Tefal Unlimited hapjespan + deksel 24 cm - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Unlimited hapjespan + deksel 24 cm op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kathleen 22-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

9,0
Heerlijke pan voor eenpansgerechten. Mooie vlakke bodem en hoge randen en toch vlot op je bord.

Niet teveel vet nodig en echt een stevige pan van hoge kwaliteit. Fijn koken op inductie!

Pluspunten

  • Vlakke bodem
  • Hoge randen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaj123 19-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een geweldige pan onder de pannen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

9,0
Deze pan is een geweldig exemplaar onder de pannen.
Wat een geweldige pan, echt een verademing ! Deze hapjespan is 24 cm doorsnee, en heeft een hoge rand. Ook is de bodem goed plat dus ideaal voor inductie. De bijbehorende glazen deksel sluit de pan goed af.
Deze pan heeft een temperatuurspot in het midden dus je weet wanneer de pan op de juiste temperatuur is om ermee aan de slag te gaan.
Deze pan geschikt voor alle warmtebronnen en kan in de oven tot 170 graden.
Het schoon maken van deze pan is in een handomdraai gedaan, ideaal.
Een geweldige pan voor al je gerechten!

Pluspunten

  • hoge rand
  • goed sluitende deksel
  • makkelijk te reinigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

p**n@l**e.nl 18-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede hapjespan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

10,0
Zeker een aanrader deze pan.

De pan is handig in gebruik en kwalitatief goed. Het is een stevige pan. Wel wat zwaar. Een mooi formaat pan die ook te gebruiken is voor inductie. De pan warmt goed op en met de bijgeleverde deksel kun je hem goed afsluiten.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Stevig

Minpunten

  • Wat zwaar

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Annemarie 16-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne hapjespan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

9,0
We hebben de Tefal Unlimited hapjespan al enige tijd in gebruik. Wat een verademing ! Deze hapjespan is 24 cm doorsnee, goede platte bodem en hoge rand. Er zit een glazen deksel bij die perfect sluit op de pan. Ook de temperatuur spot in het midden werkt ideaal; zodra de zandloper rood/weg is dan heeft de pan de juiste temperatuur.
Verder is de pan geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie en hij kan zelfs in de oven tot 170 graden.
Conclusie: het is een ideale pan voor al je gerechten!

Pluspunten

  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Fijne hoge rand

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Irene 15-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Eenvoudigweg een toppan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

8,0
Eenvoudigweg een toppan! De antiaanbaklaag is prima, hij ziet er mooi uit en er zit een goed passende deksel bij. De eerste weken maakte de pan wat vreemde geluiden, maar die fase is inmiddels voorbij. Koken is weer een feestje! Geen vis meer die gehecht raakt aan de pan, geen groenten meer die liever in de pan willen blijven..

Pluspunten

  • goede anti-aanbaklaag
  • Weinig olie/boter nodig
  • Stevig
  • Incl deksel

Minpunten

  • in het begin maakte de pan geluid

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wabby79 14-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

9,0
Een fijne pan die voor bijna alle gerechten te gebruiken is. Warmt goed op, ik kook op inductie.
Goede anti-aanbaklaag en niet te zwaar.
Prettig dat hij in de vaatwasser kan.
Ik ben er erg tevreden over

Pluspunten

  • Warmt goed op
  • Goede anti-aanbaklaag
  • Niet te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hellen 13-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Erg goede hapjespan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

9,0
Deze hapjespan staat bijna elke dag op het fornuis. Juist het iets kleinere formaat (ik heb meestal 28 cm) is fijn. Scheelt ruimte op het fornuis, terwijl hij door de hoge rand ruim genoeg is voor de gerechten. Hij oogt en voelt degelijk en kwalitatief goed aan. Door de zilver kleurige details misstaat hij niet op tafel. De Thermo-Signal in de bodem van de hapjespan is ideaal om de juiste temperatuur te bepalen voordat de ingrediënten toegevoegd worden. Het advies is om de pan met de hand af te wassen voor een optimale levensduur. Door de sterke Titanium coating is dat ook geen enkel probleem. Ik kook op gas, maar deze is ook zeer geschikt voor inductie koken. Er zit een stevige glazen deksel bij met luchtgaatje.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Noor de Jong 13-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Pan die doet wat ze beloven!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

9,0
De pan is super fijn in gebruik, de anti-aanbaklaag doet zijn werk heel goed. De rand is lekker hoog waardoor je grote hoeveelheden eten kunt bereiden, vooral eenpansgerechten zijn erg fijn om te maken. De pan is wel wat zwaar, dus niet geschikt om te 'wokken': je moet het eten echt omscheppen of omroeren, dit vind ik niet erg omdat ik een aparte wokpan heb. Ook een beetje een minpuntje (en een luxeprobleem), om je aanbaklaag te beschermen wordt aangeraden om de pan met de hand af te wassen en niet in de vaatwasser te doen.

