Tefal XL Force pannenkoekpan 25 cm - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal XL Force pannenkoekpan 25 cm op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F**a@g**l.com 06-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fijne pa

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne pannenkoekenpan. Makkelijk in gebruik tijdens het bakken. De pan is goed rond te draaien zonder dat het beslag overal heen klotst. De pan wordt gelijkmatig warm en heeft een handige spot waarop je kunt zien of hij warm genoeg is.
Daarnaast is de pan gemakkelijk schoon te maken. De anti aanbaklaak blijft er vooralsnog goed op zitten.

Reageer

marktilburg 31-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pannenkoekenpan die hemelse pannenkoeken maakt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze koekenpan is perfect voor het maken van pannenkoeken. Bij mijn vorige koekenpan was het succes verschillend. Bij deze koekenpan is het resultaat altijd zeer goed. Deze pan heb ik nu ongeveer 10 keer gebruikt en ziet er nog steeds uit als nieuw.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tonydavid14 31-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Voor iedere pannenkoekenliefhebber een goede investering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze pan mogen testen en ik moet zeggen hij bevalt prima!

De pan is ondanks zijn minimale gewicht zeer degelijk. De pannenkoeken uit deze pan zijn altijd zeer goed en lekker. De pannenkoeken bakken niet aan in deze pan.

De kwaliteit van de pan heeft mij positief verrast. Ik heb hem nu al een aantal weken in gebruik en er zijn nog geen beschadigingen op te zien.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Jammer geen andere vormen beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniella1984 28-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Super fijn product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne pannenkoeken pan. Te gebruiken zonder boter of olie bakt niet aan. Perfect formaat pannenkoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miejannie 25-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne pannenkoekenpan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Sinds een paar weken hebben wij deze pan in gebruik. We bakken vaak pannenkoeken en we deden dit altijd in een gewone koekenpan. We mochten deze pan testen en we zijn om. Deze pan van Tefal is licht en handzaam, het is eenvoudig om de pannenkoek om te draaien of te gooien. De antiaanbaklaag is fijn, prettig. En ook het Thermosignal dat de pan goed heet is, is fijn. We gebruiken de pan regelmatig. Zeker een aanrader. Neemt weinig ruimte in beslag en is eenvoudig schoon te maken.

Pluspunten

  • Eenvoudig schoon te maken
  • Gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sandramarije 24-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

fijne pan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze pan mogen testen en ik moet zeggen hij bevalt prima!
Pan is niet te zwaar, maar voelt zeker degelijk aan.
De anti aanbaklaag werkt prima en boter is bijna niet nodig.
Het eten glijd er zo uit!
Ik heb veel plezier van deze pan en de pannenkoeken lukken goed.
Ik heb er zelfs ook lekker eieren met spek in gebakken..
Pan word lekker snel heet en is een topper

Pluspunten

  • goede aanbaklaag
  • niet te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

h**d@h**l.com 24-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Meestal bakte ik pannenkoeken in een 'gewone' koekenpan, maar in deze pannenkoekenpan gaat het echt veel handiger. Door de lage rand kun je met een spatel goed onder de pannenkoeken komen om hem om te draaien. En ook in de lucht gooien gaat prima! De antiaanbaklaag is heel fijn, ik hoefde maar weinig boter te gebruiken en toch is er geen enkele pannenkoek aangebrand. Het handvat voelt stevig aan, ligt lekker in de hand. Een echte aanrader voor wie regelmatig pannenkoeken bakt!

Pluspunten

  • lage rand
  • goede antiaanbaklaag

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ViSassie 23-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super pan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was al een tijdje aan het denken om een speciale pan voor pannenkoeken te kopen. Maar elke keer kwam het er niet van. Nu mocht ik het testen. Wat is dit geweldig. Zo fijn om te gebruiken. Het kan met pannenkoeken, maar ook een eitje is goed te doen. Makkelijk schoon te maken. Echt heel goed deze pan

Pluspunten

  • licht
  • makkelijk in gebruik
  • anti aanbak

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

t**e@g**l.com 23-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfecte pan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfecte pan. Voor veel meer dan pannenkoeken te gebruiken. Een eitje bakken ook perfect. Lekker licht in gebruik. Makkelijk af te wassen.

Pluspunten

  • Licht in gebruik
  • Makkelijk reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnat 20-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super pannenkoeken pan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze pan doet wat hij beloofd. Op een makkelijke manier pannenkoeken bakken en doordat hij licht van gewicht is, is het flippen van de pannenkoek erg makkelijk. De warmte indicator werkt erg prettig en de anti aanbaklaag is stevig.
Een absolute aanrader voor wie graag pannenkoeken bakt.

Pluspunten

  • Goede aanbaklaag
  • Licht van gewicht
  • Warmte indicator
  • Goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KellydeG 17-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne pan!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een fijne pan voor het bakken van pannenkoeken! Door de goede anti aanbaklaag blijven de pannenkoeken niet plakken aan de pan en bakken dus niet aan. Hierdoor gaat het omdraaien makkelijk. De pan is ook licht wat ook fijn is voor het omdraaien.
Als ik een nadeel moet aangeven zou dat de rand van de pan kunnen zijn. Als je van dikke pannenkoeken houdt is de rand te laag. Wij persoonlijk houden daar niet van, dus voor ons is de pan prima!
Ik ben tevreden!

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Goede anti aanbaklaag
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

f**p@d**k.nl 15-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Zelfs de eerste pannnenkoek gaat lukken met deze pan !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top product om eenvoudig een eitje of omelet te bakken. Maar ook voor pannenkoeken. Met deze pan weetje zeker dat de eerste pannenkoek lukt en niet hoeft weg te gooien zoals bij veel andere pannen. Zelf bij mijn zoon lukt het om pannenkoeken te bakken,

Pluspunten

  • Snel warm
  • Gemakkelijk
  • Bakt niet aan
  • licht gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shnna89 13-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een hele fijne lichtgewicht pan, werkt makkelijk en goed. Pannenkoeken (en omeletten e.d.) maken wordt een feestje. Daarna ook erg makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lillxangel 12-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze pan mogen testen en ben blij verrast! Het is een lichte pan die makkelijk in de hand ligt en pannenkoeken bakken niet aan!
Ook is de pan makkelijk schoon te maken.
Enige nadeel is de rand, deze is eigenlijk iets te laag.. dit merk je vooral met wat dikkere of gevulde pannenkoeken.
Verder, prima pan!

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Bakt niet aan

Minpunten

  • Te lage rand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**e@g**l.com 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Verrassend fijne pan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb nog nooit een speciale pannenkoekenpan gebruikt, dit was de eerste keer, maar het is zeker een aanrader! Ik heb een gezin met 2 kleine kindjes dus bak toch wel wekelijks pannenkoeken. Ik kon veel minder boter gebruiken, waardoor de pannenkoeken veel minder vet waren. Het deeg plakt niet aan de pan vast. Ook het omdraaien van de pannenkoeken gaat een stuk makkelijker door de lage rand. Ik ben er heel blij mee en ga er denk ik nog eentje bij kopen!

Pluspunten

  • weinig boter nodig
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer