Siemens HN678G4S1 Electric Oven - 67L, Built-in, Black & Stainless Steel

Siemens HN678G4S1 Electric Oven - 67L, Built-in, Black & Stainless Steel - Ovens

9.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens HN678G4S1 Electric Oven - 67L, Built-in, Black & Stainless Steel op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Nabil04-10-2018

Handig oven

Zeer handig oven,alles in een ,prachtig apparaat met magnetron ,oven,heetlucht,en stoom oven. Makkelijk bedienen door overzichtelijk scherm kan nooit fout gaan,en zelf reinigen.
Pluspunten
  • duidelijk scherm voor alle programma's
  • makkelijk schoonmaken
alwin20-06-2018

Super machine

We hebben het apparaat nu een paar weken en hij blijft ons verbazen. Eten is gewoon lekkerder geworden. ook het gemak van bediening is goed. De pulsesteam is echt een uitkomst. Simpele dingen als stokbrood of croissantjes zijn gewoon veel lekkerder als dat je hem in een "normale" bakt.
Pluspunten
  • pulsesteam
  • touchscreen
  • uiterlijk
  • kwaliteit van eten
Minpunten
  • geen een
Rudy Van Dooren22-01-2017

Siemens HN678G4S1 Combi-microgolfoven met pulseSteam, inox

Vermits mijn vorige toestel van hetzelfde merk en met vergelijkbare specificaties na 30 jaar een beetje slijtage begon te vertonen aan de binnenwand (kleine putjes in het email) was hij aan vervanging toe.Voor de rest werkte alle functies nog. Daarom hebben wij dit toestel gekozen. Het is even wennen aan al de nieuwe functies. De stoomfunctie is een pluspunt bij het bereiden van allerhande gerechten. Voor de rest een prima toestel met duidelijke programma's en de reinigingsfunctie is zeker een meerwaarde.
Pluspunten
  • Binnenruimte
  • Reinigingsfunctie
  • duidelijke instellingen
  • ingebouwde programma's
  • Uitstraling
Minpunten
Lizette16-10-2015
Een geweldig apparaat, heeft een prachtige uitstraling, maar de producten die er uitkomen mogen er ook zijn. Heb de oven nu een half jaar in bezit en probeer samen met het kookboek alles uit ;-)
tiny27-08-2015
Uitstekend ontworpen bedieningselementen voor groot gemak. De diverse functies zijn zodanig goed uitgevoerd dat deze een zeer goede productkwaliteit leveren.