Pluspunten

  • Groot genoeg, met hoge rand
  • Erg fijne anti-aanbaklaag

Minpunten

  • Wat aan de zware kant
  • Handafwas voor langer gebruik nodig

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Lie 11-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

9,0
Hele fijne hapjespan. Het vlees werd heel mooi gegaard. Heel handig dat die in de vaatwasser kan. En dat die aangeeft wanneer de pan warm genoeg is voor gebruik. Fijn dat de rand zo hoog is daardoor knoei je minder.

Pluspunten

  • Kan in vaatwasser
  • Goed aanbaklaag

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jelle102 09-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Manusje-van-alles

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

8,0
Een hapjespan zat initieel niet in ons arsenaal, maar we zouden niet meer zonder kunnen. We gebruiken ‘m echt voor van alles en nog wat: wortelen of andere groenten stomen in boter met een beetje water, dikke stukken vlees bakken of eenpansgerechten met een saus bereiden. De hoge rand en het meegeleverde deksel zorgen ervoor dat al die dingen een stuk makkelijker willen lukken – ideaal dus. De rode bol die aangeeft of de pan al op temperatuur is, is vooral handig om vlees te bakken. Je weet precies wanneer je dat in de pan kunt leggen om het goed dicht te schroeien.

Pluspunten

  • Meegeleverde deksel
  • Rode bol voor temperatuur

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Alida D 08-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijne veelzijdige hapjespan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

10,0
Op de verpakking van de pan wordt al veel informatie gegeven: de Tefal Unlimited Hapjespan kan op alle verwarmingsbronnen dus inclusief inductie. De pan heeft een deksel en heeft een diameter van 24 cm. De pan heeft een goede anti-aanbak en krasbestendige coating (Titanium Anti Scratch). De pan kan eventueel in de vaatwasser, hoewel met de hand afwassen gemakkelijk gaat (zachte spons en vloeibaar afwasmiddel) en voor wat betreft de slijtage de voorkeur heeft. Het blijkt dat de pan recycleerbaar (exclusief handvat) is.

Voor het eerste gebruik moet de pan (vanzelfsprekend) worden afgewassen, waarna de antiaanbaklaag ingewreven moet worden met een beetje olie.
Bij het bereiken van de juiste starttemperatuur voor het bakken verdwijnt de zandloper in het midden van de bodem en is de THERMO-SIGNAL gelijkmatig rood.

De pan is ideaal voor heerlijke smoor- en stoofgerechten, maar kan ook gebruikt worden voor een roerbakgerecht als ik even sneller wil.
De mooi hoog opstaande rand helpt hierbij, het deksel past goed en sluit goed af.

Pluspunten

  • geschikt voor alle warmtebronnen
  • gemakkelijk schoon te maken
  • THERMO-SIGNAL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

u**e@g**l.com 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideale pan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

9,0
Deze hapjespan is echt ideaal. De zandloper in de bodem geeft aan wanneer de olie/boter heet genoeg is. Tevens ligt de pan makkelijk in de hand, niet zwaar. Ook werkt de anti aanbaklaag perfect, er koekt niets aan. Er kan ook ruime hoeveelheid in bereid worden. De pan is makkelijk te reinigen. Er wordt wel handafwas geadviseerd om levensduur te vergroten. Echt een aanrader deze pan!

Pluspunten

  • Zandloper in bodem
  • Anti aanbaklaag
  • Handzaam in gebruik
  • Mooi design

Minpunten

  • Handafwas wordt geadviseerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mousie1971 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited hapjespan + deksel 24 cm

Algemene score

10,0
De pan ziet mooi uit en ligt goed in de hand.Is gemakkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • mooi disign

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer