Siemens iQ700 HS636GDS2 - Inbouwoven - 71L - Elektrisch - Stoom - A+

Siemens iQ700 HS636GDS2 - Inbouwoven - 71L - Elektrisch - Stoom - A+ - Ovens

Siemens iQ700 HS636GDS2 - Inbouwoven - 71L - Elektrisch - Stoom - A+ - Ovens

9.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 HS636GDS2 - Inbouwoven - 71L - Elektrisch - Stoom - A+ op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Mahammad26-01-2024

Definitely recommended

It's a very nice oven, easy to use with wide range of menu selection. Finally tasting every bit of salmon with steam cooking :)
Pluspunten
  • Easy to use
  • Fresh taste with steam cooking
j**********@p*************20-01-2022

Combie Stoom oven Siemens IQ700

Makelijk te bedienen. Hulp van Siemens is perfect. Goede en lekkere resultaten. Kan iedereen aanbevelen.
Flip08-01-2022

super stoom bakoven

Het is een super handige stoom/bakoven en zeer handig in gebruik met erg makkelijke bediening, gewoon super
Pluspunten
  • groot en erg makkelijk in gebruik
Kees16-02-2021

Veel smaakvollere gerechten door de stoomoven

Het werkt na enige inwerking fantastisch. Door de stoom die de gerechten gaart een veel vollere smaak.
Pluspunten
  • mooi apparaat
  • handige programma`s erop
Robin17-08-2020

Veelzijdige en ruime oven

Veel functies, ruimte is zeer groot. De gerechten optie bied de mogelijkheid om zonder na te denken perfecte bereidingen te doen van vlees, groeten, brood, en nog veel meer.
Pluspunten
  • Ruimte
  • Functies
Minpunten
  • Menu is soms wat moeilijk door heen te navigeren
Eric20-06-2020

Gekocht als tweede oven naast onze stoomoven

Super fijn oven die we vooral gekocht hebben als tweede oven naast onze stoomoven. Makkelijk te bedienen, overzichtelijk en ondanks dat er geen pyrolise functie opzit makkelijk schoon te maken en houden.
Joyce06-04-2020

Mooie oven. Vele tools

Prachtig product met vele opties. Het apparaat is duidelijk. Ook de instellingen zijn oneindig Wij kunnen niet meer zonder.
Pluspunten
  • Veel opties