Alles over de e-bike-systemen van Bafang

Overweeg je een e-bike aan te schaffen? Fabrikant Bafang luistert naar de wensen van Nederlandse fietsers en heeft een groot aanbod van e-bike-systemen. Op deze pagina lees je alles over verschillende e-bike motoren, hoe je jouw ideale e-set samenstelt en waar je op moet letten en hebben we de leukste fietsweetjes voor je op een rij gezet.

Innovatieve en betaalbare e-bike-systemen

Ben je je aan het oriënteren om een elektrische fiets aan te schaffen? Overweeg dan ook de krachtige e-sets van Bafang. Dit merk is wereldwijd één van de grootste aanbieders van e-bike-systemen. Ook veel vooraanstaande Nederlandse fietsmerken maken gebruik van de innovatieve en kwalitatieve Bafang-motoren.

Lees meer

Zo kies je jouw ideale Bafang aandrijving

Wanneer je een e-bike gaat kopen, dan heb je de keuze uit veel verschillende typen en bijbehorende e-bike-systemen. Of je nu op zoek bent naar een elektrische stadsfiets, mountainbike of mamafiets, Bafang heeft een passende optie voor iedere voorkeur. In dit artikel lees je hoe je jouw ideale e-bike-systeem samenstelt.

Lees meer

Innovatieve en krachtige motoren

Scholieren, forensen en recreatieve fietsers maken steeds meer gebruik van de e-bike. De techniek hiervan is inmiddels zo uitgekristalliseerd, dat deze moderne e-motoren naast stads- en sportieve elektrische fietsen ook gebruikt worden voor speciale fietsen zoals e-mountainbikes en e-racefietsen.

Lees meer

Nederland fietsland in cijfers

Nederland is fietsland bij uitstek, dat wist je waarschijnlijk wel. Fietsen zit namelijk verankerd in de cultuur van de Nederlanders. Daarbij spelen de infrastructuur, faciliteiten en de kwaliteit van fietsen spelen een belangrijke rol. Hoe ziet fietsend Nederland eruit in cijfers? Dat ontdek je hier.

Lees meer

Download gratis het E-bike magazine

Benieuwd hoe de e-bike-systemen van Bafang uit ons onafhankelijk testrapport naar voren komen? Download dan nu het gratis E-bike magazine van Kieskeurig.nl met grondige accu- en motorentest, een checklist e-bike kopen en accu onderhoudstips.

Klik op de afbeelding om het magazine te downloaden.

Innovaties van Bafang

Veel fietsmerken kiezen ervoor om de e-bike-systemen van Bafang te gebruiken, ook vanwege de grote betrouwbaarheid en de hoge servicegraad. Bovendien staat Bafang bekend om hun innovatieve ontwikkelingen voor elektrische fietsen. In dit artikel lees je daar meer over.

Lees meer

9 tips voor je e-bike accu

De accu’s van elektrische fietsen zijn tegenwoordig veel geavanceerder dan een paar jaar geleden en de levensduur is langer. Hoe kun je zo lang mogelijk plezier houden van je fietsaccu? Lees dan deze negen tips. Door je aan deze adviezen te houden heb je langer plezier van jouw e-bike accu.

Lees meer

Vind de e-bike met Bafang motor die bij jou past!