Olympus OM SYSTEM M.Zuiko Digital 75-300mm f/4.8-6.7 II Lens - Black

Olympus OM SYSTEM M.Zuiko Digital 75-300mm f/4.8-6.7 II Lens - Black

Dit product wordt aangeboden door 8 aanbieders met een prijs vanaf € 587,32Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Olympus OM SYSTEM M.Zuiko Digital 75-300mm f/4.8-6.7 II Lens - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

marcel V02-03-2022

blij mee

heb in het begin van digitale foto tijd perk een bijna gelijke lens gehad, de lens was niks mis mee. alleen wat nu veel beter is is het focus systeem, nu is bijna iedere foto wat ik noem raak!!! dat maakt het voor mij veel leuker deze zoom lens te gebruiken. een goede keus dus.
sanne15-01-2019

Olympus 75 300

Na het lezen van vele resencies was ik om en wilde ik dit objectief super graag. Niets blijkt minder waar te zijn. Compact, lichtgewicht objectief dat dankzij micro four thirds een bereik tot 600 mm heeft. ideaal dus voor het fotograveren van dieren in de natuur / dierentuinen, maar zeker ook voor landschapsfotografie. Wel aan te raden om te werken met een statief. Ondanks zijn lichtgewichtheid is het moeilijk om scherpe foto's uit de losse hand te maken.
Pluspunten
  • makkelijk on gebruik
  • lichtgewicht, compact
Sylvia29-12-2018

Objectief voor tijdens reizen

Objectief met een goed bereik en maak zeer mooie foto's. Zeer tevreden met mijn aankoop voor een aantal verre reizen volgend jaar.
Pluspunten
  • Bereik
  • Scherpte
Maarten07-11-2018

Reisobjectief

Fijn tele reisobjectief met een enorm bereik. Omgerekend naar kleinbeeld 150 - 600mm. Niet te zwaar en snelle werking.
Pluspunten
  • licht
  • mooi afgewerkt
Minpunten
  • Standaard geen zonnekap
  • Niet weerbestendig