Sony SEL24240 - Reviews

Specificaties
Beeldstabilisator
Ja
Lensvatting
Sony E
Filtermaat
72 mm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tim 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel mooie All-Round Lens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De lens is heel degelijk gebouwd, de prijs/kwaliteit verhouding ligt heel goed!
Deze mooie all-roundlens schiet verbazend scherpe beelden. De optische stabilisatie werkt perfect.
Alleen maar lof! Heel tevreden van mijn aankoop. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Prijs/kwaliteit
  • Scherp
  • Stabilisatie
  • All-Round

Minpunten

  • gewicht
Geschreven voor: Sony SEL24240

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos Saris 23-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een goede investering | Fantische lens voor een prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor mijn fotoblog reis en fotografeer ik veel en was het beu om continue van lens te moeten wisselen voor de perfecte foto. Deze lens is voor mij de perfecte oplossing in combinatie met mijn Sony A7 mark III camera om de foto's te maken die ik wil maken. Overtuig jezelf van de kracht van deze lens o.a. door naar de foto's die ik onlangs in Haarlem gemaakt heb te kijken http://www.jossarisfoto.info/2018/07/07/haarlem-monumentaal/

Pluspunten

  • Veelzijdige lens
  • Scherpe foto's
  • Water- en stofdicht
  • Doet wat ie moet doen, nl. scherpe foto's maken

Minpunten

  • Ik heb er nog geen kunnen ontdekken
Geschreven voor: Sony SEL24240

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeeer mooie foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een zeer goede all-round zoomlens ; ook close-up is heel scherp te krijgen icm met mijn alpha 7iii ; het verschil met andere lenzen is duidelijk; zoomen gaat vrij stug wat maakt dat het gebruik van deze lens op langere termijn ook gegarandeerd zal blijven.

Pluspunten

  • stugge zoom
  • scherpe close-up
  • redelijk zwaar: goede stabiliteit uit de hand

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Sony SEL24240

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 22-05-2018
  • Product gekocht

Super bereik en ook nog goede kwaliteit / prijs verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Sony FE 24-250mm meesterlijke zoomlens heeft een fantastisch zoombereik, waardoor lenzen wisselen niet meer nodig is!

Pluspunten

  • Groot zoombereik
  • Goede kwaliteit
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Geschreven voor: Sony SEL24240

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

E.Smit 07-01-2018
  • Product gekocht

telelens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met deze lens. Hij voelt stabiel aan en werkt gemakkelijk. Het is wel wat zwaar, maar dat laat meteen ook zien dat het kwalitatief goed is. De foto's zijn lekker scherp en de autofocus is snel. Je kunt niet heel dicht bij een object foto's maken, want je moet er ongeveer een meter vanaf zitten. Dat is wel iets wat je moet weten. Hij is ook niet heel lichtsterk, maar dat is natuurlijk vaak zo bij een telelens.

Pluspunten

  • scherp
  • sterk

Minpunten

  • zwaar
  • niet voor foto's binnen een meter afstand
Geschreven voor: Sony SEL24240

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arno 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SONY FE 24-240MM F/3.5-6.3 OSS Prima vakantielens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie full-frame lens ideaal voor op vakantie niet meer wisselen van lens groot hoek en zoom in één.
Zowel de groot hoek van 24 mm is scherp als de 240 mm is scherp. Solide gebouwd ligt goed in de hand.
De autofocus werkt snel en geeft scherpe beelden.
Kortom niet echt goedkoop maar wel goed keuze voor de Sony A7 camera's/

Pluspunten

  • Reisobjectief
  • Zowel groot hoek als zoom

Minpunten

  • Gewicht +
Geschreven voor: Sony SEL24240

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Diana 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer scherp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde een lens waarbij ik toch niet te vaak van lens hoef te verwisselen wegens een niet goed werkende hand.
Deze lens voldoet prima aan mijn verwachtingen, maakt goede scherpe foto's met ook mooie bokeh.
Zeer tevreden over de lens alhoewel hij wel wat zwaar draait om in te zoomen.

Pluspunten

  • scherpe foto's
  • mooie bokeh
  • ver inzoomen

Minpunten

  • draait zwaar om in te zoomen
Geschreven voor: Sony SEL24240

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonny 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lens voor alle toepassingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lens is voor alle onderwerpen en de meeste omstandigheden geschikt. Is compact en tochten grote tele. Bovendien van uitstekende kwaliteit en maakt prachtige beelden

Pluspunten

  • Alles is eigenlijk uitstekend

Minpunten

  • mogelijke nadeel zou het gewicht kunnen zijn
Geschreven voor: Sony SEL24240

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik Warmerdam 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ideale reislens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Door de 10x zoom die de SEL 24- 240 bied is deze ideaal voor onderweg wanneer je niet snel je lens kan wisselen. De lens is erg solide gebouwd en schiet goede foto's.

Pluspunten

  • Zeer groot zoombereik

Minpunten

  • zoom ring loopt zwaar
  • aan de zware kant
  • auto focus is niet snel
Geschreven voor: Sony SEL24240

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

JdR 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

All in one

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ideale lens voor de reiziger! Door 24-240mm niet nodig om met meerdere lenzen te sjouwen. Gaat misschien voorbij aan het principe van een systeemcamera maar hierdoor mis je geen shots omdat je nét niet de juiste lens op je camera had zitten.

Pluspunten

  • Het bereik
  • All in one
  • Robuust

Minpunten

  • Specialistische lenzen presteren beter
Geschreven voor: Sony SEL24240

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joris Hoogendoorn 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide veelzijdige lens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De lens voelt solide, misschien zelfs aan de zware kant. Maar dat is op zich niet gek met een bereik van 24mm tot 240mm. Scherpe foto's en een redelijk snelle Auto-focus. Sony's assortiment lenzen is nog niet heel groot maar breid zich snel uit. Deze lens is met zijn +€800 voor full-frame een van de goedkopere telezoom lenzen. OSS (beeldstabilisatie) werkt heel goed! Voor een 240mm is dit een erg compacte lens. Ideaal voor vakantie, met deze lens heb je een groot bereik in een klein objectief.

Ik ben er heel blij mee!

Pluspunten

  • Compact
  • Redelijk snelle AF
  • Groot bereik (24mm tot 240mm)
  • Scherpe prijs voor de kwaliteit die je krijgt

Minpunten

  • Redelijk zwaar
Geschreven voor: Sony SEL24240

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer