Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 - Reviews

Specificaties
Beeldstabilisator
Ja
Filtermaat
95 mm
Grootste diafragma
5
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tamron obejectief 150 - 600 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam objectief

Geschreven voor: Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2

Algemene score

10,0
Dit zoom objectief is een geweldige aanwinst voor mijn hobby. Zeker voor de foto's die ik volgend jaar in Canada hoop te schieten. De proef foto's zijn veelbelovend. Erg blij mee.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Prima stabilisatie ook zonder statief
  • Gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • Redelijk zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

atelier 13-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie lens voor natuur-, vogel- en sportfotografie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2

Algemene score

8,0
Deze lens is zeer geschikt voor natuur-, vogel- en sportfotografie; snelle autofocus; goede beeldstabilisatie; afdichting tegen weersinvloeden. Goede service bij Kamera Express.

Pluspunten

  • Snelle autofocus
  • Beeldstabilisatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 24-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

niet geschikt voor continu-opnames

Geschreven voor: Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2

Algemene score

1,0
Volgens de reviews een prachtige lens. Besloten deze aan te schaffen en de eerste indruk inderdaad zeer positief. Bij enkelvoudige opnames snel met scherpstellen en mooie foto's.
Ook bij conrinu-opnames van enkele foto's achter elkaar geen probleem.
Bij de eerste echt serieuze serie continu-opnames met ca. 6 frames/sec. meteen een heel vervelende ervaring. Diafragma slaat helemaal vast bij een lens van slechts enkele weken oud.
Je zou bij dit merk en deze prijs toch meer mogen verwachten...
Ben al geruime tijd met de leverancier en inmiddels ook Tamron in discussie om het euvel verholpen te krijgen echter tot dusver zonder resultaat. Als de diafragma-opening nog maar een kleine 2 mm is, kun je er weinig meer mee. Had ik mijn "oude" Sigma maar nooit verkocht om deze aan te kunnen schaffen.

Pluspunten

  • vormgeving
  • degelijke uitstraling
  • zoom-bereik
  • statief-steun

Minpunten

  • degelijkheid
  • betrouwbaarheid
  • service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Gina 27-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

superlens

Geschreven voor: Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2

Algemene score

9,0
Ben superblij met mijn lens . zeer helder glaswerk Eenvoudig in gebruik.Zeer geschikt voor wildlife fotografie. Robust gemaakt Zeer goede prijs kwaliteit

Pluspunten

  • helder glas
  • gemakkelijk in gebruik
  • kan zeer fijn afgesteld worden met Tap-In Canon

Minpunten

  • tamelijk zwaar
  • meegelevedere tas bied geen bescherming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurt Clincke 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende lens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2

Algemene score

10,0
nadat ik de 70-200 had en vaak in de natuur te vinden ben , kwam ik er al snel achter ik behoefte had aan een beter lens. Ik heb uitvoerig aan het lezen geweest welke nu de beste was, Uiteindelijk voor deze gegaan, nadat ik hem even in mijn handen had in de winkel twee weken later besloten toch over te gaan tot het aanschaffen van de lens

Pluspunten

  • snelle auto focus
  • extra vibratie reduktie
  • extra lock om het objective vast te zetten

Minpunten

  • tikkeltje zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans H 02-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tamron 150-600 G2 Nikon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2

Algemene score

9,0
Eindelijk de knoop doorgehakt en de Tamron 150-600 G2 Nikon vatting gekocht.
En na de eerste foto's riep ik waarom heb ik dit niet eerder gedaan.
Hoewel ik niet goed ter been ben is het gewicht geen probleem voor mij ook uit de hand is er goed mee te werken maar een statief is wel aan te raden, op 500mm gaat het al lastig worden voor mij.
Nu na een 200 foto's word ik alleen maar enthousiaster over dit objectief.
1,5 week in bezit

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand.
  • Snelle en zuivere autofocus
  • Stabilisator doet zijn werk voortreffelijk.

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KieBo 27-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke

Geschreven voor: Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2

Algemene score

9,0
Net in bezit,onder de indruk van de degelijke en solide behuizing,knoppen en ringen goed bereikbaar en makkelijk te bedienen, eerste foto's beloven veel moois voor de toekomst.

Pluspunten

  • Degelijke strakke vormgeving,gewicht aanvaardbaar.
  • Knoppen goed bereikbaar en makkelijk te bedienen
  • Helder beeld.

Minpunten

  • Nog niet, net in bezit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Beekyfoto 02-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Super snelle focus geweldige lens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2

Algemene score

10,0
Deze lens is perfect geweldige zoom perfect beeld en top focussnelheid voor zowel sport, snelheid als natuur en modellen fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer