Tefal Pierre Gagnaire - Koekenpan - 28 cm - RVS - Titanium anti-aanbaklaag

Tefal Pierre Gagnaire - Koekenpan - 28 cm - RVS - Titanium anti-aanbaklaag

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 62,69Bekijk alle aanbieders
Mooie degelijke koekenpan31-07-2021

Heerlijke koekenpan

In de laatste week van juni heb ik deze prachtige pan mogen ontvangen om te testen voor the Insiders. Bij het uitpakken van de doos was ik al aardig enthousiast. De pan zag er mooi uit, was wel wat aan de zware kant, en ik had al meteen zin om te gaan koken, maar het was nog veel te vroeg. Toen ik hem vervolgens gebruikte voor het avondeten, vond ik het een superfijne pan. De pan is ideaal om vlees in aan te braden en vervolgens te laten sudderen (ik had gelukkig wel een passende deksel in huis) om als laatste de saus te maken met het bakvocht. Na het koken komt natuurlijk het minder leuke gedeelte van het schoonmaken. En omdat ik daar niet zo'n grote fan van ben heb ik dat dus ook uitgesteld... Maar ook een dag later was de pan nog heel makkelijk schoon te maken. Zelfs de aangekoekte resten waren in een mum van tijd verleden tijd. Oftewel een ontzettend positieve ervaring. Kanttekening is wel dat het drogen van het handvat iets lastiger is wegen een opening bij de steel aanzet. Maar dat kan de pret echt niet drukken!
Pluspunten
  • Ideaal voor sauzen
  • Fijne diepte
  • Hij mag in de oven
  • Tefal hot spot
  • Geschikt voor alle hittebronnen
Minpunten
  • Geen deksel bijgeleverd
  • Iets aan de zware kant
  • Handvat lastig te drogen