Alles over de e-bike-systemen van Bafang

Overweeg je een e-bike aan te schaffen? Voor het ultieme fietsplezier is het belangrijk om een e-bike-systeem te kiezen dat bij jouw behoeftes past. De fiets moet niet alleen mooi zijn, de motor, accu en display-mogelijkheden zijn minstens net zo belangrijk! Fabrikant Bafang luistert naar de wensen van Nederlandse fietsers. Op deze pagina lees je alles over verschillende e-bike motoren, hoe je jouw ideale e-set samenstelt en zetten we handige fietsweetjes voor je op een rij.


De e-sets van Bafang

Bafang is een belangrijke speler in de markt van elektrische fietsen. Het merk produceert al jaren e-bike systemen die bekendstaan om hun uitstekende techniek en goede kwaliteit. Bovendien blijft Bafang innoveren, waardoor het merk een unieke plek inneemt in de wereld van de e-bikes.

Lees meer

De verschillende e-bike-systemen

Wil je een elektrische fiets kopen? Dan heb je de keuze uit heel veel verschillende soorten fietsen en bijbehorende e-sets! Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, een mountainbike, een bakfiets, een mamafiets of een racefiets… Bafang heeft voor iedereen een passende optie.

Lees meer
Bafang motoren

Bekijk hier alle e-bikes met een Bafang-motor


Een krachtig e-bike-systeem voor lange fietstochten


Innovatieve e-bike systemen

Ben je van plan om binnenkort een e-bike aan te schaffen? Kijk dan eens naar fietsen met een e-bike systeem van Bafang. Bafang is één van de grootste producenten van complete e-bike systemen ter wereld en staat bekend om haar technische hoogstandjes en doorlopende innovaties.

Lees meer

De krachtige middenmotor van Bafang

Het is dé superheld van Bafang: de krachtige middenmotor. Bafang onderscheidt zich van andere merken door middenmotoren te produceren met innovatieve technologie en betrouwbare kwaliteit. Voor ieder type fiets is er een middenmotor van Bafang die aansluit wat betreft kracht, gewicht en ondersteuning.

Lees meer

De handige e-bike voor in de stad


De Bafang Dealer Direct Service

Bafang produceert e-bike onderdelen en complete e-bike systemen en houdt daarbij altijd een hoge kwaliteit voor ogen. Daarom lanceerde het merk recentelijk de Dealer Direct Service. Zo kan Bafang niet alleen innovatieve systemen, maar ook een uitstekende service bieden.

Lees meer

Vind de e-bike met Bafang motor die bij jou past!