De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal OptiGrill+ GC717D - Intelligente Contactgrill - RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Onlangs heb ik deze mooie Tefal Grill gekocht en heb hier voor nu alleen nog maar tosti’s mee gemaakt. Als je hem aan zet gaat het lampje knipperen en je hoort een piep als die klaar is. En dan als je hem gebruikt voor tosti’s of vlees dan gaat die meerdere keren piepen en dat gaat op rare, medium, well done. Ik vind dit zeer gemakkelijk en krijg de beste tosti’s er uit.
Ik kan niet wachten om er een biefstukje mee te maken
MogelijkhedenGoed
GebruiksvriendelijkheidUitstekend
DegelijkheidUitstekend
Pluspunten
Duidelijk wanneer het over gaat op de volgende stand
Ideaal voor het bakken van vlees groente en tosti, wil nooit meer iets anders
Het scheel veel kast ruimte omdat je nu voor veel dingen maar 1 apparaat nodig heb
Pluspunten
Compact
Prima bak kwaliteit
Prima om je biefstuk precies goed medium te bakken
De Tefal Opti + grill GC718D voor de kerst gekocht en daar zeer tevreden en blij mee , zowel voor broodjes , tosti als voor vlees en vis . Super handig dat hij aangeeft middels een signaal hoever het vlees gaar is . En super dat het vet afgevoerd word middels de aflopende onderplaat en de opvangbak . Dat maakt het schoonmaken een stuk makkelijker en sneller . Gebruik hem nu minimaal 2 keer in de week en steeds met een goed resultaat .