WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm - Reviews

Best Reviewed nov 2020 WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm
Best Reviewed - november 2020
Specificaties
Type/soort
pan
Kleur(en)
zwart
Anti-aanbaklaag
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Doenja81 22-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

fijne pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Ik mocht met dank aan The Insiders deze pan testen, heb besloten deze ook te houden :) wat een kwaliteit en wat een verschil met de "goedkope" pannen die ik tot nu toe heb gebruikt. voelt stevig aan en bakt perfect.

Pluspunten

  • voelt stevig aan
  • snel en goed warm

Minpunten

  • handvat wordt warm

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gijs 09-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Degelijke pan met mooi bakresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Supermooie degelijke pan, echt een plaatje op je fornuis!
De pan is best robuust en heeft een dikke massieve bodem, maar daardoor zeker niet te zwaar om lekker mee te bakken. Heb al vele malen een lekker stuk vlees mogen presenteren op tafel, en complimenten gekregen.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • design
  • bakresultaat

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gecit 09-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

fijne pan maar niet voor ons gezin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Algemene score

6,0
We hebben er inmiddels wat producten in bereid, maar we zijn niet super enthousiast over deze pan. Hij bakt wel goed krokant en doorbakken, maar de uiteindelijke smaak van het product valt soms erg uitgesproken (spekreepjes die smaken naar hamburgers )waardoor er personen binnen ons gezin het bereide voedsel niet lekker vinden.

Pluspunten

  • goed krokant
  • gemak

Minpunten

  • uitgesproken smaak

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

brink6 09-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

mooie grote koekenpan voor dagelijks gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
ik mocht deze fijne koekenpan testen, hij is erg licht van gewicht, wat fijn is als je een hete koekenpan op moet tillen.
de pan is heel makkelijk schoon te maken, wordt snel warm, het vlees wordt goed gaar en brand niet aan. ik vind het echt een fijne pan en gebruik hem dagelijks. met name voor vlees, vis en aardappelen opbakken, maar de groente wordt er ook mooi in gaar (voor bijv spaghetti)

Pluspunten

  • makkelijk schoon maken
  • licht in gewicht
  • brand niet aan
  • gerecht is snel klaar

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Danielle 09-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Algemene score

8,0
Deze pan is echt aan te bevelen! Je kunt er alles in maken en de anti-aanbaklaag is super! Er blijft niets vast zitten en je kan met een beetje boter al het vlees goed bakken. Ik heb er al varkenshaas, gehakt, kip, worst in gebakken. Doordat de rand wat hoger is kun je de pan ook uitstekend gebruiken voor wok gerechten.

Pluspunten

  • Hoge rand
  • snel warm
  • Goede anti aanbaklaag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frits 04-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne koekenpan om in huis te hebben

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
het is een fijne pan in gebruik.
de pan ziet er mooi uit en is snel warm (inductie) de verdeling van de warmte is ook goed
voor het bakken van je eten hoef je maar weinig olie of boter toe te voegen waardoor je eten minder vet wordt.
en waar het bij onze vorige pan de kruiden aanbakten aan de bodem gebeurt dat bij deze pan niet.
pan is niet alleen geschikt voor een mooi stukje vlees, maar ook fijn in gebruik bij het bakken van groente en aardappelen.
de pan is na gebruik ook erg makkelijk schoon te maken met een zachte spons en een sopje.
al met al een hele fijne pan om in huis te hebben

Pluspunten

  • wordt snel warm
  • weinig vet nodig
  • maakt makkelijk schoon
  • ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus 03-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie design pan met perfecte anti aanbaklaag

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Algemene score

10,0
Mooie design pan met perfecte anti aanbaklaag. Heerlijke steaks mee gebakken. De steel ligt perfect in je hand en is niet te zwaar. Van een eitje bakken tot biefstuk. Deze pan biedt veel mogelijkheden en wij zijn erg blij met deze pan in onze keuken. Kan op alle warmte bronnen.

