Tefal Extra Cook & Clean koekenpan 28 cm - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Extra Cook & Clean koekenpan 28 cm op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leinelot 03-05-2021
  • Product getest

Fijne lichte pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpan 28 cm

Algemene score

8,0
Fijne lichte koekenpan. Ideaal voor het bakken van pannenkoeken en eieren. Door de temperatuur sensor in de pan goed te zien wanneer deze warm is. Pan is makkelijk schoon te maken en lekker handzaam. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • Licht
  • Goed schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

vigor 03-05-2021
  • Product getest

Goede koekenpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpan 28 cm

Algemene score

8,0
Ik mocht deze pan testen via the insiders. Het is een heel fijne pan met een goede anti aanbaklaag. Het is ook een mooi formaat voor een gezin van 3 mensen.

Pluspunten

  • goede anti aanbaklaag
  • ruime pan met schuin opstaande randen

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Reageer

Joosje 30-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne Pan

Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Super fijne pan, snel warm, bakt niet aan en makkelijk schoon te maken. Wij gebruiken hem met veel plezier.

Pluspunten

  • snel warm
  • makkelijk schoon te maken
  • licht van gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haleh 29-04-2021
  • Product getest

Fijne pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpan 28 cm

Algemene score

10,0
Via de insiders mocht ik deze pan testen. Wat een fijne pan. Hij is licht, wordt snel heet en is makkelijk schoon te maken.
Het vlees wordt lekker mals en het bakt niet aan.

Pluspunten

  • Mals vlees
  • Makkelijk schoon te maken

Reageer

Debbie Kijf 29-04-2021
  • Product getest

Fijne pan die niet aankoekt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Ik mocht deze pan testen via insiders. En het is echt een hele fijne pan. Hij koekt niet aan en is heel makkelijk schoon te maken. Ook verwarmt hij gelijkmatig.

Pluspunten

  • Groot
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mvdwilk 28-04-2021
  • Product getest

Fijne koekenpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpan 28 cm

Algemene score

8,0
Fijne koekenpan die niet aanbrandt en makkelijk schoon te maken is.
De pan oogt niet groot maar met zijn 28cm is de pan voldoende groot.
Ik heb de pan een aantal weken getest en beveel m van harte aan.

Pluspunten

  • Anti aanbak

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JB 26-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijke koekenpan, perfect voor uw vlees en pannenkoeken

Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Deze pan geeft echt waar voor je geld. Degelijk, en heerlijk in het gebruik. Vooral heerlijk voor vlees, pannenkoeken en eiergerechten. Je kan hiermee alle kanten op, en het bakt nooit aan!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Bakt niet aan
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen 21-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Wat een fijne pan!

Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Wat een fijne pan. De pan is erg licht in gewicht en heeft een mooi formaat. De thermospot geeft aan dat de pan heet is. Door de anti-aanbaklaag is er weinig boter of olie nodig. Hij is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Erg licht in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Eerste maal op het vuur rook hij niet lekker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos Holdorp 21-04-2021
  • Product getest

Prima dergelijke koekenpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Pan is lekker groot. Wordt snel een gelijkmatig warm.
Is niet zwaar, daardoor handig in gebruik, maar kwaliteit voelt dan iets goedkoop. Jammer dat deksel van 28cm hapjespan hier niet op past.

Pluspunten

  • Groot
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Door licht gewicht is kwaliteit mogelijk minder

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mblaauw 20-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldige pan met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpan 28 cm

Algemene score

8,0
Mocht deze geweldige pan testen voor Tefal. Ideaal eindelijk een pan waarin ik vlees klaar kan maken voor het hele gezin.
Ook het bakken van aardappeltjes en pannekoeken ging enorm goed.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Goed schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Simone 20-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Top pannetje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpan 28 cm

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met deze pan! Het is een lichtgewicht dus makkelijk in gebruik. De pan oogt en voelt wel stevig. Door de thermostip weet je precies wanneer het eten erin kan. De pan mag in de vaatwasser maar als je dat liever niet doet krijg je hem ook in een handomdraai schoon!

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Warmte verdeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olgaauke 19-04-2021
  • Product getest

Top koekenpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpan 28 cm

Algemene score

10,0
Lekker makkelijk te hanteren is niet zwaar groot genoeg voor 4 personen wordt snel warm en is heel makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • Snel warm
  • Groot
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 18-04-2021
  • Product getest

Prachtige pan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Extra Cook & Clean koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Mooie pan! Makkelijk te gebruiken!
Lekker groot zodat je voor 4 personen kan koken.
Ook snel weer schoon. En door de anti aanbak laag hoeft er bijna tot geen boter in.

Pan is ook licht dat werkt erg prettig!

Pluspunten

  • Licht
  • Goede anti aanbaklaag
  • Snel schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer