Sony WF-C500 True Wireless In-ear Headphones - Black

Sony WF-C500 True Wireless In-ear Headphones - Black - Oordopjes

Sony WF-C500 True Wireless In-ear Headphones - Black - Oordopjes

7.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony WF-C500 True Wireless In-ear Headphones - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a*****************@g********19-10-2021

Goeie oordoppen

Goeie oordoppen maar de app is wel echt nodig. Zonder de app komt het muziek over met slecht kwaliteit, echter met de app is het kwaliteit onwijs goed. Je kan makkelijk maar jouw smaak omvormen. Ik luister zelf soms ook naar 8D muziek, hierbij zit een effect alsof het muziek om en in je hoofd speelt, en deze oordoppen zijn hiervoor uitstekend De vorm is goed, normaal hebben mijn oren problemen met dit soort oordoppen maar deze waren uitstekend.
Pluspunten
  • Goeie vorm
  • Met app goed kwaliteit
Minpunten
  • Zonder app slecht kwaliteit
Eenjordi17-10-2021

Voordelige Sony oortjes

Prijs kwaliteit erg fijne oordopjes. Makkelijk klein en stijlvolle oordopjes met een lange accuduur. Erg tevreden van kunnen en doen maar wel teleurgesteld in de bass. Gelukkig wel wat kunnen in de Sony Connect App.
Pluspunten
  • Stijl/formaat
  • Goed te horen bij bellen/meeting
  • Usbc
Minpunten
  • Doffe bass
  • Bediening oortjes ouderwets
Dickus17-10-2021

Werkt goed

Ik heb de Sony WF-C500 nu een week in huis om uitgebreid te testen, en ik moet zeggen, dat ik er erg blij mee ben. Het geluid is goed, en met de bijbehorende App, kun je de oordoppen afstellen naar je eigen geluidsnormen. De oordoppen zitten goed in je oor, en met de bijgeleverde verschillende maten rubberen opzetstukjes, is het aan ieder oor aan te passen. De bediening van de oordoppen is eenvoudig wanneer je allebei de oordoppen in hebt, maar als je er voor kiest om maar één dop te gebruiken, verlies je de helft van de functies. Het zou fijn zijn, als je in de App, de functies van de knoppen kan veranderen. Ik heb deze functie nog niet gevonden. Het telefoneren gaat makkelijk, en het geluid is goed, zelfs bij een hard windgeruis ben je goed verstaanbaar. Het opladen van de oordoppen gaat makkelijk, zodra je de dop in het doosje doet, begint het opladen. De eerste indruk is dus positief.
Pluspunten
  • Goede pasvorm
  • Makkelijk bedienbaar
Minpunten
  • Functie van de knoppen niet aan te passen
mar15-10-2021

super goede oortjes!

Ik heb deze oortjes kunnen testen. Het zit mooi zuinig verpakt, niet de grote dozen en info. om de oortjes zelf zit een zwarte oplaad case. Het aansluiten via bluetooth ging super makkelijk, en het installeren van de app ging ook vrij vlot. Het voornaamste gebruik ik de oortjes voor buiten. zodat ik makkelijk handsfree kan bellen, het geluid is super goed. Ook de personen welke ik spreek zijn er tevreden over omdat er het weinig geruis doorlaat. Wat betreft muziek klanken ook prima! bovenal voldoen deze heel erg aan mijn verwachtingen!
Pluspunten
  • geluid
  • vorm
Minpunten
  • prijs
Pim13-10-2021

Perfecte sportoortjes

Sinds twee weken maak ik gebruik van deze in-ear koptelefoon. De fraai vormgegeven dopjes worden geleverd in een kunststof oplaadcase. Wanneer deze wordt aangesloten op de netstroom, brandt er een lampje waarmee wordt aangegeven dat de case wordt opgeladen. Het koppelen met mijn android- toestel ging ontzettend makkelijk. Wanneer je de dopjes uit de case haalt wordt direct verteld hoe vol de batterijen zitten. Wanneer je de dopjes in je bluetooth menu van je telefoon hebt gekoppeld wordt dit ook mondeling aangegeven in de dopjes. Ze zijn nu klaar voor gebruik. Ik gebruik de dopjes vooral bij het sporten. De eerste keer dat ik ze in mijn oren deed had ik het gevoel dat ze er makkelijk uit zouden kunnen vallen. Niets bleek minder waar. Zelfs bij de meest explosieve bewegingen bleven de dopjes op hun plaats. Het geluid is kraakhelder al klinkt sommige muziek net iets te schel. De bediening van de geschied met één knop op beide dopjes. Ik moest even wennen aan het feit dat het geen tiptoetsen zijn maar druktoetsen. Je drukt het dopje dus wat in je oor op het moment dat je de muziek wilt bedienen. Verder is de bediening erg overzichtelijk en logisch. Ik sport altijd 1,5 uur en heb de case na 4 x sporten opgeladen. Sindsdien heb ik hem nog niet op hoeven laden. Al met al ben ik zeer tevreden over het design, gebruikersgemak en de geluidskwaliteit van deze dopjes.
Pluspunten
  • Fraai design
  • Helder geluid
  • Blijven goed zitten, ook tijdens het sporten
Minpunten
  • Druktoetsen ipv tiptoetsen
Roy13-10-2021

Honesty is the best policy

Dit product heeft boven mijn verwachting gepresenteerd! Zelf moet ik eerlijk toegeven dat ik het vervelend vind als oordoppen je oor in gaan. Dit gebeurde ook met de Sony WF-C500, maar was eigenlijk helemaal geen vervelend gevoel. Ze bleven perfect zitten en gaven geweldige kwaliteit van muziek. Doordat de oordopjes zijn gedesignd om je hele oorschelp te vullen, moet je hiervoor wel groot genoegen oren hebben. Als je dus kleine oorschelpen hebt, is dit product niet iets voor jou. Ook is het geen touch en is het daadwerkelijk een knop die je moet indrukken om je muziek op pauze te zetten. Als je touch bent gewend kan dit even wennen zijn. De verschillende geluid settings die er beschikbaar zijn via de Sony | Headphones connect app geeft nog een extra unieke ervaring die ik nog niet bij veel draadloze oortjes heb gehad. (Bass boost is geweldig tijdens het sporten)
Pluspunten
  • Geluids kwaliteit
  • Automatisch verbinding met telefoon
  • Vallen niet uit het oor tijdens sporten
  • Geluidsdicht
Minpunten
  • Geen Touch
  • Perfecte oorschelp nodig om goed te zitten.