Pluspunten

  • Ligt fijn in de hand
  • Mooie design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

skrobbert 03-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Algemene score

8,0
De kookpan hebben wij inmiddels al vaak kunnen gebruiken. We hebben er al verschillende etenswaren in kunnen proberen. Uien bakken, verschillende vlees soorten, omelet, groente: het ging allemaal gemakkelijk en er brandde niets aan. De pan is snel opgewarmd op onze kookplaat.
De pan is niet zwaar en daardoor goed met 1 hand om te tillen terwijl je het eten er uit kan scheppen. Het handvat wordt ook niet heet waardoor deze goed vast te houden is.
Het design is verder ook erg mooi. Het handvat is mooi en de pan zelf heeft ook een mooi glad oppervlak.
Ik ben erg tevreden over de pan. Bij oudere pannen brandde er altijd wel iets aan, maar tot op heden werkt hij perfect.

Pluspunten

  • Snel schoongemaakt
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

sebas1983 03-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top pan maar prijzig

Geschreven voor: WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Algemene score

8,0
Supermooie pan! Prachtig design, dat is echt een plaatje op je fornuis! Daarnaast is het een robuuste pan, kan hij tegen een stootje en is daardoor onwijs duurzaam.
De steel van de pan wordt niet heet, wat veel brandwonden nu al voorkomen heeft.
De geleiding van de warmte werkt ideaal,ik kook zelf met inductie en merk dat de pan zeer snel heet is en bij afkoeling ook vrijwel direct afkoelt. Reageert dus zoals ik het wil. Dit maakt koken een stuk leuker en makkelijker. Mijn biefstuk is nog nooit zo lekker bruin van buiten geweest en bloeddoorlopen rood van binnen.
Een top pan maar daar is de prijs ook naar. Nog een klein nadeel is dat, ondanks het anti aanbakken er toch een bruine laag na het koken in de pan komt die zeer lastig te verwijderen is.

Eindresultaat: Super pan, die zeer duurzaam is en reageert zoals jij wilt.

Pluspunten

  • Reageert direct op warmtevraag
  • Duurzaam
  • Mooi design
  • Inductie proof

Minpunten

  • Duur
  • Lastig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth Gilissen 03-12-2020
  • Product gekocht

Super fijne pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Het braden en bakken komt helemaal tot zn recht in deze pan. Vanaf het fornuis kan de pan zo in de oven. Mooi design en makkelijk schoon te maken. Goede antiaanbaklaag

Pluspunten

  • Mooie design
  • Kan in de oven
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber79 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie design pan die een biefstuk perfect kan bakken

Geschreven voor: WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Prachtige pan, en de werking van de gelijkmatige verdeling is goed te zien als je een biefstuk of pannenkoek bakt, het kan met deze pan gewoonweg niet mislukken. Het is een degelijke pan met een industriële uitstraling, en het handvat wordt niet heet. De pan kan ook in de oven mocht er worden nagegaard worden. Al met al een uitstekende aankoop.

Pluspunten

  • gelijkmatige verdeling werkt perfect
  • goede anti-aanbaklaag
  • kan in de oven

Minpunten

  • enigszins zware pan

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 27-11-2020
  • Product getest

Fijne proffesionele pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Algemene score

8,0
Fijne stevige pan zonder gevaarlijke stoffen in anti aanbak laag. Wordt snel warm, bakt niet aan. Ook niet met weinig olie/boter

Pluspunten

  • Duurzaamheid

Minpunten

  • Redelijk aan de prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Timmerman 27-11-2020
  • Product getest

Goede, degelijke pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Algemene score

10,0
Superfijne pan. Stevig, degelijk, geen krassen na gebruik. De warmte wordt goed verdeeld over de bodem, alles wordt gelijkmatig gebakken en gebraden.

Pluspunten

  • Degelijke pan
  • Goed schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer