste stand en dat neemt natuurlijk af bij hogere standen. Je kunt hem opladen met die meegeleverde USB-C kabel en tegelijkertijd nog wel in stand 1 blijven gebruiken.
In dagelijks gebruik pak ik hem er gemakkelijk bij en heb je zo wat verkoeling. Hij maakt wel wat geluid, ook bij de laagste stand, maar ik had ook niet verwacht dat hij geruisloos zou zijn. Ik zou 'm niet op kantoor gebruiken om de laagste stand, tenzij je alleen zit. Je kunt de kop nog draaien naar een stand recht omhoog zodat als je hem om je nek hangt hij direct van onder een frisse wind geeft richting je gezicht.
Al met al erg tevreden over dit apparaat! Echt ontzettend handig tijdens de hittegolven.
Als iemand die regelmatig in de auto zit of op festivals of op beurzen rondloopt, vind ik in deze warme dagen een handventilator onmisbaar. Na het gebruik van een simpele vond ik het tijd om te upgraden naar deze van Dyson. Door het slanke, langwerpige ontwerp en het handige tasje neem ik hem makkelijk mee in mijn handtas. Hij is simpel en makkelijk te bedienen.
En het belangrijkste: hij blaast heerlijk verkoelende wind. Als ik in een rustige ruimte ben, hou ik het wel op snelheid 1 of 2, want bij 3, 4 en 5 maakt hij toch iets te veel geluid. Maar in een drukke ruimte of onderweg is dat helemaal geen probleem en heb ik liever een wat hardere wind (en stand 5 waait behoorlijk hard!) en meer verkoeling.
De accu gaat lang mee, perfect voor lange dagen. En als hij toch opraakte (of ik was ‘m vergeten op te laden), dan laadde ik hem in een powerbank weer heel snel op.
Ik gebruik de Dyson HushJet Mini inmiddels een tijdje, maar ik ben er eerlijk gezegd niet echt enthousiast over. Het compacte formaat is absoluut een pluspunt: hij is klein, makkelijk mee te nemen en daardoor handig voor onderweg of op reis. Ook de accuduur valt positief op. Alleen blijven de prestaties voor mij steken op degelijk in plaats van echt indrukwekkend.
Daar staan namelijk een paar duidelijke nadelen tegenover. Ondanks de naam is hij tijdens gebruik nog steeds behoorlijk hoorbaar. Daarnaast is de positionering beperkt, waardoor het soms lastig is om hem goed neer te zetten of de juiste stand te vinden, zeker omdat de luchtstraal niet heel breed is, maar wel heel sterk kan zijn. Het ontwerp is bovendien nogal opvallend en roept al snel associaties op met iets heel anders dan een ventilator. Dat levert misschien grappige reacties op, maar maakt het apparaat niet praktischer. En met de stevige prijs voelt de HushJet Mini vooral als een luxe aankoop.
Mijn conclusie is dan ook duidelijk: de Dyson HushJet Mini is een compacte ventilator met een lange accuduur, maar in de praktijk te beperkt en te duur om echt overtuigend te zijn. Zoek je vooral iets kleins en draagbaars, dan kan hij interessant zijn. Maar wie stilte, flexibiliteit en prijs-kwaliteit belangrijk vindt, kan beter verder kijken.
Ik heb deze mini-ventilator in huis gehaald met mijn komende vakantie naar China in gedachten. Vorige week kreeg ik de perfecte kans om hem alvast te testen tijdens de hitte hier. En ik ben verkocht! Wat me meteen opviel, is de kracht. Voor zo'n klein ding komt er een serieuze luchtstroom uit die direct verkoeling geeft. Het is niet te vergelijken met goedkopere modellen. Het koordje is ook een uitkomst. Ik zie mezelf al door de straten van Beijing lopen met dit ding om mijn nek.
De batterij ging ook de hele dag mee, wat ik niet had verwacht. Hij voelt stevig aan en is lekker stil. Na de ervaring van vorige week weet ik zeker dat dit het eerste is wat ik inpak. Als je een betrouwbare reisgenoot zoekt voor warme bestemmingen, is dit hem.
De Dyson HushJet Mini Cool is een compacte ventilator die verrassend veel kracht levert. De luchtstroom is sterk en zorgt zelfs op warme dagen snel voor verkoeling. Het lichte formaat maakt hem ideaal om mee te nemen in je tas of op reis en de accuduur is voor dagelijks gebruik prima. De afwerking voelt zoals je van Dyson mag verwachten: stevig en luxe. Wel vind ik dat hij op de hogere standen behoorlijk luid is. Juist omdat hij zo krachtig blaast, maakt hij ook meer geluid dan ik had verwacht. Voor buiten is dat geen probleem, maar in een stille ruimte valt het zeker op. Ondanks dat ben ik erg tevreden, want de krachtige verkoeling maakt voor mij veel goed.
De luchtstroom is sterk! Heerlijk om te verkoelen. Er zijn 5 standen dus hiermee maatwerk in welke mate je wilt verkoelen. Ik lees reactie over lawaai, maar ik kan mij daar niet in vinden, je hoort de motor licht en natuurlijk ook de luchtstroom die er razendsnel uit komt.
De mini hush jet wordt geleverd met een standaard die erg handig is om op je bureau of tafel te zetten. Ik vind dit persoonlijk veel beter dan een normale ventilator.
