Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Pannen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jessica Piek 11-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Licht in de hand!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Algemene score

8,0
Wat gelijk opvalt is dat beide pannen echte lichtgewichten zijn! Superfijn voor je polsen. Ze worden snel warm wat ook duidelijk wordt aangegeven door de hotspot van de pan. Wat ook erg fijn is dat de pannen supersnel schoon zijn te maken met water en een borstel. Ze maken hun clean & comfort naam dus zeker waar!

Pluspunten

  • Iicht
  • Handige thermospot
  • Snel schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

r**n@m**n.com 06-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne tefal pannen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Algemene score

9,0
Hele fijne pannen. Fijn formaat, niet te groot. Goede antiaanbaklaag. Makkelijk schoon te maken. Mooie kleur ook.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Fijn formaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

d**t@h**l.com 04-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Koekenpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Algemene score

9,0
Een lichte pan die erg eenvoudig en goed bakt. Eenvoudig schoon te maken en bakt niet snel aan. Kortom een erg fijne pan waar ik veel plezier van heb.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Schoonmaak

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Wendydeville 30-04-2021
  • Product gekocht

Super pannen

Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Algemene score

9,0
Ik heb 2 Tefal Extra Cook & Clean pannen in 2 formaten. Wat een top dingen. Zijn heel licht van zichzelf waardoor je ze makkelijk pakt en gebruikt, er blijft (zelfs met heel weinig olie of boter) niets aan de pan plakken en hij is binnen mum van tijd weer schoon. Echt ideaal. Ik heb de pannen nu ongeveer een maand en gebruik ze iedere keer als ik iets ga bakken. Van vlees, vis tot een eitje of kleinere roerbakmaaltijden kun je allemaal met gemak er in kwijt. Ik raad ze zeker aan!

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • Makkelijk schoonmaken
  • Perfecte grootte
  • Kan in vaatwasser

Minpunten

  • Ik mis een kleiner formaat

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Willie77 29-04-2021
  • Product getest

Veel gebruikersgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Algemene score

9,0
Onlangs deze pannen mogen toevoegen aan mijn pannenset. Deze pannen liggen fijn in de hand en zijn niet te licht en ook niet te zwaar. Naar mijn idee word de warmte goed verdeeld over de pan waardoor mijn vlees en de aardappeltje mooi gelijkmatig bruinen. Schoonmaken gaat ook handig. Dus ik ben super tevreden over deze pannen.

Pluspunten

  • Fijn van gewicht
  • Makkelijk schoon te maken
  • Bakt gelijkmatig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

bertds3 29-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Combinatie vergiet en pan is een uitkomst

Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Algemene score

8,0
Zoals ik in de titel aan aangeef is dat deze pan een vergiet als deksel heeft. Echt ideaal. Het afgieten van de gekookte aardappelen is een peuleschilletje. Het meest ideale plaatje zou voor mij een pan zijn met een anti-aanbak-laag.

Pluspunten

  • combinatie afgieten en pan
  • Gebruiksgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cora 29-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne pannenset om met te kokkerellen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Algemene score

9,0
Fijne pannenset om mee te bakken. Ligt lekker in de hand. Aan de bodem zie als de pan op temperatuur is. De ingrediënten plakken niet aan de bodem en wordt gelijkmatig gaar. De pannen zijn makkelijk schoon te maken. Echt een pre vind ik, de pannen zijn recyclebaar en daardoor milieuvriendelijk.

Pluspunten

  • Recyclebaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Maaike 29-04-2021
  • Product getest

Ideale pannen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Algemene score

8,0
Hele fijne pannen. Ze zijn licht van gewicht en bakken ideaal.
De rode stip in het midden is superhandig.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Hermandia 29-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima Tefal koekenpannen 24 cq 28 cm met stip!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Algemene score

9,0
Heerlijke pannen om mee te werken, fijn een kleine en een grotere met klein gezin. De rode stip werkt als maatstaf voor het inleggen van je te bakken of braden product. De pan is snel warm en je gas hoeft niet hoog te staan, om je product snel te bereiden. Het vlees, vis of ander product is zo bruin en komt makkelijk los van de pan. Ook zijn de pannen z zo schoon, en de pan blijft er mooi uitzien, kortom: zoals we gewend zijn van Tefal, een goed product tegen een redelijke prijs, aanrader!

Pluspunten

  • snel warm
  • snel bruin

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Skoap 26-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gewoon top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Algemene score

10,0
Snel warm, fijn formaat en bakken niet aan. De pan is lichtgewicht maar voelt niet goedkoop aan. Alles lukt in deze pannen, vlees, vis, eieren, pannenkoeken! Ik ben er erg blij mee. Ze zijn makkelijk schoon te maken, even afspoelen onder de kraan, keukenpapiertje erdoor en klaar. Geen afwasmiddel nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cindy1976 21-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima pannen, voldoen zeker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Algemene score

9,0
De pannen zijn snel warm, ideaal die spot en bakken niet aan. Het formaat is ideaal 24 cm voor lunch en 28 voor het hele gezin. Zeer makkelijk schoon te maken met warm water en je hoeft bijna geen vetstof te gebruiken om te bakken. Eieren ideaal om te maken, komen mooi los van de bodem. Wel goed opletten dat het vuur niet te hoog staat.

Pluspunten

  • weinig vetstof gebruiken
  • bakken niet aan
  • makkelijk schoon te maken
  • snel warm

Minpunten

  • heel snel warm, laag vuur houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilseve 21-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

De beste koekenpan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Algemene score

9,0
Ik ben in het verleden regelmatig in de verleiding geweest om een goedkope koekenpan te kopen, dat doe ik dus nooit meer, sinds ik weer een Tefal in huis heb. Het formaat is precies goed voor een gezin. De pan is snel warm maar bakt niet aan. De pan is lichtgewicht maar voelt niet goedkoop aan. Na het koken is afspoelen met warm water eigenlijk voldoende, afwasmiddel is niet nodig.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Anti aanbak
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen deksel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Draadzegge 21-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

degelijke pannenset, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Algemene score

8,0
Pannen twee weken geleden gekregen. Uitstekende kwaliteit. Gewoonweg degelijk en makkelijk in gebruik. Pannen zijn niet te zwaar waardoor ze goed te gebruiken zijn door iedereen in het gezin en zoonlief ook eens kan oefenen met het bakken van een eitje of een hamburger. Pannen bakken (tot nu toe) niet aan en etensresten spoelen zeer makkelijk van de pan waardoor schoonmaken zo gebeurd is. Doordat je niet hoeft te boenen gaan de pannen vermoedelijk ook langer mee zonder te beschadigen.

Pluspunten

  • licht
  • makkelijk schoonmaken
  • degelijk
  • bakt niet aan

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

bertds3 19-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

De pannen werken naar behoren

Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Algemene score

8,0
Ik heb de pannen nu een week in huis en heb ze gebruikt. Allereerst heb ik ze ingevet voordat ik ze ging gebruiken.
De pannen zijn niet zwaar dus gemakkelijk te hanteren. Verder voldoen ze aan mijn verwachtingen. Omdat ik ze nog maar een paar dagen heb gebruikt kan ik weinig vertellen over de duurzaamheid.

Pluspunten

  • Prima hanteerbaar.
  • Werken naar behoren.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

nico1980 17-04-2021
  • Product getest

Mooie pan lekker licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Algemene score

9,0
Lichte pan bakt mooi bruin met weinig boter.
Dus ook makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

E Bikker 16-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Betrouwbare pannenset

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpannenset 24/28 cm

Algemene score

7,0
Ik heb deze pannen nu pas 2 weken, dus niet heel lang de tijd gehad om te testen (bijv. de aanbaklaag). Echter tot nu toe zijn ze heel fijn. Ze zijn heel dun en licht in gebruik en de anti-aanbak laag werkt super. Ook het rode rondje wat aangeeft wanneer de warmte goed is werkt super. Tot nu toe geen negatieve dingen gevonden eigenlijk. Aanrader dus.

Pluspunten

  • Warmteverdeling
  • licht gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer