CuliStack® Pro Pannenset 12-delig

CuliStack® Pro Pannenset 12-delig

8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de CuliStack® Pro Pannenset 12-delig op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

l*****************@g********01-07-2026
Deze pannenset is een geweldig idee en bespaart inderdaad veel ruimte. De pannen zijn niet zwaar en makkelijk in gebruik. De afneembare handgrepen en de beschermende matjes voor inductiekookplaten zijn een fijne en handige toevoeging tegen krassen op onze kookplaat. Helaas is mijn ervaring echter dat de prestaties nog voor verbetering vatbaar zijn. 1) Ongelijkmatige warmteverdeling. Bij het bakken van vlees merkte ik dat sommige stukken sneller gaar waren dan andere. Ik moest de pan en het vlees dus steeds verplaatsen om dit op te lossen. 2) De coating van de pannen. Ik gebruikte de pannen heel voorzichtig, alleen houten en/of siliconen spatels tijdens het koken en de zachte kant van een spons om ze schoon te maken, en toch zie ik na 2 weken al kleine krasjes op het oppervlak. Ik vraag me af hoe deze pannen er na een jaar gebruik uit zullen zien. Al en al een heel gaaf concept waar ik erg enthousiast over was om te proberen, alleen hoop ik dat ze deze terugkoppeling meenemen om door te zetten naar een super product!
Maarten071201-07-2026

Fijne pannenset

Ik heb de CuliStack Pro pannenset de afgelopen tijd intensief gebruikt op een inductiekookplaat en ben erg tevreden. Het stapelbare ontwerp werkt uitstekend, waardoor de complete set verrassend weinig ruimte inneemt in de keukenkast. De afneembare ClickGrip-handgrepen klikken stevig vast en zijn eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. Op inductie warmen de pannen snel en gelijkmatig op, waardoor koken prettig en efficiënt verloopt. De PFAS-vrije anti-aanbaklaag doet goed zijn werk; ingrediënten bakken nauwelijks aan en ook met weinig olie of boter blijven de resultaten goed. Na het koken zijn de pannen eenvoudig schoon te maken, vaak is afspoelen met warm water en een zachte spons al voldoende. De afwerking voelt degelijk aan en de set heeft een luxe uitstraling. Door de verschillende pannen en kookpotten is de set veelzijdig genoeg voor dagelijks gebruik, van een snelle maaltijd tot een uitgebreid diner.
Pluspunten
  • Stapelbaar
  • Kwaliteit
K**********@o**********30-06-2026
Hele fijne pannenset. Heeft heel weinig opbergruimte nodig omdat het handvat los kan waardoor stapelen fantastisch gaat. Wij gebruiken hem op inductie en de pannen zijn heel snel warm en bakken niet aan. Pannen zijn ook lichtgewicht dus heel handzaam tijdens het koken en bakken ook niet aan. Even aanbijten en daarna in de oven is ook erg makkelijk in gebruik. Aldus een hele fijne pannenset en dus een echte aanrader.
Review.By.Denise30-06-2026

Slimme, ruimtebesparende set met een paar kleine minpuntjes

Bij de aanschaf vroeg ik me af of het opbergen van deze pannenset geen logistiek drama zou worden en of de samenstelling wel praktisch genoeg was. Die twijfels verdwenen gelukkig al snel. Als je het eenmaal één keer hebt uitgeprobeerd, klikt alles moeiteloos in elkaar. De set is een absolute uitkomst voor wie weinig kastruimte heeft; zelfs in de draaicarrousel van ons hoekkastje past het allemaal precies. Ideaal zijn ook de bijgeleverde inductiematjes. Deze voorkomen dat de pannen tijdens het koken gaan schuiven en beschermen het materiaal tegelijkertijd tegen krassen tijdens het stapelen. Over de kwaliteit ben ik zeer te spreken: de anti-aanbaklaag doet zijn werk uitstekend en de deksels sluiten nauwsluitend af. De afneembare handgrepen zijn wat mij betreft de grootste plus, je klikt ze simpel en zonder krassen op de rand, wat een hoop frustratie over in de weg zittende stelen in de keukenkast scheelt. Toch zijn er wel wat kritische kanttekeningen. De zijgrepen van de grote braadpan worden erg heet tijdens het koken. Ook zijn de gaatjes in de deksel net iets te grof, waardoor er bij het afgieten snel wat macaroni of spaghetti ontsnapt. De vaatwasser heb ik nog niet getest. Ik was de pannen na gebruik direct af om ze meteen weer op te kunnen bergen. Omdat je bijna de complete set nodig hebt om alles logisch in elkaar te passen, voorkom je op die manier dat je aanrecht of kast vol komt te staan met losse, onhandige stapeltjes.
Pluspunten
  • Ruimtebesparend
  • Makkelijk schoon te maken
  • Kookt goed
I******@g********30-06-2026
Ik ben erg blij met de CuliStack Pro pannenset. Het eerste wat mij opviel is hoe weinig ruimte de pannen innemen. Doordat je ze gemakkelijk op elkaar kunt stapelen en de ClickGrip-handgrepen los kunt halen, blijft mijn keukenkast veel netter dan voorheen. De handgrepen werken heel eenvoudig en klikken stevig vast, waardoor je tijdens het koken een veilig gevoel hebt. Ik kook op inductie en de pannen worden snel en gelijkmatig warm. Hierdoor bakt alles mooi egaal en hoef ik de temperatuur niet steeds aan te passen. Ook de PFAS-vrije anti-aanbaklaag werkt erg goed. Eten blijft bijna niet plakken, waardoor je minder olie of boter nodig hebt en de pannen na het koken ook heel makkelijk schoon te maken zijn. Vaak is een beetje warm water met afwasmiddel al genoeg. Daarnaast zien de pannen er erg mooi uit. Ze voelen stevig aan, zijn netjes afgewerkt en hebben een luxe uitstraling. De set is ook heel veelzijdig, omdat er voor bijna elk gerecht wel een geschikte pan tussen zit. Of ik nu pasta kook, groenten bak of een saus maak, ik pak altijd de juiste pan. Al met al vind ik dit een complete pannenset die niet alleen praktisch is, maar ook fijn kookt en er mooi uitziet. Ik zou deze set dan ook zeker aanraden.
r*****e****@h**********27-06-2026

Enorm fijne en handige pannenset

Wat een ruimte in de ladekast! We hadden altijd een hoop verschillende pannen wat zorgde voor een onoverzichtelijke rommelige kast, maar met deze zet is dat voorbij. Je kunt ze enorm handig stapelen en met de 2 los te halen hendels die je aan elke pan vast kan maken bespaar je een hoop ruimte! Daarnaast koken ze gewoon erg fijn (wij koken op gas) en zijn ze makkelijk schoon te maken. Wij kunnen de set niet meer wegdenken uit onze keuken!
Pluspunten
  • Makkelijk op te bergen
  • Ruimtebesparend
  • Makkelijk schoon te maken
KennyUG8826-06-2026

Wat een super set van een pannen

Na tijden van zoeken en reviews lezen over wat nou het beste is voor ons als gezin. Hebben wij deze set uiteindelijk gekregen. Wat deze set ideal maakt is de manier van stapelen waardoor het de ruimte van 1 pan in beslag neemt okal zijn het ui mijn hoofd 4 en dat is inclusief deksels. Daarnaast is de warmte verdeling ideal in de pan wij koken op inductie en onze oude pannen bakte een steak aan 1 kant klaar 😅. Als ik een minpunt moet bedenken dan is het dat je de pannen niet aan de oren kan vastpakken zonder een theedoek of iets bijvoorbeeld bij het legen van pasta water. Wat overigens weer ideaal is je hebt geen vergiet nodig de deksel hebben een gedeelte waar het water uitloopt. Maar ik dwaal af. Het vasthouden dat gaat dus niet want het word goed heet. Maar snap ook dat er geen rubber of plastic aan zit aangezien de pannen in de oven kunnen. We moeten nog genoeg uittesten maar zijn tot nu toe zeer tevreden !
Pluspunten
  • Goede warmte verdeling
  • Snel opgeruimd
  • Makkelijk schoon te maken
m**************@h**********26-06-2026
Heb deze pannenset mogen ontvangen en wat een prachtige set is dit, en als je de doos ziet kan je bijna niet geloven dat er zoveel pannen in zo een kleine verpakking passenm Dan het gebruik van de pannen, dit is erg fijn de pannen worden snel warm en koken erg fijn zonder dat er iets aanbrandt. De meegeleverde hendels zijn ook fijn en klemmen goed op de pannen maar beschadigen deze niet doordat ze voorzien zijn van rubber. na het koken was je ze gemakkelijk af en stapel je ze gemakkelijk op, hierdoor heb je dus minimale ruimte nodig voor deze pannen.
Daan7922-06-2026

Complete set

Wat een mooie pannenset. Wel goed onthouden hoe je ze moet stapelen. Deze 12-delige CuliStack pro set is makkelijk op te bergen en scheelt een hoop ruimte in je kast, vaatwasser en op de kookplaat/fornuis. De click grip handvatten zijn super makkelijk te bevestigen en zitten erg stevig vast. Loshalen is net zo makkelijk en daardoor bespaart dat ook ruimte. Ik gebruik ze elke dag en zijn nog als nieuw. Bakken niet aan en zijn makkelijk schoon te maken. Zowel met de hand als in de vaatwasser. Een complete set voor, hopelijk, jaren plezier in de keuken.
Pluspunten
  • Ruimtebesparend
  • ClickGrip
  • Kwaliteit
Minpunten
  • Volgorde van stapelen
V*****************@h**********21-06-2026
Na dagelijks gebruik ben ik erg tevreden over de CuliStack Pro pannenset. Wat voor mij direct opvalt, is hoeveel ruimte de set bespaart. Ik gebruikte hiervoor al een stapelbare pannenset, maar deze set is slimmer ontworpen. De pannen stapelen logisch op elkaar en doordat de grootste pan onderop zit, kun je de complete set in één keer verplaatsen. Dat maakt het opbergen in een lade erg praktisch. De afneembare ClickGrip-handgrepen werken uitstekend. Ze klikken eenvoudig vast en zijn net zo gemakkelijk weer los te maken. Tijdens het koken voelen ze stevig en betrouwbaar aan. Op mijn inductiekookplaat presteren de pannen ook erg goed. De kookplaat herkent de pannen direct en de warmteverdeling voelt gelijkmatig aan. De PFAS-vrije anti-aanbaklaag doet precies wat je ervan verwacht. Tot nu toe heb ik geen problemen gehad met aanbakken en koken gaat daardoor erg prettig. Ook het schoonmaken is eenvoudig. Ik was de pannen met de hand af om ze zo lang mogelijk mooi te houden en dat kost nauwelijks moeite. Het grootste voordeel van deze set is voor mij de combinatie van ruimtebesparing en gebruiksgemak. Het enige kleine nadeel is dat je even moet onthouden in welke volgorde de pannen opgestapeld moeten worden. In het begin is dat soms een kleine puzzel. Verder is dit een zeer complete en kwalitatieve pannenset waar ik veel plezier van heb.