Ook zit er een houder bij voor om je nek, ik heb deze geprobeerd maar krijg de luchtstroom dan niet op mijn gezicht gericht, dus zie hier niet echt de toegevoegde waarde van in.
De bijgeleverde reisetui heeft ook niet veel toegevoegde waarde aangezien deze wellicht helpt tegen krassen maar niet stevig is voor vallen en stoten.
Wat ik minder vind is dat de luchtinstroom onderaan zit, bij het vasthouden blokker je deze dus makkelijk als je hand te laag zit.
Het design vind ik persoonlijk erg vreemd, ik vind het erg genant om deze uit mijn tas te halen of er in het openbaar mee te lopen. Verder is de kwaliteit van de materialen en bediening erg goed!
Opladen gaat snel, je kan de mini hush jet tijdens het. Opladen ook gebruiken echter alleen niet op de hoogste stand. Batterijduur is op de hoogste stand zeker een paar uur.
Een echte lifesaver met warm weer! De Dyson HushJet™ Mini Cool is klein, maar verrassend sterk. Ik had niet verwacht dat zo’n compact apparaat zoveel verkoeling zou geven.
De batterijduur is erg goed en het feit dat je hem om je nek kunt hangen maakt hem extra handig. Zo kan ik gewoon bezig blijven in huis en toch verkoeling voelen. Het design is mooi en de kwaliteit voelt zoals je van Dyson verwacht. Een product dat ik zeker blijf gebruiken.
Na gebruik van de Dyson HushJet ben ik vooral onder de indruk van de verkoeling. De lucht voelt echt koud aan en dat merk je direct, zeker vergeleken met een gewone ventilator. Voor zo’n klein apparaat levert hij verrassend veel vermogen. Hij ligt fijn in de hand, is compact en daardoor makkelijk mee te nemen. Het opladen verloopt snel en de accuduur is voldoende voor dagelijks gebruik.
Wel vind ik hem echt aan de luidruchtige kant, zelfs op de laagste stand. Ook heeft het ontwerp een vorm waardoor hij uit een tas gehaald even voor wat grappige opmerkingen kan zorgen. Ondanks die punten werkt hij uitstekend als draagbare mini airco. Maar door het geluid is deze retour gegaan.
Ik heb de Dyson HushJet™ Mini Cool nu een tijdje gebruikt. Voor mij persoonlijk een tegenvaller, ik licht graag toe waarom. Ik heb hem zelf vooral op het bureau gebruikt tijdens het werk. Dat kan, omdat ik in mijn eentje thuis werk. Hij maakt echter zo ontzettend veel lawaai, zelfs op de laagste stand, dat ik hem liever niet meer gebruik. In een openbare ruimte kun je hem dan ook echt niet gebruiken, tenzij er voldoende (en hard genoeg) omgevingsgeluid is. Het verschil tussen stand 1 en stand 2 is ook direct heel groot. In stand 1 is de luchstroom te laag, maar het geluid wel al relatief hoog. De volgende stand, stand 2, is echter meteen een stuk hoger. Als je hem dus goed wilt kunnen gebruiken, heb je direct last van het harde (en voor mij enorm storende) geluid. Het is ook een geluid dat je niet kunt negeren. Als je belt of zoals mij in een overleg zit, dan moet je hem uitzetten vanwege de geluidsoverlast. Maar genoeg geklaagd, want het blijft een Dyson, dus er zijn ook pluspunten 😊 Het ontwerp is echt heel mooi. Een straks design van hoge kwaliteit. Het is een slank apparaat en licht van gewicht. Hij ligt dan ook makkelijk in de hand. De kop kan worden gedraaid in een gewenste positie. De luchtstroom is echter recht vooruit, tenzij je hem op de hogere standen hebt staan. Je moet hem over het algemeen dus wel dichtbij en recht voor je houden. Hij wordt geleverd met enkele accessoires, wat gepast is voor deze prijs. Kortom: prima voor een festival of concert, maar daarbuiten zou ik hem niet aanraden. Er zijn vast betere alternatieven die minder doordringend geluid maken.
Ik keek er echt heel erg naar uit om dit product te ontvangen en het heeft me zeker niet teleurgesteld.
Zoals gewend van Dyson is het design heel erg mooi en voelt het kwalitatief heel erg goed aan, echt een kleine eyecatcher.
Het apparaat zelf doet waarvoor deze bedoeld is zonder extra poespas.
Je hoeft je geen zorgen te maken of per ongeluk je vinger of neus tegen de roterende bladen aankomt dus deze ventilator is super veilig voor iedereen.
Er komt een hoop kracht uit zo'n klein apparaatje, op de hoogste stand kun je op grote afstand het effect zelfs nog voelen.
Er had van mij wel een nog zachtere, in kracht en geluid, fluisterstand aanwezig mogen zijn.
Het opbergetui is ook erg handig, al passen de accessoires er niet bij.
Je kunt de ventilator stevig rechtop zetten, zowel met als zonder met de stekker aangesloten te zijn.
De houder waarmee je de ventilator om je nek kunt hangen zit ook erg fijn en zo heb je de ventilator altijd bij de hand. Je moet deze wel nog met één hand de goede kant uit richten.
Over het algemeen zullen stand 1 en 2 voldoende zijn in de praktijk en hierdoor gaat de accu best behoorlijk lang mee en het opladen gaat ook best vlot.