Tefal XL Force koekenpan 28 cm - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal XL Force koekenpan 28 cm op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjan 25-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Grote handige koekenpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal XL Force koekenpan 28 cm

Algemene score

7,0
Sinds een paar weken hebben wij deze pan in gebruik. Het is een grote koekenpan met een hoge rand. Dit is vooral heel fijn bij grote hoeveelheden of bij gerechten waarbij het wat spettert met olie of vet. Er zit een Thermo-signal in, waardoor je weet wanneer de pan heet genoeg is, zoals bij meer pannen van Tefal. De pan is niet zwaar en is gemakkelijk schoon te maken. Wel had de pan al een paar kleine beschadigingen toen ik deze in een pakket ontving.

Pluspunten

  • Fijne hoge rand
  • Lichte pan

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sandramarije 24-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

prima pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal XL Force koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Deze koekenpan heb ik mogen testen en ik vind em geweldig!
Een fijne hoge rand waardoor knoeien minder is.
De anti aanbaklaag zorgt er voor dat er maar weinig boter/olie gebruikt hoeft te worden.
De pan voelt degelijk aan en ligt goed in de hand.
Hij heeft ook een goed formaat.. Niet te klein, maar zeker ook niet te groot.

Pluspunten

  • goede anti aanbaklaag
  • degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriette 24-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal XL Force koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Deze koekenpan is ideaal voor ons gezin van 5 personen. Groot genoeg voor vlees, gebakken aardappelen of een eenpansgerecht. De rand is extra hoog, waardoor je minder spetters op het fornuis krijgt. De antiaanbaklaag is super, er is tot nu toe nog niks aangebrand, en je hoeft maar heel weinig vet te gebruiken. De pan is niet zwaar maar ligt toch lekker in de hand door de stevige steel. Kortom, een fantastische pan, ik gebruik hem vrijwel dagelijks!

Pluspunten

  • extra hoge rand
  • goede antiaanbaklaag
  • groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ViSassie 23-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hapjespan tefal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal XL Force koekenpan 28 cm

Algemene score

7,0
Wat een fijne pan. Anti aanbak laag werkt goed, aardappeltjes worden heerlijk knapperig. Pan is makkelijk schoon te houden. Echt een fijne pan.

Pluspunten

  • anti aanbak laag
  • makkelijk schoon

Minpunten

  • onderkant wordt zwart

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Ronnat 20-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldige pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal XL Force koekenpan 28 cm

Algemene score

10,0
Een goed in de hand liggende hapjespan. De warmte indicator is erg prettig en de anti aanbaklaag zorgt ervoor dat er minder vet gebruikt hoeft te worden.

Heb meerdere gerechten bereid in de pan en ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Warmte indicator
  • Goede aanbaklaag
  • Fijn in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KellydeG 17-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne pan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal XL Force koekenpan 28 cm

Algemene score

8,0
Ik vind het een fijne pan die makkelijk in gebruik is. Er zit een goede anti aanbaklaag in waardoor je weinig boter of olie nodig hebt en het eten niet aanbakt.
De hitte wordt goed verspreid over de pan.
Ook is de pan gemakkelijk schoon te maken omdat het eten niet aanbrand en aan de pan blijft plakken.
Ik ben tevreden!

Pluspunten

  • Weinig boter of olie nodig
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lillxangel 12-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal XL Force koekenpan 28 cm

Algemene score

10,0
Persoonlijk vind ik dit een hele fijne pan!
Makkelijk in gebruik en ook makkelijk schoon te maken. Daarnaast een fraai design die niet te zwaar in de hand ligt, bakt niet aan! Echt een aanrader

Plus
-bakt niet aan
-makkelijk schoon te maken
-geen zware pan

Min
-geen minpunten kunnen ontdekken

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Niet zwaar
  • Bakt niet aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**a@g**l.com 09-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne pan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal XL Force koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Deze koekenpan is een aanvulling op mijn collectie. Door de grootte past er een flinke hoeveelheid eten in en hij staat stabiel op mijn gasfornuis. De pan warmt snel op en bakt zowel vlees als aardappels en deegproducten mooi en egaal bruin binnen een snel tijdsbestek. De thermospot in het midden is een handige toevoeging.
De pan kan in de vaatwasser, maar zal een langere levensduur hebben wanneer deze met de hand afgewassen wordt. Dit is helemaal geen probleem. Door de coating in de pan is deze makkelijk en snel schoon te maken.
Na een aantal keer gebruik is er nog geen krasje te zien.

Pluspunten

  • makkelijk schoonmaken
  • bakt mooi bruin

Minpunten

  • minder goed als hij in de vaatwasser gaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Speh 07-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Uitstekende pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal XL Force koekenpan 28 cm

Algemene score

8,0
Het is een mooie grote pan. De randen zijn mooi hoog . Dat scheelt vet spetters op het fornuis. De handgreep ligt goed in de hand. Uistekende pan dus.

Pluspunten

  • handgreep
  • hoge rand

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wendy624 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top pan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal XL Force koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Wat een geweldige pan!
Hij is licht qua gewicht, maar ligt oerdegelijk in de hand en op het fornuis.
De hoge rand is fantastisch, waardoor je een groter gerecht of een gerecht met saus hierin kunt bereiden zonder problemen!
Enige minpuntje: Hoewel het wel kan en mag wordt het gebruik in de afwasmachine afgeraden...

Pluspunten

  • Hoge rand
  • Degelijke kwaliteit

Minpunten

  • Liever niet in afwasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**p@d**k.nl 06-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Hoe een lichtwicht een zwaargewicht is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal XL Force koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Super pan, een licht gewicht die in zn prestaties zeker de naam zwaar gewicht moet dragen. Snel warm en voor zien van een hoge rand wat ideaal is bij het gebruik. Al verschillende gerechten mee klaar gemaakt en bakt net zo makkelijk groeten, vlees of vis. Heb er een heerlijke stroganof saus mee gemaakt! Top product! Niet twijfelen!

Pluspunten

  • Snel warm
  • Hoge rand
  • Bakt niet aan
  • Voor groente, vlees en vis
  • weinig vet nodig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

d**e@g**l.com 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Ideale pan voor het gezin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal XL Force koekenpan 28 cm

Algemene score

8,0
Deze koekenpan bevalt echt heel erg goed. We hebben hem nu een aantal weken, maar het is echt een top pan! De rand is net iets hoger dan onze andere koekenpannen, waardoor het net even iets gemakkelijker is om grote porties voor ons gezin klaar te maken. Hij wordt ook erg snel warm, waardoor je niet zo lang hoeft te wachten tot je een beetje fatsoenlijk kunt bakken. Ik ben tot nu toe echt erg tevreden!

Pluspunten

  • Hoge rand
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shnna89 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne en goede pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal XL Force koekenpan 28 cm

Algemene score

8,0
Het is een mooie pan die erg makkelijk in de hand ligt. Hij kookt erg fijn en is naderhand erg makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Mooi dessign
  • ligt makkelijk in de hand
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer