Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony SEL100400GM op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
De 100-400mm van Sony is een snelle en scherpe lens die dynamisch fotograferen mogelijk maakt: ideaal voor dieren in de natuur en sport. Onder de 3000 Euro het beste wat je kunt krijgen.
Soms kom ik gewoon een stukje tekort met 105 mm max. Dus is zwaarder geschut nodig. Dit blijkt een schot in de roos. De lens is niet té zwaar en niet te lang, waardoor fotograferen uit de hand goed mogelijk is. Wederom ook gekozen vanwege de combi met Sony A1. Ook de snelheid van de autofocus dik in orde. Een kwaliteitslens.
Een prachtig stukje techniek in dit objectief. De scherpte is fenomenaal over het hele bereik van 100 tot 400mm. Ik gebruik deze op de A7RIII
De afneembare statiefmount is arca Swiss compatible wat superhandig is.
Een uitstekende lens met een groot zoombereik. Scherpstelling is bijzonder snel en de scherpte is subliem.
Licht in gewicht, tegen over mijn oude lens de 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM | Sports en de Sigma MC-11 adapter nu werkt alles sneller en doeltreffender.
Ik ga hier nog een hoop plezier mee beleven met de FE 100-400mm G Master super telephoto zoomlens.
Zocht een krachtige 400 mm telelens voor op mijn Sony Alpha 6500. Was niet moeilijk om voor de SEL100400GM te kiezen. Werkt zeer goed samen met de Alpha 6500. Heb de lens gekocht met de 1.4 teleconvertor. Betekend dat ik in combinatie met de krobfactor beschik over een telelens van meer dan 800mm.
Nu een maand in gebruik maar en ben zeer content met de snelheid van scherpstellen en de kwaliteit van de kleuren. Beeldstabilisatie werk goed maar een statief is toch wel handig met deze gewichtige krachtpatser. De lens krijgt geen 10 van mij puur en alleen maar vanwege het feit dat hij wel zwaar is.
erg fijn objectief. Ligt goed in de hand en de beeldstabilisatie is sensationeel. ideaal voor natuurfotografie. Scherpstelling ook erg snel en werkt goed.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?
Heb je al een account? Log dan hieronder in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina. Klik hieronder om in te loggen.