Kort samengevat vind ik ze prima, maar verder vond ik ze mij qua geluid niet echt omver blazen.
Verder heb ik mijn review hieronder in secties opgedeelt.
Design & Comfort
- Ze zien er leuk uit en de oordopjes voelen premium aan.
- Ze zitten comfortabel in de oren en blijven goed in de oren zitten.
- Je pakt ze ook makkelijk vast om ze in je oren te doen
- Het opberg / oplaad doosje is lekker compact. Van mij had alleen het deksel ietsjes verder open gemogen.
Touch control & app functies
De touch control functioneert goed en met de app zelf kan je de makkelijk instellen
De app zelf wijst zichzelf en het is makkelijk om de touchcontrol aan te passen.
Het is fijn dat spotify tap hierop zit. Dit maakt het makkelijk om zonder je telefoon te pakken, meteen spotify op te starten en af te spelen door twee tikken op het linker oordopje
Noise cancelling werkt prima, maar ik heb het beter meegemaakt.
Overige functionaliteiten en opmerkingen
De batterij duur is goed en heb ik na dagelijks gebruik van bijna een uur in de twee weken van gebruik hoeven op te laden. Met de app kan je ook duidelijk zien wat het percentage van zowel de oordopjes als het oplaadbakje is.
Tijdens het fietsen merk je wel dat er hard wind langs de oren ‘suist’. Hoewel ik dit vaak wel heb, had ik het idee dat ik dit bij andere oordopjes minder had.
Geluid
Ik luister vooral veel metal, en dan vind ik het belangrijk dat je goed de details van de instrumenten kunt horen. Het klonk wel ok, maar het was niet zo helder als ik had verwacht bij deze prijs. Gewoon prima, maar niet spectaculair.
Je kan in de app wel fijn en gemakkelijk de geluidsinstellingen wijzigen naar meer bass, treble etc.