Canon EF 50mm f/1.8 STM - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Canon EF 50mm f/1.8 STM op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rremmonn 20-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

De must voor iedereen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EF 50mm f/1.8 STM

Algemene score

9,0
De must have voor iedereen met een camera. De STM motor is zoveel stiller dan een USM. Het is gewoonweg een uitstekend objectief voor deze prijs. Ik gebruik hem voor zowel foto al video doeleinden

Pluspunten

  • Klein
  • stevig
  • Makkelijk in omgang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frank 02-07-2016
  • Product paar weken in bezit

prima prime lens voor mooi bedrag

Geschreven voor: Canon EF 50mm f/1.8 STM

Algemene score

7,8
Redelijk beeld bij diafragma 1.8 maar erg scherp vanaf 2,8.
Bij cameranu.nl gekocht en zeer tevreden.
In verhouding tot mijn overige (zoom) lenzen presteert deze zeer goed op mijn canon 60d camera.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Juudje 11-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige objectief voor wazige achtergronden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EF 50mm f/1.8 STM

Algemene score

9,0
De canon 50 mm is een fantastische lens!
Is in vergelijking met veel objectieven niet duur maar je kunt er fantastisch mee fotograferen.
Door het te verlagen van de diafragma krijg je een prachtige wazige achtergrond, Perfect voor portret. Verder licht en mooie afwerking zoals je van canon gewend bent.

Pluspunten

  • Klein
  • Allround fotografie
  • Wazige achtergronden

Minpunten

  • Niet uit/inzoomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne lens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EF 50mm f/1.8 STM

Algemene score

9,0
Fijne lens voor het maken van oa portretfoto’s. Mij geadviseerd door de verkoper van CameraExpress. Ben er erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karan 15-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte budget bokeh objectief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EF 50mm f/1.8 STM

Algemene score

7,0
Perfecte lens met laag diafragma voor mijn Canon Eos 200D.
Dit is de ideale lens voor het schieten van portret foto's.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geluid tijdens focussen
  • Plastic body

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marcel 09-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scherpe foto's met mooie wazige achtergrond

Geschreven voor: Canon EF 50mm f/1.8 STM

Algemene score

9,0
De lens is fijn in gebruik. Maak er prachtige hoge kwaliteit foto's mee! Voor dat geld zeker een aanrader voor portretfoto's van je huisdier en natuurfoto's van dichtbij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dorette 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi diafragma

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EF 50mm f/1.8 STM

Algemene score

8,0
Gekocht bij De Vakman in Uden. Mooie compacte lens met een goed diafragma. Een fijne aanvulling op mijn andere lenzen.

Pluspunten

  • Mooi diafragma
  • Lichte lens

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

L.J. 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke lens om mee te fotograferen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EF 50mm f/1.8 STM

Algemene score

10,0
Vandaag de lens binnen gekregen en meteen een nauur fotoshoot mee gedaan, fijne lichte lens echt een aanrader.

Pluspunten

  • Lichtsterke lens f1.8
  • Gewicht van de lens
  • Scherpte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Root 26-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EF 50mm f/1.8 STM

Algemene score

10,0
Loepzuiver en een must voor iedere portret fotograaf. Een aanrader voor de Canon uitrusting. Had deze lens al veel eerder moeten aanschaffen.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vliegersplein 20-10-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,6
ik gebruik deze lens met een vast brandpunt inmiddels een paar maanden. De lens is uitermate geschikt als portretlens.
In vergelijking met zijn voorganger, de 'plastic fantastic', is deze lens met kunststof huis en metalen mount van een degelijke bouwkwaliteit. Het glas is zelfs van hoge kwaliteit en levert haarscherpe beelden. Bij gebruik van een APS-C camera (bijv. eos 70, 700, 750/60) is het beeld zelfs in de hoeken al bij f.1.8 haarscherp. De steppenmfotor is geruisloos en stelt snel scherp. Voor handmatige focus is er een brede scherpstelring. De prijs/kwaliteit verhouding is bijzonder goed. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
GerversaHotmail.com 10-11-2015

Nou, geruisloos kan ik die van mij niet noemen. Integendeel, minder dan de II maar zeker storend aanwezg bij video

Reageer