Tefal Excellence hapjespan + deksel 24 cm - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Excellence hapjespan + deksel 24 cm op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

njr041023@gmail.com 06-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

8,0
Fijne pan om verschillende gerechten in te bereiden, wel is de pan wat zwaar om vast te houden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bacchus 04-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

9,0
Geluk gehad deze pan te mogen testen! En echt niet om deze reden maar de pan is echt heel fijn. De antiaanbaklaag van Tefal werkt gewoon erg goed. Hapjespan is geschikt voor van alles. Vlees/vis braden, pastasaus, groente bakken, stoven etc. Is wel behoorlijk aan de prijs maar uiteindelijk win je erop denk ik. Voor mij in ieder geval beter dan mijn andere pannen

Pluspunten

  • Antiaanbaklaag
  • Veelzijdig

Minpunten

  • Iets zwaar voor 1 hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Lin851 03-05-2021
  • Product gekocht

Fijne pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

9,0
In mijn eeuwig durende zoektocht naar een echt fijne hapjespan, heb ik besloten om mijn budget toch maar iets te verhogen. En ik moet zeggen, tot nu toe lijkt dat een goede beslissing. Je voelt al als je de pan pakt dat het echt een degelijke pan is. Zwaar, maar wel goed hanteerbaar. De handige thermospot is ideaal voor mensen zoals ik die geen geduld hebben. Je ziet nu precies wanneer het in de pan kan. Normaal ben ik daar veel te snel mee, met als resultaat niet altijd het gewenste krokante laagje..
Ondanks dat de binnenkant wat ruw aanvoelt is de pan super makkelijk schoon te maken. En de deksel maakt het helemaal af. (tip; super leuk om te zien hoe popcorn popt in deze pan!) Aanrader dus!

Pluspunten

  • Thermospot
  • Stevige pan

Minpunten

  • Voor sommige misschien te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RuthNL 03-05-2021
  • Product getest

Hele fijne hapjespan

Geschreven voor: Tefal Excellence hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

8,0
Een ideale hapjes pan, de pan is qua formaat precies goed, niet zwaar.
Snel op temperatuur en bakt niet aan.
Heel handig dat je de dop open kun draaien voor evt stoom vrij te laten of niet.
Een aanrader!

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Debbie427 30-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hele fijne hapjespan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

9,0
Wat een onwijs fijne hapjespan, goed formaat en niet te zwaar.
De pan is snel op temperatuur en dankzij de goedwerkende anti-aanbaklaag is hij makkelijk schoon te maken.
Ik gebruik geen andere hapjespan meer!

Pluspunten

  • Anti Aanbaklaag
  • stoom eruit laten (of niet) via deksel
  • Niet zwaar
  • Snel warm

Minpunten

  • Knop wordt heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annekiest 26-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel praktisch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

10,0
Pan is heel handig voor eenpansgerechten en door de daarknop van de deksel kun je kiezen om wel of niet het stoom in de pan te laten. Erg handig! Hij bakt niet aan en is snel op de ideale temperatuur.

Pluspunten

  • bakt niet aan
  • gemakkelijk schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dafne 21-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijne pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

8,0
De bodem is dik en je kunt goed in de pan roeren, het eten wordt gelijkmatig warm. Klein nadeel is dat het midden hoger is, dus dat de olie wegloopt naar de zijkanten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

shireen82 21-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

zware in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

7,0
Het is een mooie grote pan. Je kan er fijn het eten in op scheppen en het eten word en goed en gelijdelijk in gaar. Helaas ligt hij wel zwaar in de hand

Pluspunten

  • eten word geleidelijk warm

Minpunten

  • zwaar in de hand

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Arianne 16-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

8,0
Ik had nog geen ervaring met een hapjespan, maar door het koken met deze pan ben ik overtuigd hoor, wat een handige pan. Hij is wel wat aan de ruime kant voor mijn tweepersoons huishouden en ook wat zwaar, maar dat heb je natuurlijk al snel met zo’n robuuste pan. Je krijgt echt het gevoel dat de pan zowat onverwoestbaar is. Ik was alleen maar met de vaatwasser af en gelukkig is deze pan daar ook geschikt voor, hij heeft sowieso een erg krasvaste anti-aanbaklaag. De rode punt voegt voor mij niks toe, ik heb ook geen idee wat ik zou moeten zien veranderen als de pan heet genoeg is. Het opwarmen duurt wel langer dan ik gewend was met mijn dunne pannen. Een pan met glazen deksel is even wennen, ik hoop dat die mijn onhandigheid overleeft ;)

Pluspunten

  • Erg krasvast

Minpunten

  • Glazen deksel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

FamLoos 16-04-2021
  • Product getest

Degelijk en functioneel

Geschreven voor: Tefal Excellence hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

9,0
Ik mocht in deze pan testen en er een Review over
schrijven. Het is een robuuste pan die niet te zwaar is en goed te hanteren is. De glazen deksel Heeft een handige optie om stel door te laten. Bij het maken van een pastasaus is dit heel handig zodat de saus goed kan inkoken. De indicator in het midden van de pan is heel handig . Wanneer de pan heet genoeg is verdwijnt het symbool van de zandloper en kun je de ingrediënten in de pan doen. Dit heb ik onder meer uitgeprobeerd bij het aanraden van kip. Ontzettend handig. De pan is groot genoeg voor ons huishouden van vier personen. Hoewel de pan in de vaatwasser mag, was ik deze liever met de hand af. Dit gaat heel gemakkelijk. Het grootste voordeel van deze pan is dat je zonder problemen gebruik kunt maken van metalen spatels en opscheplepels. Ik heb dit getest en er was geen enkele kras te zien. Ideaal!

Pluspunten

  • Krasvast, zelfs bij metalen keukengerei
  • Duurzaam en robuust
  • Deksel met mogelijkheid tot open zetten

Minpunten

  • Zware pan

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marloes 16-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Multifunctionele hapjespan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

9,0
Ik ben erg fan van deze Tefal hapjespan. Ik heb de pan nu ongeveer een week in huis en gebruik bijna geen andere pan meer. Ik was een beetje bang dat de pan net iets te klein zou zijn, maar dat valt erg mee. Zeker voor twee personen is 24cm een prima grootte. De pan is niet zwaar en makkelijk schoon te maken. Het heeft een goede anti-aanbaklaag en bakt daardoor erg fijn. Daarnaast vind ik het schuifje in de deksel (wel of geen lucht doorlaten) erg handig. De rode stip in het midden ter indicatie of de pan heet genoeg is vind ik niet veel meerwaarde hebben. Pan warmt sowieso snel op. Vrijwel alles is in deze pan te maken. Al met al dus de ideale hapjespan!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ADB 16-04-2021
  • Product getest

Ideale pan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

10,0
Ik heb dit product nu een week in huis om te testen. Wat mij meteen opviel was de hoogte van de hapjespan, deze is hoger dan standaard, ideaal! Het is een stevige pan met dikke bodem, aanbranden gebeurt hierdoor niet. Ik heb al meerdere gerechten bereid, alles was goed te bereiden. Er zit een deksel bij die je dicht en open kan zetten, heel handig als je bijvoorbeeld iets wil laten suddrren. Als je van zware pannen met een dikke bodem houdt is dit echt een aanrader!

Pluspunten

  • Hoge rand
  • Wordt goed heet
  • Deksel met 2 standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer