No-nonsense e-bikeverzekering voor onbezorgd fietsplezier

Met de lente in aantocht liggen de eerste zonnige fietsritjes alweer in het verschiet. Wees hierop optimaal voorbereid en verdiep je eens in een prijsvriendelijke e-bikeverzekering van ENRA. Diefstal, schade of pech? Verzeker jezelf tegen een onverhoopte tegenvaller en ga voortaan met een gerust hart op pad.


Op zoek naar een passende fietsverzekering? Bekijk hier het aanbod van ENRA

Bekijk

Een nieuwe of tweedehands e-bike is stevig aan de prijs en het is natuurlijk zonde als daar iets mee gebeurt. Een e-bikeverzekering bij een betrouwbare aanbieder geeft je rust, zodat je het hele jaar door onbezorgde fietsritjes kunt maken. Bij diefstal of schade krijg je een nieuwe elektrische fiets of de kapotte onderdelen vergoed. Zonder gedoe en waar je ook bent, waardoor je zo snel mogelijk weer mobiel bent. Regel alles digitaal en profiteer van de gunstige voorwaarden van ENRA. 

Eenvoudig kiezen

Na de aanschaf van een prijzige e-bike zit je natuurlijk niet op een duurbetaald verzekeringspakket te wachten. Geen zorgen, want bij ENRA betaal je nooit te veel. Deze bekende aanbieder beheert slechts twee verzekeringspakketten. Wel zo overzichtelijk en het is niet nodig om je door ellenlange polissen te worstelen. Met de wereldwijde dekking zit je hoe dan ook goed. En nog een voordeel: ENRA rekent geen poliskosten meer en krijg je bij het stopzetten voor de einddatum van de verzekering altijd een deel van de teveel betaalde premie terug. Via de Optimaal-polis verzeker je de e-bike tegen een lage premie. Bij diefstal krijg je een nieuwe gelijkwaardige e-bike vergoed. Hierbij geldt als enige voorwaarde dat de e-bike is voorzien van een ART-goedgekeurd slot met minimaal twee sterren.

De Optimaal Casco-polis biedt tegen een geringe meerprijs maximale dekking. Hiermee ben je namelijk ook verzekerd tegen schade en diefstal van onderdelen. Bovendien heb je hiermee recht op 24/7 pechhulp, verhaalsrechtsbijstand en een ongevallen-opzittenden verzekering. Kortom, je komt met deze uitgebreide verzekering nooit voor onverwachte kosten te staan!


Flexibele verzekering

Flexibiliteit is in de wereld van e-bikeverzekeringen een belangrijke factor. Je weet tenslotte niet wat er in de toekomst gebeurt. Sluit een ENRA-fietsverzekering voor één, drie óf vijf jaar af. Wil je jezelf liever niet jarenlang aan een verzekeringspolis verbinden? Dat hoeft gelukkig ook niet, want bij vroegtijdige verkoop, inruil of diefstal van de elektrische fiets stort ENRA de premie naar ratio weer terug. Sluit je bijvoorbeeld een verzekeringspolis voor vijf jaar af en ruil je de e-bike na een jaar alweer in? Dan ontvang je de premie voor de resterende vier jaar retour. ENRA ketent je dus niet aan een verzekering vast, terwijl je de e-bike niet meer in bezit hebt. Betaal dus letterlijk nooit te veel!24/7 pechhulp in Europa

Elke e-bike is een knap staaltje techniek. Zo bevat de tweewieler allerlei elektrische snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een boordcomputer, aandrijfmotor, accu, verlichting en bekabeling. Daarnaast bevat de tweewieler ook diverse reguliere bouwstenen, zoals tandwielen, banden, spaken, het frame en de ketting. Het is natuurlijk niet te hopen, maar deze onderdelen kunnen ook onverhoopt kapotgaan. In dat geval biedt de ENRA Pechhulp in samenwerking met de VHD-alarmcentrale uitkomst. 

Het werkt eenvoudig. Na een defect aan de e-bike dien je via de ENRA Pechhulp-app (Android en iOS) een ophaalverzoek in. Vervolgens pikt de pechhulpdienst jou en je fiets overal in Europa op en brengt je daarna thuis of laat je op een vakantieadres afzetten. Dat gebeurt zowel overdags als ‘s nachts, want ENRA laat zijn klanten niet in de kou staan. Wens je geen e-bikeverzekering, maar wil je wel graag een betrouwbare pechhulp afsluiten? Geen probleem, want ENRA Pechhulp is ook los verkrijgbaar. Zo weet je zeker dat je altijd weer thuiskomt.


Op zoek naar een passende fietsverzekering? Bekijk hier het aanbod van ENRA

Bekijk

Vlot schade oplossen

Schade aan je fiets is ontzettend vervelend. Nog vervelender is wanneer je de boel zelf dient op te lossen. Besteed deze taak daarom uit. Met de ENRA Optimaal Casco-verzekering is je e-bike in goede handen. Breng de tweewieler naar een aangesloten fietsdealer en laat een erkende specialist de schade voor je afhandelen. Na de reparatie of het vervangen van onderdelen oogt de e-bike weer als nieuw. Je betaalt een bescheiden bedrag van slechts 35 euro aan eigen risico en neemt de elektrische fiets weer mee naar huis. Veel fietsplezier!