De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Berlinger Haus Berliner Haus Pannenset - 15-delig Rosegoud op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Waardeloos product en wij breggen Blokker op de hoogte
heb n pannenset gekregen en was zeer trots ,maar naar n paar maanden komen er blaasjes in de pannen en vervolgen laat de Anti aanbak laag los .
Zeker geen aanrader en je kan de Firma berlinge niet vinden .
we zitten nu met 3Sets pannenin de maag Jammer
De set kado gekregen van mijn familie voor mijn verjaardag. Grote teleurstelling: de grote koekenpan was al na enkele keren gebruik krom getrokken. na enkele maanden is de anti aanbak laag van alle pannen beschadigd ( ik gebruik alleen houten pollepels) ook op de randen, armoedig gezicht dus. Ook de buitenkant coating laat los. De hitte indicatie werkt ook niet meer. Ziet er prachtig uit maar is aldus geen aanrader.
Het product word beschreven dat het in de vaatwasser kan, maar dit kan niet! De coating heeft losgelaten en heb nu pannen zonder rosegouden coating en pannen voor de helft met de coating. Daarnaast zijn de pannen buigzaam, hierdoor zitten er deuken wat tijdens het bezorgen is gebeurt.
Doordat de prijzen hoog zijn denk je dat het goede kwaliteit is. Maar dit is niet zo! Je hebt betere kwaliteit voor dit geld.